Новите съседи

• 126 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
И това го има. Сещам се и за Паралес - неговия герой какъв ли не го изкараха (той май от Еквадор казваше, че е  Rolling Eyes) - че от джунглата ли не беше дошъл, че тоалетната ли не беше открил чак в Испания какво е, че едва ли не се научил да говори като емигрирал, и какво ли още не ... Малко сценаристите прехвърлят границите на обикновеното закачане, но предполагам, че това си е от години актуална тема в Испания - за мигрантите имам предвид  Wink

# 586
  • Бургас
Като стана дума за Паралес, се сещам за един друг испански сериал - "Аида". Там еквивалентът на Антонио Ресио /не му помня името/ държеше бар и беше наел един мексиканец, на когото викаше постоянно Мачу Пикчу вместо истинското му име. Даже всъщност май не му знаеше истинското име  Laughing

# 587
На мен пък тези моменти са ми много смешни. Особено, когато Ресио се бъзика с чернокожи и чужденци.
Като цяло, много се смея с тези лудаци. Laughing
А и те бъзикат и собствената си държава.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 17:32 от Paige

# 588
  • И аз не знам къде
Грам не задълбавам в подробности в този сериал. Дори и да искам, смеха надделява  Laughing Това си е комедия и не се набляга големите действителности,но смятам доста добре им се получават. А да не забравяме , че сериите не са "серия за серия" , а всичко последователно и тоооолкова смешно,че не ми остава дъх да обръщам внимание на дребните неща.  Peace

# 589
  • София
Обаче и нашите актьори, които озвучават сериала се справят страхотно.

# 590
Извинявайте за въпроса, ако е питано и преди! В момента гледам епизода, който ще дават довечера, та се чудех доня Фина от къде разбира всички неща за съседите?

# 591
Аз искам да отдам почит на преводачите и дубльорите, мисля че те също имат много големи заслуги да се харесва на българите които го гледат.

ПС; някъде попаднах на история че Естела Рейнолдс е била мъж. Но не намерих подобни "клюки" ???

# 592
  • through the wormhole
Аз не гледам епизод, ако не е дублиран. Naughty С всеки нов излязъл сезон едва устисквам да не го сваля със субтитри, нооо сърце камък.

Направи ми впечатление, че има няколко препратки към "Щурите съседи". Веднъж, когато Фермин се появи в кооперацията, разминавайки се с не помня кого (Енрике?), се загледаха един друг многозначително все едно се познават отнякъде, но не помнят откъде. И другото - някой спомена, че им били нужни три шпионки (май Исаскун), а Арасели се смръщи и каза нещо от рода: "Това откъде ли ми е познато?" Не съм сигурна дали нямаше и още нещо. newsm78 Това дали има някакъв дълбок, загадъчен смисъл, който съм отървала? Thinking

# 593
  • bad@ss
Когато направиха онзи, юбилейния епизод. Един младеж се провикна към Фермин: "Емилио, къде ти е Белен... ".
Шегуват се, едва ли има дълбок смисъл  Simple Smile

# 594
  • Бургас
Трябва да си ги изтегля тия "Щури съседи". Те колко сезона са и снимат ли още или снимките по сериала са приключили?

# 595
  • bad@ss
Джули, 5 са сезоните.
Отдавна приключени.
Не си ли го гледала?

# 596
  • through the wormhole
Да, това съм го забравила. Simple Smile Знам, че препратките бяха повече от тези, които помня в момента.

Трябва да си ги изтегля тия "Щури съседи". Те колко сезона са и снимат ли още или снимките по сериала са приключили?
Четири сезона са. В Замунда ги има всички, но не са по сезони, ами поредни епизоди. Не се снима повече.
Едит: Вярно 5 сезона бяха.

# 597
  • Бургас
Джули, 5 са сезоните.
Отдавна приключени.
Не си ли го гледала?
Не съм го гледала  Blush В сравнение с Новите съседи той как ви се вижда?

# 598
  • through the wormhole
За мен са същите идиоти. hahaha Много са сполучливи и двата сериала.

# 599
За мен са същите идиоти. hahaha Много са сполучливи и двата сериала.
Точно  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт