Професионални серии за коса - тема 70

• 77 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
И така сега да споделя за крема за къдрици НАПУРА Laughing Laughingпрекрасен Simple Smileточно както си пише в описанието,няма лъжа,на моята коса действа чудесно,страхотгни къдрици,оформени спиралки и мусури,  и няма твърдост,лепкавост или нещо което да не ми харесва GrinningКонсистенцията  е прозрачна  и лека,нещо подобно на Редкен-серума,само на цвят където се различава,иначе и усещането на косата  е като при Редкен-серума Grinningдоволна съм Simple Smile

# 481
DELI22 за този ли продукт става въпрос: NAPURA NXT Touch Флуид за оформяне на къдрици 150 мл.?

# 482
  • София
И аз пробвах моя флуид за къдрици на Напура. Косата става много добре начупена и накъдрена, но според мен е нещо средно между гел и флуид и прави косата твърда, но не е неприятно. Със сигурност ще изсушава при продължителна употреба. На втория ден оформих косата с пръсти. Ще го ползвам като не ми се занимава и бързам:)
И олио маската е готина, ползвах я преди шампоан и после измих с bain satin 1 , мека и жива коса.

# 483
DELI22 за този ли продукт става въпрос: NAPURA NXT Touch Флуид за оформяне на къдрици 150 мл.?

да този  Peace

# 484
Благодаря   bouquet DELI 22 а ти с къдрава коса ли си ?

# 485
  • София
Руса мама, благодаря ти за изчерпателната информация, която публикуваш. Всичко, което чета ми е много полезно   bouquet
Бих искала да те помоля да коментираш състава на Интензивна маска Лейбъл М:

Water/Aqua/Eau, Cetearyl Alcohol,  Isopropyl Myristate, Kaolin, Behentrimonium, Methosulfate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Steramidopropyl Dimethylamine, Theobroma Grandiflorum(Cupuacu) Seed Butter, Garcinia Indica Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Olea Europaea (Olive)  Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Avena Sativa (Oat) Bran, Polyquatemium-39, Tetrasodium EDTA, Pantenol, Polysorbate 20, Polysorbate 60, Mineral Oil/Paraffinum Liqudum/Huile Minérale, Lactic Acid, Polysilicone-15, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Dmdm Hydantion, Benzyl Alcohol, Fragrance /Parfum/Aroma.

Благодаря предварително   bouquet

# 486
  • Седмото небе
Здравейте момичета!!!!Някоя от вас ползвала ли е или поне да има инфо за тази марка/серия? http://www.oystercosmetics.it/en/professional/essential-care Наскоро ми ги предложиха в един склад,в който често пазарувам newsm78,та им се зачудих...Като аромати са страхотни,а и цените им са много добри или поне на това място Whistling Каквато и да е информация ще ми е полезна!Предварително благодаря,ако някой се включи..Може и на лични Peace

# 487
  • София
Здравейте момичета!!!!Някоя от вас ползвала ли е или поне да има инфо за тази марка/серия? http://www.oystercosmetics.it/en/professional/essential-care Наскоро ми ги предложиха в един склад,в който често пазарувам newsm78,та им се зачудих...Като аромати са страхотни,а и цените им са много добри или поне на това място Whistling Каквато и да е информация ще ми е полезна!Предварително благодаря,ако някой се включи..Може и на лични Peace

Чувала съм добри отзиви, но аз лично не съм пробвала.

Напура все повече ме изненадва приятно. Каквото и да съм пробвала ми е харесало. Почистващата скалпа ампула е страхотна - освен усещането за свежест и действително много добре почиства натрупванията. Аз я ползвам веднъж на 6 седмици, но тези с мазни корени могат доста по-често.

# 488
Колко много сте изписали Simple Smile
Аз също рядко се водя по форума, повече по собствено усмотрение и смятам, че мога да преценявам какво има нужда от косата. Дори и да не ми хареса, винаги мога да я измия с нещо друго  Laughing Laughing

Не съм поръчала тази термозащита на TIGI, защото имам продукти колкото за 10 Рапунцелки Laughing Но отдавна харесвам S-Factor и съм я споменавала често във форума.  Hug
Все още не мога да се изкуша по Напура, пробвах изпратена пробичка на маска от една много мила съфорумка, но така и не успя да ме впечатли толкова. Трябва да пробвам и с нещо друго, но нямам време точно сега да умувам.

Аз съм имала доста силни периоди на третиране, минах през пънк прически с розово и лилаво, изправяне с преси и общо взето обичам да експериментирам, три пъти съм рязала коса до кръста просто, защото така съм решила на момента( Слава Богу, че расте бързо).  На мен ми доставя удоволствие да се грижа за косата, винаги съм си я харесвала и искам да изглежда по възможно най-добрия начин. Е, това може да се постигне и с по-малко продукти, но при мен ползването на нов продукт е такова удоволствие. Постоянно се заглеждам по марки, които не са от често споменаваните във форума, но има и причина да не са-много от тях не са достъпни на пазара.

Magnolia, Споменах преди време за продуктите на Кюн от серията SO PURE. Даже и боята пробвах и на този етап ще остана с нея. Понеже в момента бързам да си лягам, не мога да изровя в коя тема е било, но съм писала за няколко продукта, може би е било в предната тема.

Аз ще се включа съвсем скоро в предизвикателството с продукти на OJON, има ги в ЛФ. Понеже имат продукт, който се ползва като Еластисайзер и доста други, които са ми интересни, съм решила да си направя предколеден подарък. Grinning

# 489
  • Пловдив
Здравейте,
имаше преди време тема с анкета "Коя е любимата ви маска за коса"
Най-много проценти имаше Макадамия.
Купих я и още си стои в банята-не съм доволна!
Косата ми хвърчи от нея.

За не третирана коса- дъщеря ми иска нещо , което да и прави къдрици на супер живата
и права коса.С маша ефектът е 3 часа най-много.
Така че претенциите и изискванията са много.....

# 490

С къдрава коса съм Peace
Днес да споделя втори ден от крема за къдрпици както сложих на НАПУРА, косата стии много добре,само с вода намачках за да оформя,много съм дволна, къдриците са ситни, а не отпуснати Laughing Laughing Grinning

# 491

С къдрава коса съм Peace
Днес да споделя втори ден от крема за къдрпици както сложих на НАПУРА, косата стии много добре,само с вода намачках за да оформя,много съм дволна, къдриците са ситни, а не отпуснати Laughing Laughing Grinning

Здравей, а дали този крем може да се използва за начупена коса. Моята не права а с чупки дали ще се стане по добре с този крем .Simple Smile

# 492
Благодаря   bouquet DELI 22 а ти с къдрава коса ли си ?

С къдрава коса съм Peace

Здравей, а дали този крем може да се използва за начупена коса. Моята не права а с чупки дали ще се стане по добре с този крем .Simple Smile
Определено ще стане,моята също  е чуплива, а не чак толкова къдрава на масури, а с този крем точно така ставам- къдрава  и на масури,засилва чупливостта и оформя къдрици Peace

# 493
  • София
Моля за отвизи за шампоаните на Напура за стимулиране на растежа http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura … -na-kosata-200-ml и за възстановяване на фоликулите http://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napura … folikulite-200-ml

Да аз съм ги хвалила особено този за допълнителното израстване на косата. Какво по-точно те интересува?
Кой от двата стимулира нови растежи и е по-подходящ за подсилване на новопораснала коса? Виждам, че няма SLS, тогава какво е измивното вещество? Съдържат ли парабени и силикони?

# 494

Бих искала да те помоля да коментираш състава на Интензивна маска Лейбъл М:

Water/Aqua/Eau, Cetearyl Alcohol,  Isopropyl Myristate, Kaolin, Behentrimonium, Methosulfate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Steramidopropyl Dimethylamine, Theobroma Grandiflorum(Cupuacu) Seed Butter, Garcinia Indica Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Olea Europaea (Olive)  Fruit Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Avena Sativa (Oat) Bran, Polyquatemium-39, Tetrasodium EDTA, Pantenol, Polysorbate 20, Polysorbate 60, Mineral Oil/Paraffinum Liqudum/Huile Minérale, Lactic Acid, Polysilicone-15, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Dmdm Hydantion, Benzyl Alcohol, Fragrance /Parfum/Aroma.

Благодаря предварително   bouquet

След водата са разни 5 емулгатора; за вискозитета; Следва Диметикон и след него масла 8 на брой. Любимите ми букети от кондиционери тук са малко 4-5; отново емулгатори, Ув- филтър, 2 парабена; разтворители и парфюми.

По мое мнение: това с маслата е супер. Но мястото на кондиционерите е след тях, да не говорим, че са малко на брой. Нещо подобно по състав като маска Макадамия, но тази е в пъти по-добра, откъм съставки.
За интензивно лечение нещо не ми се връзва. Ако ще е интензивна маска, ми се губят още кондиционери. Но пък има само един силикон, който е в помощ на корените и кожата на главата. Т.е. тук няма замаскиращ ефект с еН на брой силикони.
В заключение: хубава маска, заложени масла в нея. Вярвам, че е добре подхранваща. Липсват ми повече кондиционера, но тук са заложили на един по-скъп и Пантенол. Може пък комбинацията да е успешна и достатъчна  Thinking Peace

dudhen,
аз харесвам маска Макадамия, поради факта, че реално има масла в нея и то в челна позиция в състава и. Мразя подвеждащи маски уж с масла, а те в дъното на състава  Twisted Evil Маската Макадамия "плаче" за нова формула. На мен ми липсват доста кондиционери, които биха затворили кръга на хубавия резултат. И при мен косата стои разхвърчана, точно, защото след маслата в състава има вкарани ей-така кондиционери  Crossing Arms Но откъм масленост- о, дааа!!!

Общи условия

Активация на акаунт