Професионални серии за коса - тема 70

• 77 810
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Моята - да Peace Тънка, с бързоомазняващи се корени, боядисвана.

# 616
  • София
Моята също, средно на 2 и 3 ден е за миене.

# 617
  • Бургас / София
И моята е тънка. Замислям се и аз за Дисциплин, но първо съм набелязала Алтерна Рипейър. Следващият месец е месеца на продукти за косата  Heart Eyes

# 618
  • Велико Търново
И аз обмислям по-нататък серия на Алтерна, най-вероятно нещо от хайверената, ще се радвам ако споделиш после впечатления от Рипеър  bouquet

# 619
  • Бургас / София
В предишните страници съм писала как ми се отразиха шампоанът и маската от серията Рипейър, благодарение на Магнолия   bouquet

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 14:11 от cityofangels

# 620
  • Велико Търново
Благодаря ти, и извини ме за недоглеждането Blush

# 621
  • Бургас / София
Няма нищо, надявам се че намери поста ми   bouquet . Пресен, пресен след употреба на серията   bouquet

# 622
  • Велико Търново
Прочетох Flutter дори и за комбинацията от Денсифик ш-н и маска Алтерна Simple Smile

# 623
  • Бургас / София
А, да даже в продължение на 1 седмица използвам тази комбинация, понеже от маската използвам много малко количество . И резултата много ми харесва и за маската се замислям  Heart Eyes

# 624
  • Пловдив
здравейте момичета,надявам се да приемате нови попълнения  Embarassed.От скоро открих темата и съм страшно благодарна   bouquet на всички които споделяте опит и мнение за професионалната козметика.Благодарение на вас разбрах какво означава ,,протеин за косата.Малко повече от  месец ползвам шампоана,балсама и протеина в 2 стъпки на афоджи-резултат-косата спря да се къса  Hug а преди това беше  ooooh!
На всяко миене ползвам преса и беше в окаяно състояние,е има още какво да се желае,но с времето.
Прегледах и стари теми назад и съм очарована от резултатите които сте постигнали в темата с снимките на косите ви преди и след  Peace
Сигурно ще имам доста въпроси за напред ,но първо искам да попитам нещо  Praynig
мисля днес да отскоча до златната рибка и се двуома за http://www.zlatnaribka.com/aphogee/rekonstruktor-s-keratin-i-zel … ay-aphogee-237-ml дали да го взема,не мога да разбера има ли термозащита или не
И само да допълня-косата ми е с тънък косъм,но не е рядка,с бързо омазняващи се корени и сухи краища,не е боядисвана от много години(напълно израснал моя цвят)
Благодаря   bouquet

# 625
Напоследък много хвалите серията Дисциплин на Керастаз.. Всички сте с тънки и бързоомазняващи се коси, а от серията не губите обема си, а напротив. .. Странно ми е, защото серията е за изглаждане на косата, т.е. за непокорни и хвърчащи коси.. Никъде не пише, че дава обем, а напротив... newsm78 Честно казано съм малко разколебана, при положение, че зелената серия, която е протеинова и точно за тънки коси, а на мен ми сплесква косата, не мога да си обясня как затлаждаща серия ще даде обем...Моля някой да сравни двете серии, ако може момичетата с тънки коси... Peace

# 626
  • София
А, моята коса е тънка, но гъста, така че проблем с обема голям нямам. Но на втория ден от някои серии ми натежава косата и съответно като се замърси бързо, обема не е добър или поне не е такъв, какъвто искам.

# 627
  • София
lunna pateka

Керастаз има доста "зелени" серии  Simple Smile уточни коя имаш предвид. На прима виста се сещам за пет -  Архитект, Волюмфик, Волюмактив, Аж Речардж, Бейн Дифорс. Първите четири имам и в момента и имам преки впечатления.

Това, че един шампоан има заглаждащ ефект не значи, че маха обема. Просто подрежда и изглажда фризовете. Дисциплин е страхотен за това. И на мен ми прави обем.

krisN

Реконструктора със зелен чай няма термозащита.

# 628
  • Велико Търново
При мен заглаждането е откъм фризитата с Дисциплин Peace Не е типа омекотяващ, приглаждащ, хидратиращ продукт; при мен лично, сериите за обем действат пресушаващо - без изключение, а съм ползвала на доста марки, затова и ги избягвам съвсем съзнателно Simple Smile

# 629
С какви серии сте комбинирали ампулата ботокс на Лореал?

Общи условия

Активация на акаунт