Новите съседи

• 127 671
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Carrie br, страхотна снимка Simple Smile Енрике какво е правил в цирка, там ли работи?

# 331
Ох, този Енрике. Най-свестният от всички в Монте Пинар, единственият дето си плащаше сеансите при Юдит и най-нещастен в любовта, горкия Simple Smile
Антонио е болен мозък, тотално не го слуша главата.  Joy

# 332
Следейки сериала от първите епизоди, спокойно мога да кажа, че при образа на Антонио се забелязва трайна и постоянна тенденция към тотално изтрещяване  hahaha

# 333
А той щото Амадор стана мозъчен хирург  Joy

# 334
Те двамата достойно се конкурират по простотия и дивотия  hahaha

# 335
  • Благоевград
Пич-сваляч ли беше  Laughing hahaha Само оставаше с веждите и един мустак да пусне и щеше да е мега красавец  Joy Има един билборд на Хепи, който често го виждам. На него пише "Да боднем", искам да ви кажа, че ме залива смях всеки път и мъжа ми се чуди на какво се хиля като минаваме от там.  hahaha Страшни простотии има в този филм, "искаш ли саламче"  Laughing Антонио наистина изперква тотално. Голям фетишист стана  Laughing Берта уж много вярваща, ама такива мръсотии прави, че не е истина  Laughing Чудя се на Коке дали ще му намерят една шантавела като него, той много щеше да си отива със сестрата на Антонио  Laughing А сестрата на Исаскун къде изчезна, Мари Тере?

# 336
  • Бургас
Бохем-сваляч  Laughing

# 337
Амадор е тъп, докато Антонио е луд Simple Smile Монте Пинар изкарва всичко лошо, като прокълнато е това място Simple Smile. В началото всички едни такива примерни, добрички,  докато не поживяха малко там. Падението на Амадор почна след като Милото изчука съседа, после го замениха със саксия в банката и оттогава само надолу.  Mr. Green
Гледах някакъв трейлър от новия сезон, където Амадор се появява с ново лъскаво БМВ кабриолет. Интересно дали е забогатял?

# 338
  • Благоевград
Амадор е тъп, докато Антонио е луд Simple Smile Монте Пинар изкарва всичко лошо, като прокълнато е това място Simple Smile. В началото всички едни такива примерни, добрички,  докато не поживяха малко там. Падението на Амадор почна след като Милото изчука съседа, после го замениха със саксия в банката и оттогава само надолу.  Mr. Green
Гледах някакъв трейлър от новия сезон, където Амадор се появява с ново лъскаво БМВ кабриолет. Интересно дали е забогатял?

Може да е насредил трактора кабриолет и да го е продал и с парите да си е купил количка кабриолет  Laughing

# 339
На Корке после му докараха отново онази откачената Джуса.

# 340
Джуса ли, Чуса ли, ама тя е по-откачена от две трети от героите в сериала  Laughing

# 341
  • Бургас
На Корке после му докараха отново онази откачената Джуса.
Не е ли Чуса. И тя е голямо лице. Като се ядоса все вика "Ще те намушкам"  Laughing
Май всеки във филма си има някакъв характерен лаф .

# 342
Ами и аз чувам ту Джуса, ту Чуса.... Laughing

# 343

Може да е насредил трактора кабриолет и да го е продал и с парите да си е купил количка кабриолет  Laughing

Ха, да. Парите от дъщерята на Пакита да са станали негови- това вече е новина.  Joy Най-накрая ще сбъдне мечтата си да е бохем-сваляч.

# 344
Karina ,мерси  Laughing

niamatakova, не не работи в цирка. Просто са го поканили за гост звезда за няколко месеца и според мен цирка се пълнеше заради него, не че в нещо невиждано цирка,то с цел са си го поканили. Laughing Имаше плакати из града, че е гост звезда. Ние успяхме да поговорим с него отвън пред цирка, като той се опитваше да ни убеди, че не е Енрике, но му ставаше смешно.... Laughing Joy Съпруга ми му обясни, че в Бг тече сериала, че и двата с него са мн гледани и така Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт