Професионални серии за коса - тема 70

• 77 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
krisN,
едното е флуид,  другото крем. Зависи какво предпочиташ. Моята коса не се сработва с кремове и следователно не заглеждам такива.

РуСа-Мамма    bouquet  но честно не знам какво предпочитам,защото не съм поллзвала,освен други(не професионални)
ти какво ще ми препоръчаш,може и друго горе-долу около тази цена  Embarassed

# 646
  • Русе
Здравейте, цопвам и аз тук за съвет, като Ви чета се изумявам колко съм невежа Simple Smile
Косата ми е тънка и мазна, боядисвам я често със светло кестенява боя, за да туширам малко мазния изблик. Налага се да я мия през ден или ако искам да издържа още един ден - със сух шампоан. Аз лично не намирам разлика между Клоран и Шаума - освен в цената. След измиване ползвам за краищата една маска на Вела SP Repair, от която също не виждам кой знае какъв ефект освен, че не ми се заплита косата (което постигам и с евтини маски).
Моля за съвет относно шампоан, който регулира мастната секреция, може и маска към него, но пък да не изсушава много краищата. Също така ми трябва и спрей за обем, не искам пяна, а нещо на водна основа, което не утежнява много косата.
Ще бъда благодарна да чуя вашите съвети и мнение Simple Smile

# 647
Мили момичета Руса-Мамма и bellisssima, благодаря ви за бързия отговор.Запалихте ме по още нещо хубаво.Ценя много вашите съвети и ще пробвам и двете предложения.Пък ако се окаже някое неподходящо за моята коса ще го прехвърля на ММ.Той ще бъде при всички случаи доволен, защото е с 1-2 мм коса. Grinning Хубава вечер!  bouquet

# 648
Скрит текст:
Аз да се повторя, но към коя серия да се насоча  newsm78

Благодаря ти за бързия отговор bellissima ще пробвам с Арлен    bouquet

Уффф косата ми няма такова "животно" .... Фризьорът ми казваше, че не е рядка, а е с тънък косъм ... Мекичка е като бебешка ... Права, не е боядисвана повеем от година, подстригвам я през месец и последния път я направих на късо каре (т.е. Се разделих с над 20см Simple Smile) ... Няма никакъв обем освен непосредствено след изсушаване и ако не я топирам и бетонирам с лак стои облизана по главата ми ... Омазнява се бързо, но пък краищата стоят някак си леко пърхави (не са филирани) в същото време скалпът ми е много чувствителен (зачервява се и сърби от по-силни професионални шампоани във фризьорските салони)
Та чуденката ми е Densifique, Resistance, Volumifique или ....  newsm78

По това, което описваш, мисля, че подходяща серия за теб е Денсифик. Тя е точно за уплътняване. Аз лично не съм я пробвала, защото не смятам, че е подходяща за мен, но момичетата, които са я ползвали, споделиха, че им прави косата видимо по-плътна. Но в дългосочен план на повечето им пресушава краищата, особено ако имат склонност да стоят по-сухи. Ако прецениш, че краищата ти лесно могат да се пресушат, по-добре съчетай ш-н Денсифик с маска Дисциплин. Страхотна маска е - балансирана, изглажда косъма, придава блясък, в същото време подрежда идеално косата (видимо най-вече при къдрави коси) и най-важното не отнема от обема. Няма сплескващ ефект както при повечето хидратиращи маски Peace Алтернатива на маска Дисциплин е балсам Дисциплин  Peace Той може даже и повече да ти пасне отколкото маската. Дано да те насочвам правилно. Hug
Архитект мисля, че не е подходяща за теб. Или поне аз на твое място не бих заложила на нея. Тя е протеинова серия за изтощена коса. Твоята доколкото разбирам не е изтощена.
За Волюмифик - води се за обем. Честно казано не знам дали е добра. Имам спомен, че повечето коментари, на които съм попадала за тази серия, не са особено хвалебствени. Освен това повечето серии за обем поначало действат изсушаващо за косъма (разбира се не се отнася за всички).

Благодаря много за съвета и насоките bellisima  Hug  bouquet

# 649
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Имам нужда от съвет. Получих от размяна TIGI Small Talk и имам два въпроса Simple Smile Трябва ли да прилича на лепило Ц200 и ако да, как се ползва това чудо, по колко и къде се слага (корени, косъм)  newsm78

Много благодаря предварително!  bouquet

# 650
Здравейте!Не е точно тук мястото да питам,но пък можете да ми помогнете.Имах желание да си пусна бретон на една страна,но това израстване и постоянните опити да го въведа в приличен вид вече ме изнервят   Close.Та въпросът ми е вие как харесвате с бретон или не? Embarassed

# 651
  • Стара Загора
Искам да благодаря на съфорумката, която ми препоръча серията на Напура за възстановяване на кератина.Много добре ми се отрази-косата ми е по-плътна и подредена отпреди, но си е мека и подвижна.Използвах шампоана и маската и след това сложих само мус-балсама на Милк Шейк.

# 652
  • София
Полинка ,много е индивидуално.На някои хора им отива бретон,на други не.Вече зависи от чертите на лицето.

cutesmallcat,трябва да мирише на боровинка,или на нещо подобно с леко кисела нотка.Аз си изпомпвам една помпичка,размазвам в ръцете и нанасям докато косата е влажна с наведена надолу глава по дължините.После издухвам със сешоар и кръгла четка.

# 653
  • Пловдив
момичета аз пак да попитам  Praynig ,изчетох назад доста от темите  ooooh! и в главата ми стана пълна каша,коя е коприната на ЧИ с червена капачка,която толкова хвалите
тази ли  http://www.zlatnaribka.com/chi/infra--za-vseki-tip-kosa/koprinen … k-infision-150-ml
а това същото ли е  http://www.enzo.bg/chi/infra-regenerirassha-procedura-bez-parabeni/
защото разликата в цената е двойна  newsm78
ще съм много благодарна ако може някой с две -три думи да опише резултата,трябва ми нещо от което косата да стои по пригладена и с блясък,но да не отнема от обема,че и без това не ми е много 

# 654
И двата линка,които си дала,са към коприната на Чи.Само дето в Ензо никога не съм я видяла налична  Peace Можеш да си вземеш малка опаковка от тук , показвам ти опаковка от 15 мл,има и от 59 мл,но явно не е налична в момента.Идеята ми е да си вземеш малки милилитри,за да пробваш и да решиш дали ти хресва и дали да си поръчаш по-голямата опаковка,която ти си показала.
Иначе аз много я харесвам коприната - омекотява,приглажда,дооформя косата и е със страхотен аромат  Heart Eyes ,но като прекаля,ми отнема от обема  Peace

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 09:39 от Анонимен

# 655
Страхотен аромат на коприната на Чи? Само на мен ли ми мирише на пяна за бръснене? Rolling Eyes

# 656
Не само на теб,от няколко момичета съм чела това мнение  Laughing
Аз обаче много го харесвам  Heart Eyes

# 657
  • Пловдив
благодаря Жана   bouquet  то май в ензо от тази серия на ЧИ   нищо не е налично  newsm12 ,а аз тъкмо реших от там да поръчвам заради разликата в цената,но май наистина ще е по добре първо с малкия грамаж,но това 15мл. за колко пъти стига,в смисъл вижда ми се много малко  Peace

# 658
  • София
A каква е разликата между тези Цимент темик-а, нова опаковка  newsm78

http://www.lookfantastic.com/kerastase-resistance-ciment-thermiq … 0ml/10988048.html
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Resistance-Ciment-Thermique-125ml

благодаря Жана   bouquet  то май в ензо от тази серия на ЧИ   нищо не е налично  newsm12 ,а аз тъкмо реших от там да поръчвам заради разликата в цената,но май наистина ще е по добре първо с малкия грамаж,но това 15мл. за колко пъти стига,в смисъл вижда ми се много малко  Peace
Момичетата писаха, че има стига за година. То е под формата на олио и се слагат от 1 до 2-3 капки. Аз преди години го използвах, но ми омазняваше, не е продукт за хора с бързо омазняваща се коса.

# 659
  • Пловдив
ау  #Crazy аз съм с по мазни корени,но пък със сухи краища,може би и за мен няма да е подходящо,но май ще взема 15 мл. да пробвам,то нали различни коси,различен резултат  Peace
благодаря nad_tab     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт