Новите съседи

• 126 653
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • sf
Тъкмо с тая новина идвах. Жалко, ще ми липсва червенокосата мръсница. Така и не разбрахме каква и е градинката.
Е как каква -рижава Simple Smile
Енрике го каза на Антонио, когато си тръгна, а Юдит беше със счупен крак, след щуротията с ескалатора.

# 571
  • through the wormhole
Тъкмо с тая новина идвах. Жалко, ще ми липсва червенокосата мръсница. Така и не разбрахме каква и е градинката.
Е как каква -рижава Simple Smile
Енрике го каза на Антонио, когато си тръгна, а Юдит беше със счупен крак, след щуротията с ескалатора.
Ох, тъкмо това идвах да пиша. hahaha
Ама как само му го каза, все едно е пазил досега свещена тайна и след предателството ѝ ѝ го връща тъпкано - въздъхна, притвори очи и изплю камъчето: "рижава". Много се смях. Най-сетне Антонио получи отговор на въпроса си и може да диша спокойно. Mr. Green

# 572
  • sf
И си слага ръцете на бузите и вика "оооох"  Joy

# 573
И десети сезон ли ще има? Бях чела, че деветия ще е последен.

# 574
И си слага ръцете на бузите и вика "оооох"  Joy
Това обикновено го прави и като казва любимата реплика на мъжа ми: Ах, какви гърдички!  Joy

# 575
Аз съм тотали шашинг... Joy

Тази Нинес... Joy Joy

# 576
Аз съм тотали шашинг... Joy

Тази Нинес... Joy Joy
Откак чух таз реплика за пръв път, ми стана любима. А и самата Нинес е толкова позитивна  Laughing
Няма насищане от този сериал.

# 577
Да, Пепинка Joy И на мен мен е  една от любимите реплики. Laughing Нинес опростява всичко така, че няма шанс да не ти е смешна всяка една ситуация... като например беше оставиша бебето само вкъщи и се качи при Ракел и момичетата и те бяха изумени и тя каза: " Ами така де, да става вече самостоятелен.... Време му е" Joy

# 578
Мацката на Амадор на български ли говореше накрая?

# 579
И на мен така ми се стори.

# 580
И на мен така ми се стори.
Предвид сериозния брой български мигранти в Испания - нищо чудно  Grinning

# 581
  • through the wormhole
Не гледах този епизод, а и не помня за коя сценка става въпрос, но няма да се учудя, ако се е говорило на български. Няколко пъти са говорили на бг в сериала. Макси обясняваше на Коке как да каже нещо от рода на "Стой, не мърдай!", докато стои на пост в гаража. hahaha И в "Щурите" се е говорило на български. Емилио (Фермин в "Новите") като беше в затвора, имаше сценка с един пандизчия, който също говореше на български. Даже май си беше чист българин. newsm78

# 582
  • До морето
Аз тъкмо днес се загледах в таз девойка  и си викам, че нико испанско няма в нея  Mr. Green

# 583
На български го каза. Каза - върви по дяволите.

# 584
  • bad@ss
На мен не ми харесва тази тенденция. Да ни представят предимно като затворници и бар-дами с... "амбиции"  Crossing Arms
Познавам много хора, които превиват гръб къде ли не по света, и ми е малко обидно.

Общи условия

Активация на акаунт