Професионални серии за коса - тема 70

• 77 808
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
От близо вече 5 мес имам серията Еликсир ултим - шампона, маска, жълтия серум и кремчето. Като досега само кремчето бях ползвала.Вчера реших да им направя сефтето. Мека и блясква коса, за пореден път се убеждавам колко са икономични продуктите на Керастаз. Обаче нещото, което ме изненада неприятно е изключително пресушен скалп. Дори започна да се лющи. Как е възмозможно маслена серия да пресуши скалпа   newsm78  .С митик ойл никога не ми се е получавало така.

# 586
  • София
Момичета, някой има ли впечатления от това олио? http://www.nuxe.com/en/huile-prodigieuse-9/huile-prodigieuse-fr-12 Ако да, как може да се използва за коса евентуално? Flutter

# 587
Аз съм го използвала-преди измиване съм нанасяла върху дължините,предполагам,че може да сложиш малко количество преди изсушаване. Не забелязах особен ефект, освен приятния аромат.

# 588
Аз съм го използвала-преди измиване съм нанасяла върху дължините,предполагам,че може да сложиш малко количество преди изсушаване. Не забелязах особен ефект, освен приятния аромат.
+1

# 589
  • София
+1
Благодаря  Hug А толкова много го хвалят като ефективно и мултифункционално. Thinking

# 590
Хубав продукт е, но за мен не може да замести професионалните що се отнася до коса. За тяло е страхотно.

# 591
  • Сандански
*Biskvitka*, nad_tab, аз също бях по-навита на Discipline. Ще поръчам нея и най-вероятно шампоан Densifique, когато е наличен отново във ФЮ. Благодаря ви за помощта!   bouquet

# 592
  • Велико Търново
От олиото на Нукс за коса ефект не видях, много по-добре е Митик оил например, иначе за лице и тяло е много приятно, особено зимата, когато ми се пресушава повече кожата.

# 593
  • София
От олиото на Нукс за коса ефект не видях, много по-добре е Митик оил например, иначе за лице и тяло е много приятно, особено зимата, когато ми се пресушава повече кожата.
Благодаря, Biskvitka   bouquet Подарък ми е и се чудех, какво да го правя, значи ще го ползвам за кожата Heart Eyes

# 594
Олиото на Нюкс ме впечатли единствено с аромата си. Абсолютно никакъв ефект върху косата, освен приятния аромат, който се носи от нея. В случаите, когато съм прекалявала с него в опит да видя ефект, ми се е случвало да ми омазни. Или по-скоро косата изглежда мазна, но на пипане не е.
Но пък за тяло това олио ми е любима глезотия Heart Eyes

# 595
  • София
Олиото на Нюкс ме впечатли единствено с аромата си. Абсолютно никакъв ефект върху косата, освен приятния аромат, който се носи от нея. В случаите, когато съм прекалявала с него в опит да видя ефект, ми се е случвало да ми омазни. Или по-скоро косата изглежда мазна, но на пипане не е.
Но пък за тяло това олио ми е любима глезотия Heart Eyes
  bouquet

# 596
  • София
Момичета някой с тънка коса ползвал ли терио крема на Митик ойл ?Дали ще утежнява?

# 597
  • София
Момичета, косата ми е тънка, права и без обем ... кое от двете ще ми препоръчате да взема

REDKEN BODY FULL  или REDKEN EXTREME /шампоан и балсам - досега не съм ползвала балсами  Confused имам чувството, че като ги сложа косата ми става още по-сплескана ..../

... ако имате и други предложения - идеи всякакви приемам ..., и  до сега не съм ползвала нищо като финиш и за това приемам идеи ... от няколко дена чета темата, но не мога да наваксам с информация ...

# 598
Момичета някой с тънка коса ползвал ли терио крема на Митик ойл ?Дали ще утежнява?

Тези дни пусках поръчка от Енцо и се зачудих за него, понеже и аз съм с тънка коса, но за сега реших да изчакам  Peace   Ще чакам и аз за отзиви как е при тънка коса  Blush

За себе си установих, че ампулките на Денсифик ми идват много тежки наведнъж  ooooh!  Ще пробвам на два пъти и се надявам за второто ползване да не му е изветрял ефекта  Tired

# 599
  • Велико Търново
И аз използвам ампулите Денсифик на два пъти - през 3 дни. Не изветряват Peace - затварям капачето на ампулката и готово  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт