Професионални серии за коса - тема 70

• 77 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
http://arlen.bg/product/1425/hidratirasht-i-zadarzhasht-vlagata- … ampoo-350-ml.html мнения за този шампоан на Chi?Има -20% на серията,но не съм ползвала нищо тяхно.Косата ми е чуплива,небоядисана ,къса се по краищата -нещо ако предложите от серията ще съм благодарна Simple Smile

# 706
  • Стара Загора
Благодаря, ти DELI    bouquet

# 707
Момичета, коя е тази серия на Напура, която много хвалите? За S9 ли става въпрос?  Аз сега си набелязвам някои неща,  че скоро ще пускам поръчка... За обем в корените кое е по-добро - лилавата топка но Tigi или спрея на Redken за обем  в корените? И каква е разликата между тях?  Помощ, че се обърках вече.. Sick

# 708
  • Велико Търново
Да, повечето момичета пишат за тази серия - http://www.zlatnaribka.com/napura/vazstanovyavashti/napura-s-9-r … htena-kosa-200-ml, аз ползвам против временен косопад и също съм доволна Peace Аз в корените не бих си слагала от Тиги топката, по-скоро бих заложила на Редкен - самата консистенция на топката е специфична, леко лепкава и трябва да се преценява количеството, за да не стане на клечки косата Wink

# 709
Biskvitka, Благодаря. .. Точно не искам да ми лепне и да ми става твърда и на клечки.. Освен това когато се ползва такъв продукт за обем в корените, задължително ли се изсушава косата със сешоар?

# 710
Да се образовам

# 711
Да похваля комбинацията на Арганово олио на Лакме с крема за къдрици на Макадамия-добре оформени еластични и живи къдрици без ефект на клечки. Hug

# 712
На мен пък крема за къдрици на Макадамия хич,ама хич не ми харесва - клечосва и слепва косата  Peace
Момичета,какъв да е въпроса за запис в новата тема ?  Hug

# 713
По съвета на мила съфорумка е добре да се комбинира олио с крем,като при желание за по-голяма мекота се слага повече олио,а за по-голяма фиксация повече крем.Целта е да може да се постига различен ефект.

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 22:24 от julia_gt

# 714
  • Велико Търново
lunna pateka, когато слагам продукт за обем, обикновено суша със сешоар - пробвала съм и без него, но не се получава, не виждам ефект Confused

# 715
 kaffeetrmker_2 Добро утро, дългокоски. При мен нищо ново, продължавам да съм в протеинов застой  Laughing Мислих, че сега при по-студено време ще вземе да пожелание протеин, но не. Обича си хидратацията и това е  Peace

Като цяло съм изключително на Тиджи вълна, в последно време все посягам към балсама с мед, много добра хидратация при мен. Някой престраши ли се да го пробва?
В последно време реалбилитирах маската Орифлуидо, и сега все повече я харесвам  Heart Eyes
Успях да се сработя най-накрая с олиото Сахара. Първо го имах от съфорумка, след това си го закупих. Първо уж ми хареса от пробата, след това не. Оказа се, че оптимален ефект аз виждам, когато го сложа на абсолютно суха коса, в момент след като съм излизала навън и времето е било ветровито/сухо/студено, или след сън, когато се е порошнала. Тогава забелязвам питателния ефект към косата ми  Peace Никак, никак не е лошо  Peace

От известно време ползвам и олиото Митик ойл, оригиналното за всеки тип коса, и понеже съм имала преди това за боядисана, и рич варианта, мога да кажа, че това наистина е най-лекото олио. Като помня Рич варианта колко гъст и мазен беше  ooooh! Този оригиналния доста ми допада, доволна съм  Flutter

# 716
  • Бургас
Кератинът на CHI подходящ ли е за тънка коса ??

# 717
  • София
Не съм писала отдавна, но нищо ново, осван все по-успешното възстановяване на краищата омбре Simple Smile

В началото дори нямах надежда, както се казва  Blush но все по-добре изглежда косата, която беше обезцветена. Вече няма никаква сухота,  мека и гладка е, макар, че нацъфтялата част си е нацъфтяла. Не смятам, че това може да се промени.
Косата ми в момента обича всичко - и хидратация, и протеин. Още не съм стигнала до червените Тиджита, които са любимци на. РуСа Мамма и може би днес ще ги пробвам, само че аз имам маската от серията, а не балсама.

# 718
  • София
Здравейте, някой да знае дали и от къде може да се закупят стилизиращи продукти на Schwarzkopf  онлайн?

# 719
  • София
Здравейте, някой да знае дали и от къде може да се закупят стилизиращи продукти на Schwarzkopf  онлайн?

http://www.zlatnaribka.com/schwarzkopf

Общи условия

Активация на акаунт