Новите съседи

• 127 670
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • bad@ss
Ето.
Натиснах най-горното зелено прозорче и тръгна. Остава да се доизтегли, за да видя дали е това, което трябва да бъде  Peace

# 376
а шанс за субтитри има ли ?

# 377
Ето.
Натиснах най-горното зелено прозорче и тръгна. Остава да се доизтегли, за да видя дали е това, което трябва да бъде  Peace

Благодаря Simple Smile

# 378
  • bad@ss
Дано някой направи скоро буквички на български  Rolling Eyes

Филмчето е с добро качество, видях и няколко забавни сцени.

Пускам един готин скрийншот и едно предположение. Който не желае, да не отваря скрития текст. Предупредих  Sunglasses

Скрит текст:
http://prikachi.com/images/900/8749900A.jpg
А предположението е, че в началото на епизода погребват Лео  Confused

# 379
Скрит текст:

Скрит текст:
Точно така е, за съжаление. Актьорът се е отказал да играе вече в сериала и сценаристите са измислили такъв финал за него  Confused

# 380
  • bad@ss
Скрит текст:

Скрит текст:
Точно така е, за съжаление. Актьорът се е отказал да играе вече в сериала и сценаристите са измислили такъв финал за него  Confused

Скрит текст:
Много жалко, симпатичен ми е  Confused

# 381
Уникален сериал, един от най-добрите. Никога няма да ми омръзне. Те нямат слаб момент.

# 382
  • И аз не знам къде
Любима реплика ми е на Маите - падам и умирам  hahaha

# 383
На мен ми е забавна и тази на Амадор - "Не пипай! Защо ме пипаш?"  Joy

# 384
  • София
Аз много се кефя Антонио като каже-"В качеството на всемогъщ домоуправител"  Joy

# 385
  • bad@ss
На мен и Нинес ми е много забавна с нейното "Не че нещо, ама да знаете що за стока има тука"   hahaha

# 386
  • through the wormhole
Аз много се кефя Антонио като каже-"В качеството на всемогъщ домоуправител"  Joy
И също така "Каква ѝ е градинката?" hahaha

# 387
  • Благоевград
Снощи се появи най-накрая Серхио  Laughing Милото пък взе, че се влюби моля ти се  Laughing Тъкмо се чудех къде е Паралес, пък той се появи  Heart Eyes Берта ми беше много смешна като слушаше религиозно радио предаване и я гледам как се отнася и накрая "Амин"  hahaha И като някой каза, че Енрике няма да види секс един месец и Киселяка нещо протестира и каза, че много често правили секс и после се обърна възмутен към Берта, че те правят по-рядко от 1 път в месеца и тя вика "Какво да направя, тя е мръсница"  Laughing А Кокорчо най-накрая разбрах, че се казвал Амадор  Laughing Милото дете  Laughing Такъв прякор му лепнаха на това дете с филма, че сигурно до ранна пенсионна възраст ще му викат така  hahaha

# 388
Снощи се появи най-накрая Серхио  Laughing

Серхио е много секси Simple Smile

# 389
И също така "Каква ѝ е градинката?" hahaha
И " Това при Антонио Ресио беше изключено" Joy

Общи условия

Активация на акаунт