Ето съм и аз най-после

И аз като Фло все гледам някого-едни водим на у-ще,други взимаме,на зъболекари,на тайкундо,на пеене,на пиано,на солфеж ,на вокална група,на хип хоп и на не знам си още какво,и за почивка на тръстиката
Добре е!Още мъъъничко и е готова! Правих и един сладкиш с круши от нета!Отдавна му се каня и му дойде времето днес.Добре изглежда да видим дали ще се яде!
Шпунц
Напълно те разбирам и съм мислено с теб!Бъди силна-децата имат нужда от теб!За съжаление това е живота и сме безсилни в тези моменти!Браво на диетуващите,но онзи ден казах на една колежка мъдростта на Фло - от хубав човек по много

Кари,пробвай масажните гелове на Кройтерхоф.Този с дивия кестен и този с дяволския нокът.При мен помагат и отдавна съм забравила какво е да те боли някое кокалче.
Яжка,чудя се на твоета джипи
за обяснението за шиповете.Всеизвестно е ,че това е костен или хрущялен израстък ,който пречи тъй като обикновенно се настанява в ставите или около тях.Моя колежка си оперира и двете ръце и и изчистиха шиповете.Сега иска да оперира и крака си,защото не може да си обуе обувката.Вярно е,че и ставите се износват и хрущялните им повърхности изтъняват и от там скърцането и пукането.Първият път когато ме заболя коляното доктора направи прегледа като постави ръката си на коляното ми и поиска леко да ритна,коляното ми изпука и за разлика от твоето джипи моят доктор рече,че това си е начало на артрит.Няма лечение на пукането ни в ръце,ни в колене и си остава завинаги.Както ви споделих пия желатин и от както го прочетох при рускините и го ползвам болки нямам и изкарвам зимата спокойно без куцане и превиване.Зачезвам,че ММ вече се сърди на закъснелия обяд.

Фло,Борянке ,изпреварихте ме!
Фло,не знам за Кока Колата и винтовете,но от ММ знам още от преди незнам си колко години,че ръждясал винт се развива най-лесно с капка вода върху него.Та аз си лекувам гърлото от години с ледено студена вода!Не,че пия друга вода - постоянно в хладилника имам студена вода и само такава пия дори когато нещо ме боли.Та за колата не мога да кажа нищо,но за водата - при мен се получава.
Нещо явно съм станала буткава и туткава ,че до като дойде време да пиша и ми се приспива. Седна вечер по късно , до като ви изчета и вече започвам да дремя и не мога да мисля...

Два дни ги тормозя и се карам с тях,че ту изчезва нета или едвам мърда,ту кабелната залипсва.Сега програмите ми са разбъркани и от моето подреждане няма и следа.След седмица щяло всичко да е наред и тогава ще подреждам програми,че може да иде труда ми на кино с новите въведения!