Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 358
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • here, there, everywhere
Ехо, не знам дали някой ме помни, но аз ви чета ежедневно.
Видях страхотни тела, една прекрасна едногодишна принцеса (кога мина това време) и много нови попълнения. Аз бях с Юли, но по определени причини ми е забранено от лекар да следвам специален режим, та спирам. Жалко, защото тъкмо започнах с резултатите. Обаче с тренировките имам карт бланш и днес ми беше втори ден от UFC. Е няма такъв кеф! Упражненията са малко по-различни от стандартните и ми е много приятно. Утре сутрин планирам ден 3.
Нямам време за ежедневни отчети, но при всяка възможност ще се появявам.

# 346
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте,

Връхлитам, споделяйки тази тренировка https://www.youtube.com/watch?v=WWylm909H_w&index=1&list … bLlrnN4tlpl45yxkw мен лично доста ме изпоти, чувствам се страхотно!

Много ми липсвате момичета! Връщам се да ви чета!

А, и поздрави от слънчева Куба!

# 347
Ооо, Nuclear, Shems, де се губите  Hug
Ну, много гадно това с режима. Ти всъщност не се храниш със супер малко калории и да стоиш гладна, ако това са имали предвид лекарите.. иначе не разбирам логиката, но ти си знаеш най-добре! Супер поне, че тренировките може да си следваш Simple Smile
Вив, стискам палци и аз  Peace

# 348
Минавам на бързо и аз Simple Smile!
Днес не съм тренирала, понеже сутринта нямахме вода и излязох рано и сега се прибрах. Дано утре успея да наваксам ако ли не в събота.
Вив, стискам палци, успех на всички, които имат нужда.
Хубава вечер утре повече от мен!

# 349
Shems , Nuclear, изключително ми е драго да ви "видя" отново  Hug
На Или_ и Evenfall казвам добре дошли!

Отчитам много доволна за днес кардио ден с UFC Cardio Cross Train, 42мин.

Ljoli, много си мила. Благодаря ти  Hug Нищо общо нямам аз със добрата фотография, само правя каквото мога според възможностите си снимките поне да са прилични  Blush

Rain, мой е блога. Брашното за морковената торта е бяло. Рецептата е това тук, като за торта увеличаваш дозата на глазурата, за да ти стигне за слепване на блатовете и за отгоре Hug

# 350
Ехо, не знам дали някой ме помни...

Ти нещо на подбив ни взимаш. Как няма да те помним?!

Шемс, колко време ще си в Куба?

# 351
  • Canada
Отчитам ден 23  Crazy + 1 набиранкааааааа (подхват; надхват-предстои Grinningnewsm44 юхууууу  Laughing

Hug   Поздравления!

# 352
 Shocked Ehaaaa, Шемс, Куба!?! Енджой!!!

Забравих да честитя РД на малката кукла на Би! Все така лъчезарна и прекрасна да е!  Hug

И една статия, която забравих да ви пусна днес, беше ми интересна, нищо ново, но добре обобщено:
http://www.bodyconstructor.com/new.php?id=216&g_id=5

Отчитам 55 мин кардио и сега ще се опъна с гирите и ластиците.

# 353
Агент интересно ми беше да прочета. С ръка на сърцето ще кажа, че понякое време като четях все Бобчето ми беше пред очите и съсем отговорно заявявам, че за мен лично Бобченка изглежда по-добре като физика от това момиче. Изключително искрена съм. Никога няма да забравя това което видях във видеото и с динята.
Бобче, моля, когато имаш време да ни разкажеш във времето как се разви. Всичко за кардиото и тежестите. След онова клипче съм изпаднала в размисъл и съм се връщала назад в темите да те чета. Имам нужда да ни споделиш твоята система. Мисля, че ще е полезно за всички. Изключително ме е яд, че нямаш възможност да се занимаваш по-професионално. Можеш да помогнеш на толкова много хора  Hug

Извинете за лиричното отклонение  Grinning Такава съм си емоционална  Blush

Много добре тренирах и днес с тежестите и завърших с 10 мин. Зумба. Взела съм решение и всеки ден ще отделям по 20мин. минимум на крос-тренажора в къщи.

Ну  Hug да няма хубава изненада, а?
Шемс наслаждавай се на ваканцията  Hug

На новичките в темата. Добре дошли! На правилното място сте   bouquet

# 354
Тяна миличка, да си знаеш, че Руло Стефани мразя от детските си години, но твоето, ех твоето ролце снощи си облизахме пръстенцата с него  Hug

Тяна, момичета, аз имам една идея, всички да се захванем и да нахъсваме Бобчето да се яви на "Бикини Фитнес", сигурна съм, че 1-2 месеца са й достатъчни, за да излезе на сцена. Ето това интервю ме наведе на мисълта http://www.bodyconstructor.com/new.php?id=216&g_id=5, публикувано от  Agent Provocateur.
И като си вземеш Бобче първите титли, като топъл залък ще те хруснат спортните клубове и тогава ще започнат да наддават само и само да те вземат  за треньор и състезател Grinning
Извинете ме и мен за личирното отклонение, но като погледнах това и си представих нашата красавица до тези момичета, много ще й ходи, че е и по-хубава даже http://www.bodyconstructor.com/new.php?id=250&g_id=5!

Мери, честито, доколкото съм чела надхват би следвало да ти е по-лесно, самата техника предразполага. Браво!
Nuclear, Shems ами че загубихте се верно, но и аз имам такива моменти. Hug

Новодошлите, заповядайте, тук е топло, уюотно и разбира се много насърчаващо! Heart Eyes

# 355
Добро утро!
Аз Бобчето не си спомням да съм я виждала на снимка  newsm78 обаче гърба на Аник е много по - хубав от гърба на интервюираната мадама  Mr. Green

Успешен ден на всички   bouquet

# 356
Охх момичетааа влизам да помрънкм  малко
Скрит текст:
Много се дразня нещо тези дни - първо човек иска да си извади карта за градския транспорт ииии не може и не може имала съм карта ама съм я изхвърлила иии сега трябвало да се напише, че е изгубена и си обикалям пунктове....
Шефовета на работа ме дразнят, защото миналия месец дадоха заплата на едно число, а сегаа нее е на това числооо и ми се объркват плановетеее
Ииии също така ме боли коляното иии мисля, че е от карането с мотор МП така ни фрасна в едно дърво амаа това беше преди седмица възможно ли е външно да не си личи, а вътрешно да има нещо....

Днес съм почивка....

# 357
Фъстък, може да боли и от развалящото се време, и мен ме наболяват тия дни, а нищо не съм сменяла в тренировките  newsm78

Дива, подхват е, когато ръцете ти хващат лоста отдолу/под лоста, тоест натоварваш бицепса. Така е по-лесно. Днес пак ще се кефя на лоста  Crazy Laughing

# 358
Здравейте, здравейте.

Отчет от вчера, ден 23. И въглехидратно зареждане.

Благодаря за стиснатите палци.
И похвал.  Crazy

Прегледите минаха.
ЗДРАВА СЪЪЪЪЪЪЪМ! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18
Скрит текст:
Всичко ми е в границите на нормалното, доктора държи да раждам, аз не мисля така.  Joy Рано ми е. Та, пролактин, тсх и всичко останало си е супер, което значи че нямам допълнителни екстри като лекарства и прочие. Сега се отдавам на хубава храна, зверски тренировки, работа и на любимото ми момче  Heart Eyes.

Ще си живея живота, както ме посъветваха лекарите.  sun

Вивче, стиснати палци и от мен. Чакам да се похвалиш и ти!

Бобче, ти клипчета с тренировки КОГА???  Crossing Arms Като онази с динята.  Heart Eyes
ТянаHug
Ну, Шемс, здравейте! Появявайте се по - често!  Naughty

# 359
Добро утро!
Отчитам ден 16 от предизвикателството. Супер ми дойде, поизпоти ме. Да споделя какво си направих за закуска днес- 1 яйце разпито с 1-2 с.л. финни овесени ядки.- в тефоновия я пражнах тази палачинка, изпекох по-скоро, без мазнина и после я намазах с пастет, малко сиране и една пресна чушка м-м-м-мммм, няма такава вкусотия. ПОнеже ми беше мако хапнах и едно варено яйце от вчера Simple Smile!
Nuclear, Shems, къде се загубихте, липсвате ни!
Suede, радвам се за теб, разбирам как се чувстваш, защото и мен един лекар така ме изплаши, но за моя радост може да се каже, че всичко е ОК!
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт