Новите съседи

• 126 667
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • bad@ss
То в тая кооперация всеки през всеки мина, какво казва Нинес - бардакът Монтепинар  Mr. Green

Арасели замина за Бразилия, но щеше да се върне, нали? С една татуировка на ръката - сърце и Жоао в него, като на фолкпевицата Лиана  hahaha

# 481
Няма ли най-накрая късмета на Амадор и Майте да се преобърне?  Омръзна ми да са все неудачници.

# 482
То в тая кооперация всеки през всеки мина, какво казва Нинес - бардакът Монтепинар  Mr. Green

Арасели замина за Бразилия, но щеше да се върне, нали? С една татуировка на ръката - сърце и Жоао в него, като на фолкпевицата Лиана  hahaha

Само Ресио си е с Берта Grinning

# 483
Че те нали се разведоха. Ресио спа с бившата приятелка на Паралес. А Берта Коке и Лео един път. Не помня дали не мина и през татенцето.

# 484
Че те нали се разведоха. Ресио спа с бившата приятелка на Паралес. А Берта Коке и Лео един път. Не помня дали не мина и през татенцето.

Аз бившата приятелка на Паралес не я броя ,защото не е от кооперацията и участваше само за една серия. Начина,по който всеки спи със всеки,ми напомня малко на " Дързост и красота" Simple Smile

# 485
В девети сезон Амадор има афера с Юдит  Mr. Green
О, не  Shocked

# 486
  • through the wormhole
Връща си го на Маите. smile3508 Дали ще има Кокорчо 2? Mr. Green

# 487
  • bad@ss

Аз бившата приятелка на Паралес не я броя ,защото не е от кооперацията ...

Значи никой няма право да ме нарича курва, защото извън блока и само веднъж не се броят  Mr. Green

# 488
  • София

Хаха, имало е Меренге меренге  Joy

# 489
newsm09 newsm09 newsm09 ъъхххх...
Точно такава ми беше реакцията като прочетох това Crazy

Само тайни издавате smile3508

# 490
  • Благоевград
Юдит бременна ли е вече?
Снощи ми стана смешно като Маите каза на Ракел нещо от сорта "Ей я русата и оперираната" и Ракел вика "Руса да, но оперирана"  Rolling Eyes

# 491
  • bad@ss
Тя "иронията" е нарочна  Grinning Ванеса е реконструирана, затова и най-често Ракел си отнася подобен тип намеци и критики, което е много забавно всъщност. Вкарват се доста е*авки от този род по адрес и на другите, както и на разни испански звезди и величия, но ние сме чували за малцина от тях, затова невинаги схващаме шегичките. Готино е, те са актьори, комици, имат чувство за хумор и дори се забавляват  Peace

# 492
  • Благоевград
Тя "иронията" е нарочна  Grinning Ванеса е реконструирана, затова и най-често Ракел си отнася подобен тип намеци и критики, което е много забавно всъщност. Вкарват се доста е*авки от този род по адрес и на другите, както и на разни испански звезди и величия, но ние сме чували за малцина от тях, затова невинаги схващаме шегичките. Готино е, те са актьори, комици, имат чувство за хумор и дори се забавляват  Peace

Ооо, за Ракел видях снимките на предните страници с лицето й през годините. Ми тя е съвсем друга  #Crazy

# 493
Някъде четох, че в 9 сезон се появява майката на Естела.

Не знам така ли е, но доколкото помня няколко пъти Естела и Лола, докато се караха, се споменаваше, че Естела я е оставила да почине в някакъв старчески дом и същевременно не е обръщала внимание на Лола, защото е била заета да покорява екраните.  ooooh!

Ако е така, се появява още едно несъответствие в сюжета. Бяхте открили и други няколко страници по-назад.

# 494
  • София
Единственото, което не ми харесва в сериала е отношението на Лола към детето й. Ужасно се държеше с него.

Общи условия

Активация на акаунт