Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 347
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • София

Laughing Това ми хареса  Laughing

Суед, браво миличка, много се радвам за теб! Когато се докоснеш до проблем със здравето, тогава осъзнаваш колко адски важно е всъщност.  Hug

Шемс, кога стигна до Куба?  Heart Eyes Страшна си!!!  Crazy
Нюклийр, как ще сме те забравили?!?  Hug
Мерче, браво на теб!  Heart Eyes Ти си машинка, евала!
Фъстъче, наблюдавай го коляното и ако не мине, отиди на лекар. Ако имаш стара травма там е възможно от смяната на времето да те боли.
Подкрепям Дива за съветите към Бобчето  Heart Eyes
Тяна  Hug
Агент, 55 мин. кардио, и опъваш гирите и ластиците!  Crazy  И аз така се мятах след Инсанити, но нещо не ми се получаваше качествена силова тренировка.

Днес отчитам ниво 2 от предизвикателството. Слабо ми беше, определено, даже някои от упражненията и бърпитата си ги усложнявах, Почти не съм спала в последните дни и вече едвам кретам, затова реших да правя това ниво ... Пак колкото да не съм без тренировка, но изненадващо, че ми беше много леко.

# 362
Ден 22.
Suede, радвам се , че  всичко е минало добре.
Леле , Шемс , Куба! Искаме снимки!  Simple Smile

# 363
  • Сливен
Лаленце, права си и аз правя БР, но съм малко по-назад от Рейн. Преди това пък изкарах шреда. Лично при мен определено има промяна в ръце и дупе. На подскоците си го гледам  - подскача си много сладко нагоре, а не във всички посоки. Много се е стегнало и оформило. Само ако мога да разкарам тези бричове, ще е супер, ама нещо не се получава този номер. Краката също са се оформили - като цяло съм много доволна.
Би, разбирам те - и моята малка щурачка много ми пречи в тренировките, понякога спирам по безброй много пъти за да удовлетворя някое нейно желание  Hug
Rammer Jammer, браво за постижението  Hug
D_ana , и аз съм на 7 и 8 - и бих написала същото за лицевите и аз си мислих, че съм ги научила и Джилиан ме опровергава  Simple Smile
Дяволски чаровна, и аз мислех да ставам толкова рано за тренировки, но ми се получаваше само лятото, сега не, правя си тренировките вечер, но с едно досадно момиченце, което все нещо иска  Laughing
Suede, браво за хубавите резултати  Hug
Моя отчет - продължавам с БР, вечерта ще е кардио 2 + уоркаут8, че вчера пътувах, вечерта пък бях на РД, така че ще наваксвам след работа с  тренировките.
Хубав ден  Hug

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 13:33 от roxanna

# 364
Аз покрай тренировките, няма кой знае какво да отчитам - карам си на схемата на Любо и ще е така поне месец, докато влезна поне малко във форма.

Но пък искам да ви споделя, вчерашното ми откритие. Правих пълнени чушки, но вместо с ориз, ги направих с накълцан карфиол.
Преди доста време четох рецепти за ВМ НВХ (което не ми допадна особено), но ми е останало като спомен това, че ориза може да се замества с карфиол, в традиционните ни рецепти. Пробвах няколко пъти тогава, не ми беше никак вкусно и се отказах.
Но снощи реших да пробвам отново. Но този път сложих карфиола почти суров в чушките и ги пъхнах във фурната. Стана супер вкусно и честно казано, разлика със стандартните чушки, почти не се забеляза  Flutter Много съм доволна, защото много обичам пълнени чушки, но ги избягвах.

Днес за вечеря сътворих един бъркоч, който още не съм пробвала  Crazy
Тези дни, за пръви път, правих кюфтета с бял сос за децата. Рецептата много ми допадна и се получи хубава по-скоро зеленчукова крем-супа  Wink Снощи леко я модифицирах и си сготвих подобно нещо и за мен. Дано се е получило добре  Blush

Да попитам нещо - защо комбинирате тренировките на Руми, с други след това  Rolling Eyes Те не са ли достатъчни? Особено, ако са ниво 3.

И искам само да кажа, че тази тема се оказа глъдката свеж въздуш, от който много имах нужда  Grinning
Преди няколко години, спрях да я следя по една или друга причина, но сега ми идва съвсем "на място". Освен това забелязвам страхотно развитие в нея от тогава - мнооого по-висока активност и полезна информация  Grinning
Радвам се на всички споделени постижения, които ми помагат и аз да се върна на "правилното място"  Flutter

# 365
Да попитам нещо - защо комбинирате тренировките на Руми, с други след това  Rolling Eyes Те не са ли достатъчни? Особено, ако са ниво 3.
Напълно достатъчни са  Wink

# 366
  • София
И за мен са достатъчно интензивни, но завиждам на дамите с повече ентусиазъм и енергия  Simple Smile

# 367
  • UK

Joy

Айде, нЕма нужда чак толкова.  Rolling Eyes

Рейн, Роксана, вие правите БР - има ли много подскоци? Искам да почна, но ме притеснява да скачам тук в стаята, на гредоред съм и не е добра идея.

Suede, браво, това е най-важното!

# 368
  • Сливен
Ljoli в уоркаутите има и по 1 минута между сериите кардио и повечето са с подскоци, отделно два пъти в седмицата има кардио, което пък е почти изцяло с подскоци.

# 369
  • UK
Отчитам ден 8, мислех да направя и 9, но малката се събуди и ревна за цица, та се отказах. Правя ниво 2 и някои от тренировките не са ми достатъчно натоварващи (например днешната), НО писах на Руми и преценихме че щом кърмя и горе долу спазвам режим по-добре да се придържам засега към това ниво, че да не стресирам много организма, (да не спре кърмата). Ама някой път така ми се иска да се метна на Ниво 3 или на някоя разбиваща Джилиан! Laughing

Шемс, Куба.... леле.... завид, завид, завид!Дай снимкиии Mr. Green

Vesi, Това за карфиола и пълнените чушки е много добра идея! Ще я пробвам!

Между другото тук Мери е права за колената и времето, тук също се развали и настанаха едни ветрове и дъждове и мен малко ме стегнаха колената. Леле, като някоя баба съм!

Ljoli в уоркаутите има и по 1 минута между сериите кардио и повечето са с подскоци, отделно два пъти в седмицата има кардио, което пък е почти изцяло с подскоци.

Да, така е, но подскоците са много леки и при правилна техника няма натоварване на коленете, не е луда работа като Инсенити.

# 370
  • София
Отчитам снощи един час народни танци, и имам ужасно МТ на бедрата чудя се дали да не почивам днес, ще видя как ще съм като се прибера  Peace

# 371
  • Сливен
MissDreamy, не са проблем коленете, по-скоро гредореда - затова питаше Льоли, иначе са си леки подскоците  Simple Smile

# 372
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз пак съм болна  Cry Като в безтегловност съм, лошо ми е, боли ме гърлото, а имам толкова задачи Sad

Агент, благодаря, че сподели това интервю  Hug  Тази мацка, наистина надъхва, имаше много позитивизъм, някои като вземат да се превземат колко им било трудно, колко усилия им коствало, имам чувството, че тея хора или наистина се мъчат и тогава няма смисъл да правят това, което правят, или не знам... искат да покажат колко са велики ли, или да ни откажат, 'щото не е за всеки ... не знам, но тази мацка определено показа по-различно, позитивно, отношение  Peace

Нуклеър, дано да е за хубаво  Hug

Шемс, завидях ти  Hug

# 373

Момичета от София, на очните ще пребивавам основно в кв. Хаджи Димитър и Драгалевци, да знаете там да има хубави фитнес зали, чистички най-вече, които да ми препоръчате!

Здравей, Дива. Аз тренирам вкъщи, но много често минавам покрай този фитнес, а и приятелите от квартала много го хвалят. Съвсем нов е, а и е на супер удобно място между х. димитър и сухата река на много големи спирки и до билата. Ето го: https://bg-bg.facebook.com/msfitnessbgл  Hug

# 374
Здравейте, девойки Simple Smile
Аз отчитам ден 10 от предизвикателството, вървя малко назад, защото се включих по-късно. Имам мускулна треска на бедрата, много добре се натоварват с тази програма.

Скрит текст:
Малко ме дразнят тренировките на английски и постоянното "smile", но като чета назад, май не съм единствената.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт