Професионални серии за коса - тема 70

• 77 957
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, някоя от вас имаше ли шампоана на Напура за слаба и мазна коса S3?
Чудя се дали да го поръчам, вместо този за временен косопад S4, от който съм много доволна как ми изглежда и стои косата след него.

Аз го имам, с мнооого чуствителна кожа на главата съм и шампоаните за мазна коса ми дразнят скалпа с този нямам никакъв прблем, много е хубав и косата изглежда жива и бляскава, но винаги слагам и балсам или маска, та може и от тях да е Simple Smile

# 286
  • София
А обема как е Наде? Аз от този за временен косопад съм като лъвче, дори и на втория ден. Видимо по-гъста и плътна ми изглежда косата. Аз го поръчах, но ако не влияе така положително на обема да звънна да сменя поръчката и да взема пак моя.

# 287
  • София
А обема как е Наде? Аз от този за временен косопад съм като лъвче, дори и на втория ден. Видимо по-гъста и плътна ми изглежда косата. Аз го поръчах, но ако не влияе така положително на обема да звънна да сменя поръчката и да взема пак моя.

Не мога да преценя.... аз суша косата надолу и винаги има обем, дори и след пресата. На втория ден обаче не се запазва...

Каква маска/балсам използваш след шампоана?

# 288
  • София
Аз имам само две неща в банята за тази цел - маската от слънцизащитната серия на Лакме /която ползвам като хидратираща/ и 2-минутния реконструктор на Афоджи /който съм си нарекла за протеинова маска  Joy/. Нямам други маски или балсами, и не ползвам на вече всяко миене, след като косата ми малко се възстанови от началото на ползването на проф.продукти.
Снощи например не сложих нищо. Напръсках с Л2, изсуших с термо желето на Лореал и косата е бляскава и плътна, с огромен обем.

# 289
  • София
Купих Лореал Липидиум, двуфазния серум. Сложих си от него на суха коса - на връхчетата. Преди това ми бяха изпръхнали и се виждаха доста цъфтежи. Сега косата ми се реши по-лесно, връхчетата са "споени" и цъфтеците доста по-малко се забелязват. Според мен това е хубав продукт.

# 290
  • София
Момичета, някоя от вас имаше ли шампоана на Напура за слаба и мазна коса S3?
Чудя се дали да го поръчам, вместо този за временен косопад S4, от който съм много доволна как ми изглежда и стои косата след него.

Аз го ползвам от известно време. Пробвала съм измиване в комбинация с друг шампоан за второ измиване, както и самостоятелно.
Косата ми е по принцип е плътна и тежко падаща, съответно нямам обем. Много съм доволна от шампоана S3, прави ми обем, също така получавам допълнителен бонус ден без омазнване. За косопада още не мога да дам обективно мнение.

# 291
  • София
Мерси, Lexy_07! Няма да променям поръчката. От мненията, които съм чела тук, май всички шампоани на Напура правят добър обем. А и си разсъждавам, че щом този за временен косопад, който не е за мазна коса, се справя с тази задача и ми прави обем, то и този за слаба и мазна коса трябва да я направи витална и обемна.

А за косопада, съм забелязала, че когато го ползвам, на следващото миене падат по-малко косми в банята. Моят не е спрял, не че е толкова голям проблема, но съм имала периоди с месеци наред, в които при миене падат само два косъма примерно. И за себе си съм дала следното обяснение на принципа на нанасяне на Напура /на сух скалп/, когато косата се намокри и започне да се мие, порите на скалпа се отварят и космите по-лесно се откъсват. А като се нанесе предварително на суха коса, явно стяга порите на скалпа и не би следвало да падне по-голямо количество коса.  newsm78
А иначе в дългосрочен план, при редовна употреба сигурно би повлиял косопада и допринесъл за нови растежи.

# 292
От намаленията  в рибката , и аз с поръчка на крема за къдрици НАПУРА Laughing Laughing Laughing,досега мисля не съм чувала още отзиви някой да го е проБвал newsm78 Laughing Laughing

# 293
От намаленията  в рибката , и аз с поръчка на крема за къдрици НАПУРА Laughing Laughing Laughing,досега мисля не съм чувала още отзиви някой да го е проБвал newsm78 Laughing Laughing
DELI, този ли имаш предвид: http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-stilizanti/napura-nxt-t … a-kadritsi-150-ml ?
Аз също го поръчвам, после ще сондираме впечатления  Wink

# 294
От намаленията  в рибката , и аз с поръчка на крема за къдрици НАПУРА Laughing Laughing Laughing,досега мисля не съм чувала още отзиви някой да го е проБвал newsm78 Laughing Laughing
DELI, този ли имаш предвид: http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-stilizanti/napura-nxt-t … a-kadritsi-150-ml ?
Аз също го поръчвам, после ще сондираме впечатления  Wink
Да точно този,да ще споделим после първи впечатления Laughing Hug

От този шампоан ако някой е ползвал да сподели  bouquet
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-recharge-shampoan-za-bljask/

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 14:20 от DELI22

# 295
  • Живее на Луната
Момичета, дали някой ще може да откликне на моето питане. Купи си Protective Blow-dry Cream от серията Про кератин на Лореал. Сложих малко преди да се изсуша, но косата ми стана мазна и сплъстена там където сложих крема. Можете ли да ми кажете дали съм объркала начина по който се ползва този продукт и къде сбърках?

# 296
  • На ръба..
Момичета, дали някой ще може да откликне на моето питане. Купи си Protective Blow-dry Cream от серията Про кератин на Лореал. Сложих малко преди да се изсуша, но косата ми стана мазна и сплъстена там където сложих крема. Можете ли да ми кажете дали съм объркала начина по който се ползва този продукт и къде сбърках?

Това, което виждам за крема е, че се слага на влажна коса, разнасяш с пръсти по дължината като избягваш корените и сушиш със сешоар т.е. предпазва ти косата от изгаряне. Не се отмива.

# 297
  • София
Магнолия, благодаря много за отговора Hug Малко май не се разбираме с продуктите на L'Oreal и Kerastase  Sad Пробавала съм няколко неща - шампоани, балсами и маски и никакъв ефект. Може би не съм улучила точните за косата ми продукти Thinking Ако можех да пробвам тези, за които пишеш, преди да си ги купя в нормални обеми, щеше да е добре. Но май няма къде да изнамеря толкова тестъри - Kerastase - Discipline  Keratin Termique; Résistance Ciment Thermique; Nutritive Nectar Thermique/ newsm78 Ботокс терапия на Лореал ми правиха веднъж в салона, страшно твърда и суха ми стана косата, трябваше да я възстановявам после с увлажняващи продукти около 2 седмици.

# 298

Ползвала съм Про кератин на Лореал и не ми хареса,много тежък ми идваше,косата ми стоеше спластена от него Embarassed
И да споделя, от няколко дена откакто си купих крем-серума на Редкен за къдриции само него ползвам, и от всяко ползване все повече се влюбвам в него, немога да му се нарадвам на действието върху чупливата ми коса,прекрасни къдрици,като пружини,еластични,подвижни,приказка Grinning Laughing Simple Smile Simple Smile

# 299
  • София
DELI22, този крем-серум на Редкен за къдрици има ли фиксация и можеш ли да го сравниш с крема за къдрици на Лейбъл М или Йожен Перма.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт