Професионални серии за коса - тема 70

• 77 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
polin4eto благодаря ти, ще го пропусна за сега, имам чувството, че косата ми не ги обича кремовете. Освен маската на Напура си поръчах http://www.zlatnaribka.com/image/cache/data/CHI/-Keratin%20Line/ … 0line-318x318.jpg и http://www.zlatnaribka.com/image/cache/data/-BIOSILK/-Silk/15-318x318.jpg надявам се да ми допаднат.

# 691
  • Стара Загора
Руса Мама дойде ми поръчката от ензо,вече и аз съм с червените тиджита и ТВОЕТО спрейче на тиджи S-factor Hug нямам търпение да ги пробвам но ухаят страхотно дано ми допаднат благодаря ти Hug Hug Hug

# 692
Руса Мама дойде ми поръчката от ензо,вече и аз съм с червените тиджита и ТВОЕТО спрейче на тиджи S-factor Hug нямам търпение да ги пробвам но ухаят страхотно дано ми допаднат благодаря ти Hug Hug Hug
Особено много се надявам спрея да ти хареса  Hug

# 693
Според мен термозащитата на Митикойл може да утежни на една по-тънка коса и не толкова изтощена. Тази седмица единия ден малко прекалих с количеството и ми утежни.  И все пак е хубаво да се пробва преди да се купи цялата опаковка, защото това нещо няма изхабяване. Embarassed

# 694
Здравейте, необходим ми е професионален съвет. Ще си купувам четка за коса с естествен косъм, моля да ми препоръчате изпитана марка и вид, който е необходим за ежедневна употреба. Аз съм с тънка и средно дълга коса и малко информация как се почиства после четката след употреба Wink)

# 695
  • Бургас
Благодаря за мненията за напура, а какво ще кажете за тази термозащита, някой ползвал ли я е??
http://arlen.bg/product/1070/termo-zashtiten-krem-bez-izplakvane … cream-125-ml.html

# 696
  • Стара Загора
niditop  Loving    Hug  и аз поръчвам маската , ако ..... все още е останала   Grinning  

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 21:04 от iatcka

# 697
  • Стара Загора
И така сега да споделя за крема за къдрици НАПУРА Laughing Laughingпрекрасен Simple Smile..............,страхотгни къдрици,оформени спиралки и мусури,  ..............иначе и усещането на косата  е като при Редкен-серума Grinningдоволна съм Simple Smile

DELI   , 10 дни след горния пост / т.е. имала си време за наблюдение/ , можеш ли да кажеш , кой от двата продукта ти харесва повече ?

# 698
И така сега да споделя за крема за къдрици НАПУРА Laughing Laughingпрекрасен Simple Smile..............,страхотгни къдрици,оформени спиралки и мусури,  ..............иначе и усещането на косата  е като при Редкен-серума Grinningдоволна съм Simple Smile

DELI   , 10 дни след горния пост / т.е. имала си време за наблюдение/ , можеш ли да кажеш , кой от двата продукта ти харесва повече ?
Кремчето напура ми идва малко леко на гъстата къдрава коса, консистенцията  е по- рядка, иначе за по тънка чуплива коса ще е по-добре според мен Simple Smile

# 699
  • София
Момичета, как да процедирам в парна баня? Взела съм еластилайзър, смес от масла, ботокс ампула и 2минутния реконструктор за запечатка.

Чудя се има ли смисъл изобщ от еластилайзър  newsm78

# 700
  • София
Момичета, как да процедирам в парна баня? Взела съм еластилайзър, смес от масла, ботокс ампула и 2минутния реконструктор за запечатка.

Чудя се има ли смисъл изобщ от еластилайзър  newsm78
Според мен еластисайзъра има най-добро приложение в парна баня от гледна точка на това че се нанася преди шампоана и след това спокойно можеш да си се измиеш както си му е реда с шампоан.Аз така процедирам със всички маски де,като влизам в парна баня ги нанасям на неизмита коса,леко влажна,сплитам на плитка,или вързвам кок и само аз си знам че съм с маска на косата,влизам в парната баня и като дойде време за душ измивам със шампоан.

# 701
  • София
Масла, еластисайзер- всичко става Peace Последният път бях с олио маската на Напура, която си е за преди шампоан и също съм доволна. Тези прпдукти пазят и от пресушаването в сауна. Правя кок и не си личи, че съм намазана Simple Smile

# 702
  • Златна Добруджа
Здравейте. Решила съм да си поръчам шампоана и балсама Дисциплин, дано наистина се държат добре срещу влагата навън /поне такива обещания са дадени в описанието/. Може би въпросът ми е глупав, но кой от двата варианта е по-добър - обикновения или без сулфати? Косата ми не е боядисвана, гъста, но с тънък косъм.

# 703
  • София
Аз ползвам безсулфатния и съм много доволна. Моята коса е като твоята, само има малко кичури правени с боя Wink

# 704
  • Златна Добруджа
Илли, благодаря, ще поръчам безсулфатния  Hug

Общи условия

Активация на акаунт