Професионални серии за коса - тема 70

• 77 716
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
marilyn12, благодаря! Много ми помогна! Мисля вече за коледни подаръци и ми се иска да зарадвам майка ми с по-качествена козметика за коса. Сега избирам какво точно да й взема и този сух шампоан беше едно от нещата, на които се спрях. Тя се боядисва с русо, но не светло русо (а аз съм доста боса по темата с боите, защото не се боядисвам) - седи кестенява и тук-там по-тъмна, защото естественият й цвят е черен. Косата й се омазнява, но предполагам, че ако ползва сухия шампоан още на втория ден, няма да има сблъсък с мазното. Иначе е с къса, чуплива коса. Сигурно ще й е по-лесно, нанасяйки в корена, да постигне и обем. За разлика от мен, която съм с дълга тежка коса. Simple Smile

# 466
Аз съм много доволна от сухия шампоан на Rene Furterer.

# 467
"на здрава, небоядисана коса какво ПАК и липсва" - в повечето случаи - обем  Mr. Green

# 468
Камик, радвам се, че съм била полезна. Simple Smile А иначе Рибката пускат намаления около Коледа, мисля и аз да си подаря някои глезотии.

# 469
  • София
А тези с нетретираните чета много внимателно, защото все се чудя една здрава, небоядисана коса какво ПАК и липсва  Laughing
Сигурно й липсва защита и малко подкрепа заради некачествени продукти, които се използват и екологията, в която живеем Simple Smile А и желанието на собственичките на такива коси да са им по-гъсти, по-жилави и по-обгрижени  bouquet

# 470
  • София
"на здрава, небоядисана коса какво ПАК и липсва" - в повечето случаи - обем  Mr. Green
newsm10

# 471
  • Стара Загора
bellak  много ти благодаря за новите придобивки Hug Hug Hug

# 472
Здравейте, някой има ли впечатление за този продукт дали е подходящ за омекотяване на чуплива коса, която се заплита.целта е оформяне и меки къдрици, а не втвърдяване на клечки.Благодаря.  bouquet

# 473
  • Belgium
Моля за отвизи за шампоаните на Напура за стимулиране на растежа http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura … -na-kosata-200-ml и за възстановяване на фоликулите http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura … folikulite-200-ml

Да аз съм ги хвалила особено този за допълнителното израстване на косата. Какво по-точно те интересува?

# 474
И аз това се чудя...каквои липсва на една не особено третирана коса зада изглежа хубава ...  ooooh! Има си нужда от качествени продукти и това си е ,моята коса никога не е била хубава без значение третирам ли я или не ,а откакто ползвам проф продукти постоянно ме питата какво се е случило с косата ми и от къде е това преобразяване и ми искат съвети . Много се радвам ,че ви открих момичета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 475
То не е "да и липсва нещо",а просто за да се поддържа здрава. Една коса, колкото и хубава и щадена да е, в даден момент се скапва и изтощава постепенно, защото дължините няма как да се подхранват сами. Косъмът си е мъртва материя и се "изхабява" и променя с времето.

За мен грижата за косата включва:

1. Засилване растежа през определени периоди от време (за да може дължините да се "обновяват" и косата да не остава стара). Растейки по-бързо дължините освен че порастват повече и се запазват в добро състояние.

2. Поддържане дължини и краища добре хидратирани, здрави и гъвкави.

3. Използване на допълнителни домашни маслени маски за предварителна грижа преди готовата козметика с отмиване за максимален резултат.

# 476
  • Варна
+1
Моята коса е небоядисвана, но третирана през ден, два със сешоар ( рядко преса) и няма начин да остане здрава, ако не се подхранва по някакъв начин.

# 477
  • София
+1
Моята коса е небоядисвана, но третирана през ден, два със сешоар ( рядко преса) и няма начин да остане здрава, ако не се подхранва по някакъв начин.

И с моята коса е същото!
Момичета, с риск да досадя-дали някоя от вас има отзиви за тези 2 продукта?
http://arlen.bg/product.php?ProductID=93
http://arlen.bg/product.php?ProductID=102

И още един въпрос: как се степенуваха шампоаните на  tigi bed head?
Благодаря предварително Heart Eyes

# 478
Руса мама,ти пробвала ли си термото на Митик ойл ?
Имам нужда да си взема термозащита и се чудя коя от двете - Тиджи-то,което хвалиш и казваш,че за суха и груба коса ще е чудесно,или Митик-а...Имам нужда и от протеинов шампоан,мисля да си взема Редкен Екстрийм  Peace

# 479
  • София
Въпреки, че се зарекох да не купувам нищо повече за коса, защото не мога да пробвам дори това което имам, нещо напоследък ми се иска да пробвам на Кюн новата серия SO PURE ORGANIC. Някой има ли представа къде ги продават онлайн, че ни ми се разправя с фризьори.

РуСа Мамма

По твоя въпрос от какво се нуждае една нетретирана коса ще ти отговоря как аз смятам.
Имаше един период от около 5-6 години, когато най-голямото третиране на косата ми беше да си я изсуша със сешоар от време на време /разбирай леко подухване за да изсъхне, а не изправяне с четка/. Не я боядисвах /и сега не бих, ама се появиха някакви странни бели гостенчета сред красивите ми абаносови коси, та не става без боя  Joy/, но ползвах обикновени шампоани, или Клоран в най-добрия случай. Освен всичко дойдох да живея в мръсната София /която по принцип обичам, да не ме разберете грешно  Mr. Green/ от едно малко чисто южно градче, където няма грам замърсявания. И косата малко по малко се промени. По-малко блясък, по-вяла, без обем. Единствения й плюс беше, че не цъфтеше изобщо. Постепенно се промени. И когато започнах да я боядисвам, да я изправям с преса или накъдрям с маша реших, че има от повече грижа и тогава с времето, вече стана много по-хубава.

Общи условия

Активация на акаунт