Новите съседи

• 126 657
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Седми трябва да е.

# 556
  • bad@ss
Много се смях, когато Енрике каза на детето си, че към 2050 вероятно ще създаде семейство  Joy Joy
А Хави+Лола+РадосттаНаКъщата+Фермин тепърва как щяха да се издържат?

# 557
Истинското име в сериала на Енрике, Хенри ли е или просто така са кръстили ресторанта? Не знам, защо ми се струва,че някъде из епизодите, той каза,че се казва Хенри. Може и да греша.
Като се запознават с Тревър, на английски той се представя като Хенри Пастор. Явно от там идва Макс&Хенри.

# 558
  • bad@ss
Макс-енд-Хенри съществува далеч отпреди да се запознаят с Тревър.
Мисля че Макси го измисли името да е такова, за да има по-англо и международно звучене.

# 559
Исках да кажа, че Хенри, може би е английския вариант на Енрике.. Може и аз да бъркам, но ми прави впечатление, че като говори на английски, така се представя.

# 560
  • bad@ss
Разбрах те  Peace

# 561
Преди няколко дена ви открих и ви чета.
И аз съм от големите фенове на сериала, макар че не съм го следила от-до.
Започнах го в далечната 2010, когато вечер хранех голямото си дете. И преди това рядко гледах ТВ, но вечер случайно мъжът ми попадна на Щурите съседи и след няколко позаглеждания в смехориите им, вече се бях пристрастила.  Grinning

Много са готини.
След това го спряха и пуснаха Новите съседи. Беше ми много трудно в началото, защото ги помнех още от предишния сериал - особено Белен и Емилио, и др.
Сега ги посвикнах с новите роли и се усещам как вече съм позабравила имената на старите.

И сега по същество - много ме е яд за Енрике и Юдит. Много ми харесват двамата и искам да се съберат. Не ми харесва, когато постоянно се карат.
И Амадор ми харесва, макар че си пада малко простак, но е добронамерен. Много ми е кофти това тяхно постоянно мизерстване с Милото. Заслужават вече да огрее слънце и на тяхната улица, и да заживеят като щастливо семейство.  Peace

И да допиша, че сега при завръщането си Ракел нещо ми се струва погрозняла. Като че ли най-много ми харесваше точно преди да замине със Серхио. А по-горе в анкетата всъщност него не го виждам...  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 05 май 2016, 15:42 от 6tastliva

# 562
Чета във фейсбук, че Кристина Кастаньо (Юдит) няма да участва в 10 сезон  Sad
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=536008283273807& … d=208529279355044

# 563
  • Бургас
Чета във фейсбук, че Кристина Кастаньо (Юдит) няма да участва в 10 сезон  Sad
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=536008283273807& … d=208529279355044
И аз го видях. Ужас направо. Какво ще стане с нея и Енрике тогава. Сигурно сценаристите ще ги разделят  Sad

# 564
Тъкмо с тая новина идвах. Жалко, ще ми липсва червенокосата мръсница. Така и не разбрахме каква и е градинката.

# 565
  • Благоевград
Преди няколко дена ви открих и ви чета.
И аз съм от големите фенове на сериала, макар че не съм го следила от-до.
Започнах го в далечната 2010, когато вечер хранех голямото си дете. И преди това рядко гледах ТВ, но вечер случайно мъжът ми попадна на Щурите съседи и след няколко позаглеждания в смехориите им, вече се бях пристрастила.  Grinning

Много са готини.
След това го спряха и пуснаха Новите съседи. Беше ми много трудно в началото, защото ги помнех още от предишния сериал - особено Белен и Емилио, и др.
Сега ги посвикнах с новите роли и се усещам как вече съм позабравила имената на старите.

И сега по същество - много ме е яд за Енрике и Юдит. Много ми харесват двамата и искам да се съберат. Не ми харесва, когато постоянно се карат.
И Амадор ми харесва, макар че си пада малко простак, но е добронамерен. Много ми е кофти това тяхно постоянно мизерстване с Милото. Заслужават вече да огрее слънце и на тяхната улица, и да заживеят като щастливо семейство.  Peace

И да допиша, че сега при завръщането си Ракел нещо ми се струва погрозняла. Като че ли най-много ми харесваше точно преди да замине със Серхио. А по-горе в анкетата всъщност него не го виждам...  Rolling Eyes

Много ми стана тъжно в миналия сезон като Амадор и Милото седнаха на дивана на Исаскун и той я попита: "Мило, ти обичаш ли ме?" и тя каза "Не", тогава тя го попита "А ти обичаш ли ме?" и той каза "И аз не те обичам" и се погледнаха с празнина. На цялата лиготия в сериалата има и страхотни моменти, много истински, които могат да те разчувстват.

# 566
  • До морето
Дааа, но той и каза "И аз не те обичам, но ти си единсвеното, което имам!" Беше много трогателно.

Ресио - дарове морски на цени хорски! Каква радост, каква емоция - скариди на промоция!  hahaha hahaha hahaha

# 567
  • bad@ss
Е, нали Юдит и Арасели посрещнаха Енрике в еп 1 на десети сезон?  Thinking
Или тепърва ще си замине...
Много тъпо наистина.

# 568
Сега върви девети сезон в Испания, десети не е сниман

# 569
  • bad@ss
Охооо, ясно  Peace
Не знаех, че е заложен и десети  Crazy

Общи условия