Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 352
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Отчитам ден 24. Днес май ми беше по-добре, отколкото първия път с тази тренировка  Mr. Green

# 376
Здравейте, спортни!
Следя ви зорко, но не ми остава време за всекидневно отчитане.
Би, да ти расте здрава и щастлива малката кукла!
Вив, дано се наредят нещата както искаш.
Танцуваща Маги в дъжда, благодаря за комплимента, но съм на светлинни години от мацката от интервюто.
Miss Dreamy, щом се чувстваш готова да тренираш по-интензивно, давай смело. Руми се е презастраховала с този съвет. От опит ти казвам. Слушай тялото си. Аз все още кърмя, момата септември направи 2г.
Следвам си тренировките на Руми и почивам уикенда, че цялото домочадие ми е на главата, и ако успея да вмъкна някой крос или йога го считам за бонус.
Мери, и аз така, доста по-добре се справих, най-малкото първото упражнение не се силих да правя с 5 кг, а с 2кг. Нямам си 3 кг.

# 377

Здравей, Дива. Аз тренирам вкъщи, но много често минавам покрай този фитнес, а и приятелите от квартала много го хвалят. Съвсем нов е, а и е на супер удобно място между х. димитър и сухата река на много големи спирки и до билата. Ето го: https://bg-bg.facebook.com/msfitnessbgл  Hug

Благодаря Незабравчице  Hug, ще го потърся с удоволствие  Hug

Аз отчитам основно езда тези дни, днес правихме едно упражнение от обездката и трябва продължително време да си държа силно стиснати краката в тялото на кончето, това за дупе беше супер  Grinning и когато ме осени вдъхновението малко силови каквито се сетя у дома. Трети ден основно протеини  Mr. Green вече си гледам влюбено таханчето в хладилника, от утре по 1-2 лъжички по план.

# 378
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ауу, леле, какво ме направихте вие  Crazy
Ако тръгна и за състезание да се подготвям заедно с всичко останало, което върша, ММ ще ме изсели от къщи  Laughing Само при мисълта за предстоящия маратон се треса, пък камо ли бикини фитнес. Какво е това чудо, незнам, не е като да не съм се състезавала като ненормална в юношеството  ooooh!
Иначе ви благодаря.

Тяна
Скрит текст:
аз просто имам късмет с гените. Мускулеста съм си по природа, цял живот съм тренирала (плуване и петобой) и не съм се спирала. Когато влязох да уча висше, тогава претърпях гадната трансформация. Удари ме някаква депресия, че не си бях в къщи, при приятели и един дето се бях влюбила в него  Crazy и спрях да се движа, само ядях боклуци и туп 15 кг отгоре. Като се преместих тук в Норвегия, се взех с ръце. Няма как като гледаш толкова много спортуващи навсякъде. Отначало започнах с каране на колело и дълги разходки (10- 15 км) на бърз ход. После с ММ влязохме в залата, където незнаех какво да правя и само изреждах кардио уредите и тези за крака и дупе  Crazy Ходех и на йога тогава. Двете ми бременности минаха в движение, с каката до 6ти месец тичах по 5-6 км на пътеката  Crazy. Два дни преди да родя, изведох майка ми, която беше тук за раждането на една 10 км разходка из наше село, жената едва се довлече до къщи, аз кипях от енергия.
След като започнах работа след майчинството, от липса на време и умора (сега си давам сметка, че тогава съм имала повече време от сега, но...извинения), пак влязох в старото русло. Лежане по диваните, ядене на боклуци. Не напълнях, но омекнах. По едно време тогава и дюканка бях  Laughing. После намерих Ситемата -60, от там стратирах пак да се взимам в ръце. С две ръце съм за този режим, към 4 години го спазвах и се чувствах прекрасно. Преди 3, 4 години открих тренировките в къщи. Започнах с блендърите и основно с тях тренирах около година, като редувах тях и въжето. Въжето ми беше най- голямата любов дълго време- към две години. Няма такива разбивАщи тренировки.
Общо взето редувах блендърите, мои си тренировки с въже, бодирок (стария, основно с Шон и Зузка) и тук- таме Руми.
В залата пак влязох миналато година по това време, където започнах и да тичам пак. Следвах програма от бб- тийм като комбинирах винаги с по 20 мин интервално тичане. Тренирах по 4 пъти седмично средно. След като трупнах доста мускул в краката (не можело, казват  Rolling Eyes. Може и още как, като биче станах  Rolling Eyes) към март май някъде, реших да го горя този мускул  Laughing и започнах основно да тичам монотонно и дълго, като комбинирах със силови за долна част със собствено тегло или малки тежести и мнооого повторения- до отказ. Горна част си тренирам от едно време със същите кг, защото не искам развитие там, харесва ми така, искам само да поддържам.
За момента съм още така- много кардио и две силови за цяло тяло тренировки на седмица+ някоя друга домашна тренировка или от Руми, или Спартакус или навън някой ХИИТ ако позволи времето.
Целта ми е да си поддържам тонуса добър, нисък % мазнини и добра кондиция. Силата не ми е толкова важна. За момента искам малко да подсиля корема и започнах с преси. Досега правех все планкове, но те не ми изкарват плочки  Crazy
Храненето ми е клонящо високо мазнинно и ниско въглехидратно. Имам дни с повече въглени (повече плод, бира или вино или пълнозърнест домашен хляб). Тогава орязвам мазнините до възможния минимум.

Суеде ох, имама идеи за клипчта, основно с въжето и комбинация със спринтове, но времето е ужасно, а в къщи няма как да ги заснема. Та, ще почакат.

Днес оставам на народни танци по- късно. Броя го за почивен.

# 379
Annick, Агентке, благодаря ви за пожеланията  Hug
TDI , да не се преуморяваш? Дано бързо се почувстваш по-добре. И на мен ми допадна интервюто.
MissDreamy, щом си спокойна, храниш се балансирано и се чувстваш добре тренирай на макс. Изобщо няма да ти повляие на кърменето. Аз също кърмя (на поискване) и от самото начало тренирам доста интензивно Wink Hug

# 380
Влизам да се отчета, но главно да похваля Тренировка 11 от БР. Много яка! Доволна съм. Има едни трудни трифазови лицеви които не изпълнявам като Дейвид, но си вкарах нова муха и ще дерзая.
Прегледах първото ниво на Six week six pack и ми хареса и то. Ще падат паласки с тази тренировка, сигурна съм.

Мери, поздравления за набирането!
Шемс, блазе ти! Пусни снимки, да оплакнем око.  Grinning
Дива, не бой се от тахана, аз след него винаги съм с минус. Три дни на протеини, браво! Аз пак взех да налитам на шоколадец. Embarassed

# 381
  • UK
Би, Анник, благодаря момичета! Ще ви послушам и ще се отпусна малко - демек ще мина и на по-интензивни тренировки Heart

А сега отивам да метна една сьомга на грил тигана, че така ми се е дояла мазна вкусна риба Peace

Дези, тренировка 11 от БР е убиец!!! Много я обичам и аз! Като цяло аз повече се кефех на нечетните тренировки и 11 определено е жестока! Simple Smile Mr. Green

# 382
Mомичета, много кодово пишете  #Cussing out
Какво е БР ?  Rolling Eyes

# 383
  • UK
Mомичета, много кодово пишете  #Cussing out
Какво е БР ?  Rolling Eyes

Body Revolution на Jillian Michaels. 12 седмична програма.

# 384
За днес отчитам рамо и трицепс, в суперсетове, 8-10 повторения на упражнение, 4 серии всяка двойка.
Бобче,благодаря много за споделеното! Май наистина човек е най-организиран, когато е и най-зает! Поздравления за волята и постоянството!   bouquet
Шемс, Нюклиър, наминавайте по-често!  Hug
Мери, от вчера забравих да те поздравя!   bouquet
ТДИ, бързо да се оправяш!  Hug
Лек ден!

# 385
Втори отчет - 6 уикс 6 пак и 15 мин степер за разгрявка.

# 386
Прегледах първото ниво на Six week six pack и ми хареса и то. Ще падат паласки с тази тренировка, сигурна съм.
Това е едно от нещата, на които съм хвърлила око за след 90-дневното предизвикателство на Румяна.

Karinita, ти май отдавна го правиш? Винаги ли като втора тренировка или става и за самостоятелно изпълнение като единствена тренировка за деня?

# 387
Барба, почвала съм я 3 пъти , но никога не съм я завършвала. Първият път бях най - редовна и имаше добри резултати. За мен това е най  добрата тренировка за коремните мускули. Мисля че може да е самостоятелна тренировка, аз винаги съм я комбинирала с нещо друго. Първия път комбинирах с една от 8 седмичните на блендерите.  Сега я правя с Румяна и използвам 5кг гири.

# 388
Потен ден 5, ниво 2 на Руми от 90 ДП + половин час от йогата на Дилянка по фиеста тв. Като разглеждах клипчетата на Руми днес в офиса ми изглеждаха доста по-лесни, но доста ме сгорещиха на практика. Успех момичета!

# 389
За днес отчитам ден 24 и йога, като за след 4 часа сън се справих доста добре!  Аз също не разбирам защо някои от момичетата, които правят Руми, правят и други кардио или силови тренировки. На мен тя и йогата за отпускане са ми достатъчни Simple Smile
Леле, Бобченка, благодаря ти за споделянето. Толкова си мотивираща!

Общи условия

Активация на акаунт