Новите съседи

• 126 669
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Юдит бременна ли е вече?
Снощи ми стана смешно като Маите каза на Ракел нещо от сорта "Ей я русата и оперираната" и Ракел вика "Руса да, но оперирана"  Rolling Eyes
Май не ,че е със спирала.

# 496
Бременна е, но още не знае  Grinning

# 497
  • bad@ss
Нямаше ли първо да излъже, че е бременна и после да симулира спонтанен аборт на стълбите на един мол  Thinking
Помня едно падане на едни стълби, заснето с телефон, но не бяха изкусурили края на записа и се издъниха.

# 498
Нямаше ли първо да излъже, че е бременна и после да симулира спонтанен аборт на стълбите на един мол  Thinking
Помня едно падане на едни стълби, заснето с телефон, но не бяха изкусурили края на записа и се издъниха.

Точно така ще стане

# 499
Хави:Това коза ли е?
Фермин:Не,пони с рога  Mr. Green

# 500
  • До морето
Единственото, което не ми харесва в сериала е отношението на Лола към детето й. Ужасно се държеше с него.

Но Лола или на Нинес, защото и тя не е майка за пример. Но като се замислиш то коя ли е свястна там - Маите, Нинес, Арасели, Естела - всичките се борят за Майка на годината.

# 501
А вие знаете ли дали сега като приключи 8 сезон в по btv comedy  ще пуснат направо след това 9-ти новия или ще чакаме  newsm78

# 502
  • bad@ss
Снощи се смахнах от смях с Фермин и козите. Първо надупи женската, а после хвана да възбуди козела. И в двата случая някой влиза  Joy Joy
И как нацунква всички по 3 пъти, трогателен селяндур е  Heart Eyes  Laughing

# 503
Фермин е уникално луд  hahaha

# 504
Страхотно си играе ролята актьора, наистина влиза изцяло в образ  Wink

# 505
Единственото, което не ми харесва в сериала е отношението на Лола към детето й. Ужасно се държеше с него.

Но Лола или на Нинес, защото и тя не е майка за пример. Но като се замислиш то коя ли е свястна там - Маите, Нинес, Арасели, Естела - всичките се борят за Майка на годината.
И аз това щях да пиша....то една майка кадърна няма, за "цвят" поне.      Laughing
Добре, че дЯцата са устойчиви същества и оцеляват Въпреки "грижите на мама".     

# 506
  • Благоевград
Снощи се смахнах от смях с Фермин и козите. Първо надупи женската, а после хвана да възбуди козела. И в двата случая някой влиза  Joy Joy
И как нацунква всички по 3 пъти, трогателен селяндур е  Heart Eyes  Laughing

Бъркам ли, че в "Щурите съседи" той беше в ролята на чистача? Ожени се за една кукувица, пък се разделяха, пък се събираха, беше нещо от сорта на Нинес като образ  Laughing

Редактирам се - къде изчезна Исаскун?

# 507
signora_tina, и актрисата и екраният й образ починаха.

# 508
  • Благоевград

Да, знам, че актрисата е починала, но не знаех, че е в този период, в който излъчват сега  Cry Много жалко, беше ми любим образ  Cry Май е станало след общата им снимка в банката за собствеността на апартамента, последно там я гледах.  Confused

# 509

Да, знам, че актрисата е починала, но не знаех, че е в този период, в който излъчват сега  Cry Много жалко, беше ми любим образ  Cry Май е станало след общата им снимка в банката за собствеността на апартамента, последно там я гледах.  Confused

Да,предполагам че малко след това.

Общи условия

Активация на акаунт