Новите съседи

• 126 676
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Което си е голям пропуск, от където и да го погледнеш  Grinning

# 451
  • bad@ss
В Щурите съседи култови бяха сегашният Висенте, който не помня как се казваше там, и семейството му  Mr. Green
Жена му беше от сорта на Майте, само искаше ли, искаше. Вземаше му акъла на човечеца. И много смешно беше като даваха на всички, които влизаха у тях да се плъзгат върху парцали, за да не жулят дизайнерския под. Бяха като на масов старт в биатлона  Joy Joy

# 452
Доста незначителна ще да е била ролята на Антонио в Щурите съседи, изобщо не си го спомням там  Thinking

На мен лично Висенте ми харесваше с една идея по-раздвижената си роля в Щурите съседи, сега в Новите е прекалено муден, чак дразнещ дори  Rolling Eyes

Интересен поглед върху естетическото развитие на Ракел (Ванеса Ромеро)  Wink

Wink

# 453
  • Тра-ла-ла
Нищо общо в началото и на финала Mr. Green Благодарим ти, д-р Енчев Joy

# 454
  • bad@ss
Е, те ненапразно често вкарват ироничното "Всичко ми е естествено"  Sunglasses
Харесва ми на предпоследната снимка, но като цяло не ми е особено симпатична - нито актрисата, нито Ракел.

# 455

Имам въпрос-актьора,който изпълнява ролята на Антонио Ресио,участва ли в Щурите съседи? Енрике видях,че участва,но него не го нямаше на нито една снимка
Появява се като брат на Маите. Мисля, че свещеник беше.

# 456
  • bad@ss
Вярно, Падрето  Grinning

# 457
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Доста незначителна ще да е била ролята на Антонио в Щурите съседи, изобщо не си го спомням там  Thinking

На мен лично Висенте ми харесваше с една идея по-раздвижената си роля в Щурите съседи, сега в Новите е прекалено муден, чак дразнещ дори  Rolling Eyes

Интересен поглед върху естетическото развитие на Ракел (Ванеса Ромеро)  Wink

Wink
Лелеееее,няма нищо общо.Какво ли си е правила? Иначе на мен в сериала ми е доста симпатична Wink

# 458
Лелеееее,няма нищо общо.Какво ли си е правила? Иначе на мен в сериала ми е доста симпатична Wink

В eдна от българските фейсбук страници на Новите съседи пише, че хирургическите намеси са: операция на носа, имплант на брадичката за нов овал на лицето, нови зъби, силикон в бюста и лека корекция на горната устна  Crazy

# 459
  • Бургас
На средните снимки ми прилича много на Кристина Апългейт.
Операциите поне са сполучливи. Изглежда много добре Ванеса.

# 460
  • bad@ss
Тоя Марио Вакерисо голям образ  Laughing
Какъв е случаят там, знае ли някой?
Много... странна ми се види Аляската му  Blush

# 461
  • Тра-ла-ла
Ми хората са готик Grinning

# 462
  • bad@ss
То тва е ясно  Laughing
Срам не срам, Аляска ми се стори Аляско  Blush Blush

# 463
  • Тра-ла-ла
То тва е ясно  Laughing
Срам не срам, Аляска ми се стори Аляско  Blush Blush
Ами ти както си написала поста и аз си помислих, че Аляска е превъплъщение на този Марио Вакерисо  Joy

# 464
  • bad@ss
Не, не, съпругата му. Няколко пъти я споменаха в епизода с него.

Общи условия

Активация на акаунт