Професионални серии за коса - тема 70

• 77 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Belgium
avianda, ползваме и сме ги обсъждали неведнъж продуктите с морска сол/вода за коса.

Имах точно показания от теб спрей на Label.m, но го размених след 3 ползвания. Втвърдява косата и няма дълготраен ефект. Пробвай Сърф спрея на Bumble&Bumble или Бохо спрея на Алтерна.

# 676
  • Русе
Здравейте, цопвам и аз тук за съвет, като Ви чета се изумявам колко съм невежа Simple Smile
Косата ми е тънка и мазна, боядисвам я често със светло кестенява боя, за да туширам малко мазния изблик. Налага се да я мия през ден или ако искам да издържа още един ден - със сух шампоан. Аз лично не намирам разлика между Клоран и Шаума - освен в цената. След измиване ползвам за краищата една маска на Вела SP Repair, от която също не виждам кой знае какъв ефект освен, че не ми се заплита косата (което постигам и с евтини маски).
Моля за съвет относно шампоан, който регулира мастната секреция, може и маска към него, но пък да не изсушава много краищата. Също така ми трябва и спрей за обем, не искам пяна, а нещо на водна основа, което не утежнява много косата.
Ще бъда благодарна да чуя вашите съвети и мнение Simple Smile
Да си побутна питането...

# 677
Пробвай Сърф спрея на Bumble&Bumble или Бохо спрея на Алтерна.
На мен не ми даде търсеният ефект този сърф спрея. Много се замислям за Алтерна дали да известирам  newsm78

# 678
  • Belgium
Casual, не смея да те агитирам за Алтерна, защото аз и няколко други момичета сме във възторг, но пък имаше и отзиви, че не е подействал изобщо при някои съфорумки.

За мен е незаменим. Най-добре поръчай малката разфасовка (мисля имаше от 25 мл) поне да го тестваш на твоята коса  Peace

# 679
  • Стара Загора
Искам да благодаря на съфорумката, която ми препоръча серията на Напура за възстановяване на кератина.Много добре ми се отрази-косата ми е по-плътна и подредена отпреди, но си е мека и подвижна.Използвах шампоана и маската и след това сложих само мус-балсама на Милк Шейк.

С каква коса си ? А какво точно използва от серията и усети ли омекотяване или втвърдяване на косъма ?  Много ми харесва 2- мин на Афоджи, но ми сваля боята и се чудех дали не мога малко от малко да го заменя с маската за възстановяване на кератина на Напура .
Моля, ако някой може , нека сравни двата продукта.
Тънък косъм ,нетретирана, беше доста хидратирана и липсваше обем.Ползвам шампоана и маската ,усетих я по плътна и подредена, за сега нямам втвърдяване ,но моята е много мека попринцип.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 23:04 от niditop3

# 680
Някой ако иска да си поделим по 500мл. Шампоан за балансиране на PH след боядисване Schwarzkopf BLONDME pH Acid Balance да ми пише на лично  Hug

http://www.zlatnaribka.com/schwarzkopf/blondme--za-rusi-kosi/sha … d-balance-1000-ml

# 681
iatcka, копирам моето мнение за Напура:
-----------------------------------------------------------------
"...Вече няколко пъти използвам възстановяващата серия на Напура - ампула, шампоан, балсам и след това термото на марката. Шампоанът се пени съвсем нормално, повече от хидратиращия, маската е бледо зелена, леко на билки мирише, основно мента, може би. А резултатът, ах! Няма такава прелест   Heart Eyes. Супер уплътнена, толкова жива и страшно гланцирана коса никога не съм имала! Не мога да й се нарадвам   Blush.
Един ден ме наваля дъжд и очаквах като се погледна в огледалото да съм както обикновено като облак захарен памук   hahaha. Нищо подобно, не беше помръднала, нито едно фризи, никакво накъдряне! ..."
-------------------------------------------------------------------
С уточнението, че ампула не слагам вече всеки път. Ползвала съм и 2-минутния реконструктор на Афоджи, доволна бях, на Напура е в пъти по-добра серия за мен. Подстригвам връхчетата всеки месец, сега отново е време, но цъвтежите значително са намалели.

# 682
  • Бургас
Искам да благодаря на съфорумката, която ми препоръча серията на Напура за възстановяване на кератина.Много добре ми се отрази-косата ми е по-плътна и подредена отпреди, но си е мека и подвижна.Използвах шампоана и маската и след това сложих само мус-балсама на Милк Шейк.

С каква коса си ? А какво точно използва от серията и усети ли омекотяване или втвърдяване на косъма ?  Много ми харесва 2- мин на Афоджи, но ми сваля боята и се чудех дали не мога малко от малко да го заменя с маската за възстановяване на кератина на Напура .
Моля, ако някой може , нека сравни двата продукта.
Тънък косъм ,нетретирана, беше доста хидратирана и липсваше обем.Ползвам шампоана и маската ,усетих я по плътна и подредена, за сега нямам втвърдяване ,но моята е много мека попринцип.
А как би се отразила серията на изрусявана, изтощена коса. Някой с такава да я е ползвал  Praynig

# 683

А как би се отразила серията на изрусявана, изтощена коса. Някой с такава да я е ползвал  Praynig
Моята е точно такава. Всъщност, откакто ползвам продукти на Напура, вече съвсем не толкова  Heart Eyes

# 684
Много доволни от възстановяващата маска на Напура, вече съм я сложила в количката, но се двоумя между термозащитния флуид на Напура и подхранващото  термо крем-олио с черен кимион Loreal Mythic Oil, моля помагайте, това крем- олио с каква консистенция е? newsm78

# 685
И мен ме запалихте по Napura, ще взема да пробвам възстановяващата серия и аз съм с изрусена и изтощена коса, дано ми се отрази добре. Да питам тези ампули на всяко миене ли е добре да се слагат http://www.zlatnaribka.com/napura-m|9-rikeir-pre-terapiya-za-vazstanovyavane-na-keratina-za-iztoshtena-kosa-1br-h-30-ml ?

# 686
  • София
nad_tab, благодаря ще потърся други хидратиращи  Hug

Мис Облаче, благодаря   bouquet
Преди около година ползвах Tigi, точно червения, от него получих страхотен обрив на скалпа, при положение, че моят не е чувствителен .... може би ще поробвам Лореал ....

# 687
И мен ме запалихте по Napura, ще взема да пробвам възстановяващата серия и аз съм с изрусена и изтощена коса, дано ми се отрази добре. Да питам тези ампули на всяко миене ли е добре да се слагат http://www.zlatnaribka.com/napura-m|9-rikeir-pre-terapiya-za-vazstanovyavane-na-keratina-za-iztoshtena-kosa-1br-h-30-ml ?
Аз в началото слагах на всяко миене (може би 10-12), редувах с подхранващата серия. Една ампула ми стига за два пъти.

# 688
Аз мисля а редувам с Кератина на Наши,който също май си е протеинова серия....дали е  удачно?

# 689
Много доволни от възстановяващата маска на Напура, вече съм я сложила в количката, но се двоумя между термозащитния флуид на Напура и подхранващото  термо крем-олио с черен кимион Loreal Mythic Oil, моля помагайте, това крем- олио с каква консистенция е? newsm78

Крем-олиото Митик си е кремче, няма нищо общо с олио  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт