Новите съседи

• 126 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • bad@ss
Сега се сетих, че и Бордърлайн е личностно разстройство, ама ей на,  Амадор си го носи гордо, както рогата  Laughing

# 406
  • Благоевград
Сега се сетих, че и Бордърлайн е личностно разстройство, ама ей на,  Амадор си го носи гордо, както рогата  Laughing

Хахаха, така ме разсмя  hahaha hahaha hahaha

# 407
  • Бургас
Кефи ме Нинес как постоянно си кръстосва ръцете и си ги бута под мишниците. И любимата й реплика - "Аз съм в шашинг".

# 408
  • И аз не знам къде

Кефи ме Нинес как постоянно си кръстосва ръцете и си ги бута под мишниците. И любимата й реплика - "Аз съм в шашинг".
Laughing

# 409
Ето ви едно селфи на Енрике и Висенте за оправяне на настроението:
Скрит текст:

# 410
  • София
Ааай Грегория  Joy

# 411
# 412
О, това ми е от любимите  Mr. Green Много тъпо и от раз махнаха героинята, ама какви реплики доведе след това, как да не се хилиш  Laughing
Големи са зелки Енрике и Висенте  Mr. Green

# 413
# 414
О, това ми е от любимите  Mr. Green Много тъпо и от раз махнаха героинята, ама какви реплики доведе след това, как да не се хилиш  Laughing

А някой разбра ли защо махнаха Грегория от сериала? Други ангажименти ли е поела или нещо не се е връзвала в сценария?  newsm78

# 415
  • sf
Сценките след филма много ме кефят.
Започнах Щурите съседи.
После ще хвана и Моите мили съседи, ако ги намеря.

# 416
Махнаха Беатрис Карвахал (Грегория) по нейно желание, защото е получила предложение да се снима в криминален сериал и е решила да прекрати участието си в "Новите съседи" Peace

# 417
  • Тра-ла-ла
Аз в началото на "Новите съседи" много се обърквах със "Щурите съседи" и бърках кой кой е и в какви взаимоотношения са ooooh!

Айде малко материал от секс маниака Антонио Ресио Joy

Скрит текст:

# 418
Моите мили съседи за мен лично не е точно в концепцията на Щурите и Новите съседи. В смисъл, с няколко идеи ми е по-слаб като интерес този сериал. Аз определено ще се радвам, ако Бтв Комеди повторят сезоните на Щурите съседи, липсва ми Маури  Grinning

# 419
  • София
Аз даже в началото си ги наричах със имената от Щурите съседи, мислех, че няма да свикна с този сериал. А сега почти нищо не си спомням от Щурите  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт