Професия ИТ специалист

• 207 700
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 245
Здравейте! В какво направление е възможна реализация с Phyton /познания: Java, C++, HTML, CSS/.? Не откривам стажантски програми.

# 1 246
Python -> Data Science

# 1 247
  • София
Виж при нас в Bosch Engineering Center Sofia дали има открити позиции. Имахме стажант тази година във валидацията, който от нулата се налагаше да се запознава с Phyton, тъй като ние го ползваме за автоматизация в някои проекти.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 13:57 от Aila

# 1 248
Някой знае ли какъв е случаят с Dynamo Software? Една и съща обява седи вече една година в jobs.bg. Зле ли са условията, придирчиви ли са или...

# 1 249
  • Sofia
Някой знае ли какъв е случаят с Dynamo Software? Една и съща обява седи вече една година в jobs.bg. Зле ли са условията, придирчиви ли са или...

Популяризират компанията по този начин...

# 1 250
възможна реализация с Phyton /познания: Java, C++, HTML, CSS/.?
Според мен първи си изясни какво ти се програмира и за какъв бранш, а после езиците. Ето например са писали за Бош, има и други фирми от бранша, които ползват Пайтън за автоматизация на електроника на уреди. Но пък на теб може да ти се работи в рекламна агенция, в застраховка, в брашна "игри"...

Скрит текст:
Аз ползвам от време на време Пайтън с Пандас и Матплотлиб, но не съм програмистка, за списъци и листове ми трябва. Не знам дали би ти харесало това - при мен не е основна работа, но, ако беше, отива в посока данни. Евентуално обаче с SQL и Power BI. Не е като софтуерното програмиране или автоматизацията.

# 1 251
  • Somewhere far away
а ако искаш да се реализираш в бранша игри какво трябва? не че има много гейм компании в Бг, де, но все пак интересно ми е.

# 1 252
Мисля повечето игри на С# се пишат. Или беше С++ Rolling Eyes

# 1 253
  • Някъде в Матрицата
Не са много гейм компаниите, но в България има офис на Ubisoft. Както и фирми, насочени към хазартни игри.

# 1 254
И аз съм останала с такова впечатление като ver4eto- Cи Шарп (в Юнити), иначе Java за Андроид, Swift и Objective C за iOs. Срещала съм и JavaScript, но за уеб. Затова човек горе долу е добре да знае какво иска да програмира, има невероятно много възможности.

ПП Подсети ме следващият постинг и за конзолите. Нинтендо също е С++, а Xbox беше/ е и двете: C ++ и C Шарп.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 20:21 от Анонимен

# 1 255
Най-големият БГ гейминг производител (за машини говоря, не онлайн), пише на С++

# 1 256
Мда, правилният въпрос е "Какво искам да работя в тоя живот?"

# 1 257

Много тъп начин са избрали.
Забелязала съм, че някои компании (особено такива, които предлагат услуги и продукти) използват обявите в джобс, за да събират данни, които после използват в маркетинг стратегията си, обаче не виждам смисъл в това за фирми в ИТ сектора.

# 1 258
Благодаря на всички за мненията!

# 1 259
  • София

Много тъп начин са избрали.
Забелязала съм, че някои компании (особено такива, които предлагат услуги и продукти) използват обявите в джобс, за да събират данни, които после използват в маркетинг стратегията си, обаче не виждам смисъл в това за фирми в ИТ сектора.

Не мога да кажа за конкретната компания, но като цяло причината една обява да седи много време е да се търси нещо много специфично като профил. На мен ми се е случвало да търся специфичен профил 8-9 месеца, особено когато се касае за рядка експертиза и по-високо ниво на сеньорити.

Общи условия

Активация на акаунт