Новите съседи

• 126 659
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Снощи се смахнах от смях с Фермин и козите. Първо надупи женската, а после хвана да възбуди козела. И в двата случая някой влиза  Joy Joy
И как нацунква всички по 3 пъти, трогателен селяндур е  Heart Eyes  Laughing

Бъркам ли, че в "Щурите съседи" той беше в ролята на чистача? Ожени се за една кукувица, пък се разделяха, пък се събираха, беше нещо от сорта на Нинес като образ  Laughing

Редактирам се - къде изчезна Исаскун?

Той там беше портиера. Женеше се за Белен. Голям смях беше.

# 511
Все си спомням как в Щурите съседи всяка сутрин гонеше баща си (Макси от Новите съседи) да му дава киви за закуска, защото било много полезно за него  Joy

# 512
  • bad@ss
Хайдеее, Ленчето цъфна  Joy Joy
Фермин е истински уникум, обичам го  Heart Eyes

# 513
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Дааа,Фермин беше портиера Емилио в Щурите съседи.Наистина,актьора е голяма работа Peace Изключително забавен ми е.
П.п. Тогава Емилио май също не беше на договор и нямаше осигуровки,както Коке в Новите съседи.

# 514
  • through the wormhole
Падам и умирам в редките случаи, когато Коке получи факс и дави всичко около себе си в красноречие. hahaha

# 515
Бонбон с ликьор  Joy

# 516
Как ще ви се стори, ако ви кажа, че мъжа ми е такъв фен на Антонио Ресио, че реплики от рода на "Ах, какви гърдички" ги прилага и върху мен вече  Joy Joy Щях да падна като ми го изцепи снощи, докато се оправях да си лягам.  Joy

# 517
Леле, сериозен случай сте  Laughing

Аз се търкалях на земята тази вечер от репликите на Арасели как й се нарушавало чи-то, размествал инг-а, разбутвал янг-а от това пусто домоуправителстване Joy Joy Joy

# 518
  • through the wormhole
На колежка мъжът ѝ я пита: "Искаш ли саламче?" Whistling

# 519
Леле, сериозен случай сте  Laughing

Аз се търкалях на земята тази вечер от репликите на Арасели как й се нарушавало чи-то, размествал инг-а, разбутвал янг-а от това пусто домоуправителстване Joy Joy Joy
Така се смях, че едва заспах  Joy Остана само да ми каже "Духай на дрегера"  Joy Добре, че не му го казах, че като го знам като нищо ще ми го изтърси след някой ден  Joy

Арасели ми е голяма любимка на мен, няма такава откачалка. Нямам търпение да се озоват с Берта в леглото. Тя уж много набожна християнка, а все ги прави някакви такива  Whistling

# 520
  • Благоевград
Моят мъж ползва "Искаш ли да се боднем" като се разлигави  hahaha Преди няколко дни ми прави сандвич и го чувам от другата стая да се провика "Милооо, искаш ли саламче" в 7 сутринта  Laughing Денят ни започна весело  Laughing

# 521
Не сме само ние значи толкова откачени  Joy

# 522
Къде изчезна Ракел? newsm78

# 523
  • bad@ss
Сериалът вече е пълен цирк  Joy

# 524
Истинското име в сериала на Енрике, Хенри ли е или просто така са кръстили ресторанта? Не знам, защо ми се струва,че някъде из епизодите, той каза,че се казва Хенри. Може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт