Професионални серии за коса - тема 70

• 77 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
И аз използвам ампулите Денсифик на два пъти - през 3 дни. Не изветряват Peace - затварям капачето на ампулката и готово  bouquet

Благодаря ти   bouquet 

# 601
  • Стара Загора
magnollia много ти благодаря за изчерпателния отговор имам си бележник и си водя записки там схемата е вече записана и започвам да я следвам  Mr. Green искам да ви попитам http://www.enzo.bg/redken/body-full-shampoan-za-tnka-kosa-bez-obem/  тази серия каква се води протеинова ли или ...... newsm78 благодаря ви много Hug

# 602
  • София
И аз благодаря на Магнолия! Толкова изчерпателни и точни отговори дава винаги  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 603
  • София
magnollia много ти благодаря за изчерпателния отговор имам си бележник и си водя записки там схемата е вече записана и започвам да я следвам  Mr. Green искам да ви попитам http://www.enzo.bg/redken/body-full-shampoan-za-tnka-kosa-bez-obem/  тази серия каква се води протеинова ли или ...... newsm78 благодаря ви много Hug

За мен си я водя балансирана, но спецовете тук да кажат  Hug

# 604
  • София

За мен си я водя балансирана, но спецовете тук да кажат  Hug

За тази серия не съм сигурна, защото не съм я ползвала, но по принцип сериите за обем са или протеинови или балансирани, за да има леко втвърдяване на косъма в корена и по-лесен обем.

# 605
Никога не съм ползвала продукти на Kerastase дали ако отида до магазина на Рибката (или ако има друг магазин да препоръчате) ще мога да си закупя тестерчета, за да преценя кое се понася по-добре от косата ми    newsm78 ... Намерих в Ebay, но излизат към 10-12лв за 10мл  #Crazy
Извинявам се ако е обсъждано вече или го сметнете за спам Simple Smile   bouquet

# 606
Никога не съм ползвала продукти на Kerastase дали ако отида до магазина на Рибката (или ако има друг магазин да препоръчате) ще мога да си закупя тестерчета, за да преценя кое се понася по-добре от косата ми    newsm78 ... Намерих в Ebay, но излизат към 10-12лв за 10мл  #Crazy
Извинявам се ако е обсъждано вече или го сметнете за спам Simple Smile   bouquet
Аз поне не съм попадала досега на тестери на Керастаз. Поначало тестерите са безплатни (или поне би трябвало). Евентуално можеш да питаш Арлен - http://arlen.bg/. При поръчки от сайта винаги пращат тестери. При това са доста щедри. Но досега не са ми пращали на Керастаз. Все пак не пречи да им пишеш и да ги питаш. Може пък да им се намират Simple Smile
Другият вариант е да си опишеш подробно косата и тук по-опитните момичета да те насочат към подходяща серия. Peace

# 607
Благодаря ти за бързия отговор bellissima ще пробвам с Арлен    bouquet

Уффф косата ми няма такова "животно" .... Фризьорът ми казваше, че не е рядка, а е с тънък косъм ... Мекичка е като бебешка ... Права, не е боядисвана повеем от година, подстригвам я през месец и последния път я направих на късо каре (т.е. Се разделих с над 20см Simple Smile) ... Няма никакъв обем освен непосредствено след изсушаване и ако не я топирам и бетонирам с лак стои облизана по главата ми ... Омазнява се бързо, но пък краищата стоят някак си леко пърхави (не са филирани) в същото време скалпът ми е много чувствителен (зачервява се и сърби от по-силни професионални шампоани във фризьорските салони)
Та чуденката ми е Densifique, Resistance, Volumifique или ....  newsm78

Последна редакция: пн, 10 ное 2014, 23:03 от miss_666

# 608
Момичета някой с тънка коса ползвал ли терио крема на Митик ойл ?Дали ще утежнява?

Аз го имам,косата ми също е тънка,не ми утежнявам,нито я омазнява по бързо  Peace
Когато я мия с протеинови продукти,слагам от него и косата ми става мека.Доволна съм  Flutter

# 609
Извинявам се ако   е обсъждано вече или го сметнете за спам Simple Smile   bouquet
Здравейте дами. Благодаря ви за полезния форум. Аз намерих малко мостри на Керастаз. Във фризьорския салон в мол Сердика (ако сте от София) бяха така любезни да ми дадат. Дори не съм техен клиент, просто ги попитах.
Може ли да попитам за една по-необсъждана серия която имам дали е протеинова или хидратираща - Рене Фюртере Карите. Ползвам го с шампоан на Рене Фюртере Фортицеа. Още съм прохождаща в професионалната козметика и съм на проба-грешка.  Първите няколко пъти ми хареса резултата, но последния път не. Та се чудих какво пак сбърках. Благодаря ви за полезните съвети до тук   bouquet

# 610
Момичета някой с тънка коса ползвал ли термо крема на Митик ойл ?Дали ще утежнява?

Аз го имам,косата ми също е тънка,не ми утежнявам,нито я омазнява по бързо  Peace
Когато я мия с протеинови продукти,слагам от него и косата ми става мека.Доволна съм  Flutter

И аз потвърждавам, че не утежнява и не сплесква моята тънка и редичка коса  Simple Smile

# 611
Здравейте, да се включа и аз Simple Smile
Имам чуплива, средно дълга много гъста и суха коса. Правя си микс от маски, от който съм много доволна и искам да го споделя с вас Simple Smile Смесвам 2 с.л. маска Митик с 1 с.л. 2 мин р-р на Афоджи, добавям 2 с.л. Тривитаминол + масла на Икаров( арган, бадем, макадамия и жожоба) с спя цяла нощ с тази маска. Правя я веднъж месечно, а стандартно слагам само балсам след измиване. Резуктатите са невероятни. Повече от годиня правя тази процедура, защото така и не попаднах на серия, която да задоволи изцяло нуждите й. Подстригвам косата си на 6 месеца- само връхчета, не се изтощава и не цъфти. Пробвах много серии, а най- разочароващата от тях беше на Алфапарф бамбука.
За финиш ползвам коприната на Чи и на Клоран флуида с пустинна фурма, като ги редувам- не бих ги заменила за нищо друго.
Сега нещо съм се нагледала на Еликсир Ултима на Керастаз маската за да заменя балсама и имам нужда от мнения, защото не ми се иска да изхвърлям още ненужни продукти. Мисля, че още малко хидратация ще е добре.
Мога също да споделя, че съм очарована от гребена с вградено масло на Макадамия.
Предварително БЛАГОДАРЯ!

# 612
  • София
Днес използвах изцяло Дисциплин- шампоан без сулфати, балсам , термозащитен спрей и съвсем малко Олео Релакс преди изсушаване на връхчетата. Косата стана идеална- обемна, гладка, бляскава и я изправих за минути със сешоар и плоска четка. Heart Eyes
От всички какви ли не налични неща, които имам, единствено с Дисциплин в момента постигам добър резултат, и то без никакво усилие.

От какво може да има нужда косата, че само тази серия й пасва? Денсифик, Наши кератин, Митик ойл, Кристалист, Напура- с тях от скоро е все някак пършива, неизгладена, но и не начупена- просто рошава, а на втория ден е обезформена и намачкана някак.  Rolling Eyes Rolling Eyes

Снощи пуснах поръчка с resistance серията- antu usure и бейн де форс на Керастас. Да видим с нея как е, дали не трябва протеин, взех по-слабия шампоан.

Преди седмица правихме и кичури с Иноа, струва ми се че няма увреждане, само уплътняване.

# 613
  • Велико Търново
И аз съм като теб, Илли, напоследък само с Дисциплин косата ми изглежда добре - днес се изкъпах с ш-на, нанесох маска и завърших с термоспрея - обемна, но същевременно мека коса Heart Eyes Другите ми серии - Денсифик, аргановата серия на Наши и хидратиращите Тиджи не ме удовлетворяват напълно в резултата Simple Smile Дисциплин сякаш дава на косата ми всичко, от което има нужда в момента - и протеин, и хидратация, и най-вече - краищата ми не стоят изпръхнали и разхвърчани Simple Smile

# 614
  • Бургас / София
Косите ви с бързо омазняващи корени ли са ?

Общи условия

Активация на акаунт