Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • UK
TDI, и аз съм  фен на Arise обувките - именно едните ми ботуши са оттам и това са най-хубавите ботуши, които съм имала. Преди и като живеех в Италия, а и после в София все италиански обувки държах да нося - няма такива студени обувки - премръзваха ми краката в студовете, защото са само кожа, без нищо вътре. Иначе красиви и изпипани. Септември като се прибирахме насам през Европа ми направи впечатление, че като минавахме Бавария имаше много коли, които отзад в ремарке возеха по един кон. Домашния любимец  Wink. Ovo je standart.

Днес ми е време за един по-стабилен въглехидратен ден, че не ми харесва какво показва кантарът - отслабнала съм още, а чак толкова не искам. И ще намаля кардиото.

Мисля да метна едно PiYo или нещо от блендерите и да кротувам.

Утре за вечеря съм поканила гости и ще му отпуснем края.  Wine Glass

# 481
TDI, благодаря за предложението, ще ти пиша на лични, че ние тук с теб трябва да оформим нова тема за Езда, то има една, ама нещо много не върви. Та нашета ще е по-задружна и по-весела  Grinning.
А иначе който се колебае дали да ходи да язди,
Скрит текст:
изобщо да не се и замисля, аз бях изпаднала в някаква депресивна дупка и така започнах да ходя при животинките почти всеки ден, за да общувам с тях най-вече, ездата не ми беше толкова зор, пък и се бях почти отказала да яздя след едни падания преди време. Мисълта ми е, че е хубаво човек да комбинира света на животните с този на хората, особено на мен ми се отразя супер, ама аз съм и такава де, без дживотинчовци не мога да дишам  Crazy
Ми то какво да ви се отчитам, днес отново езда  Joy

TDI, да вметна, вчера едва след 1 малко хлебче, от които правя у дома вместо хляб, с много зърна, семена и малко брашно и мая, веднага свалих, и си отдъхнах. Статиите на Юли са много интересни, прочетох ги по диагонал, и разбрах да вдигна основно протеините без да се втелявам. Продължавам да следвам този модел, ще видя колко дни ще изкарам основно на протеини и като изпитам нужда отново ще посегна към бавен въглехидрат.
Дана, браво!
Феичке, моля за повече инфо как се консумира манго, нищо не знам за него, какво е тайвански кокос, и какво е ласи?

А да не забравя и аз да ви прегърна силно, почвам от Мери  Hug

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 12:48 от !Diva!

# 482
  • Stavanger,Norway/ Varna
Тяна, ами ти със спининга, на който ходиш толкова често, си правиш кардио. Виж по- скоро как са ти тежестите, на мен те ми бяха препъни камъчета. А като те гледам на снимки, имаме сходна структура  Hug

Аз ще тренирам след малко преди работа. Сега съм затънала пак в едни торти, мани  Crazy Последните дни много кулинарни се оказаха, добре, че не бяха за в къщи нещата, че да трябва да се устоява.

Само аз ли не харесвам коне. Тоест, красиви са ми да ги гледам, но така смърдят. По няколко пъти в годината приемаме ездачи в хотела, понеже той се намира до градския хиподрум и често има надбягвания. Ами, няма такава смрад от самите гости, представям си какво е в конюшните. Един път излязох в болнични заради смрадта, просто не ми понесе, повръщаше ми се.  Sick А не съм някоя лигла, все пак наакани дупета съм мила и памперси сменяла  Rolling Eyes

# 483
Хаха, Бобче. Понякога миришат, да.  Зависи от животното, и от личната хигиена на ездача, естествено.
Имат специфична миризма, както кучетата например. Аз обичам да ми мирише на кон  Heart Eyes, буквално израснах между тях и вероятно съм свикнала. Разбира се, смрадта е съвсем различно нещо.  Sick

# 484
Ауу, какви ботуши видях! За чудо и приказ! ТДИ, със здраве да си ги носиш! Hug
Д_ана, честити сантиметри, стискам палци за утре. Успех!  Hug

Отчитам вчерашната Тренировка 12 от БР. След малко отивам на бокс. Довечера ще видя какво ще правя, според зависи.

Аз искам да запиша дребните на езда. Миналата година нямаше места където исках, а извън града ще ни е далечко. Средното обожава коне, в градината ги водеха на хипотерапия и сега дребното и то ходи, но е само веднъж месечно. Трябва да си събера мозъка и да се организирам. Контактът с конете е много благотворен.

# 485
Аз също обожавам коне  Heart Eyes великолепни умни животни! От малка имах собствен кон, домашен, в градчето, където отраснах. Яздя от 4 годишна, без седло, без нищо, дивашки, само аз и коня. Няма такова усещане просто, особено когато пораснах и можех да ходя сама по баири и горички. Но кобилата остаря и умря преди години. Сега много ми липсва ездата и свободата, която те изпълва, когато си на коня.

За днес планирам ден 23 и йога някаква си дръпнах от тубата, половин час, ще видим как ще се развие деня. Иначе гледам голям избор, но като пусна клипа, като почнат да приказват и то с някакъв такъв тон, като на обикновена силова тренировка и ми лазят по нервите  Laughing За йогата трябва спокоен, мек глас и произношение, да се отпусне човек, да се наслади на разтягането, поне при мен е така.

Стискам палци на нуждаещите се денят им да мине идеално !  Hug

# 486
Отчитам ден 24.
Вчера стабилно се натъпках с въглехидрати. Организмът ми крещеше вече за въглехидрати. Имах онова ужасно неутихващо чувство , че ми се яде нещо , а не знам какво. Сега нямам никакви угризения  Mr. Green.

# 487
Ееее Бобче, ама какви са тези спортисти, направо се възмутих, те за баня в съблекалнята не са ли чували!?

То по същата логика, да ви дойде футболен отбор, който след тренировки да се натресе в хотела да се къпе, ще изкъртят стените от миризми  Grinning, а в случай и животните са се изпотили, леле мале, не искам и да си го представям.

# 488
Дана, стискам ти палци!

Меги, дано мине леко! И на мен са ми вадени мъдреци. Никакви проблеми не съм имала.

Дива,
Скрит текст:
мангото се бели като краставица. За да е добре узряло, трябва да е лекичко меко, когато го натиснеш. Белиш го (внимавай, хлъзга се), нарязваш го на парчета, като заобикаляш голямата костилка и готово.

Младият кокос е с по-тънка черупка (отваря се лесно с нож), с повече вода и с по-нежно месо. Много често се използва в суровоядски рецепти.

Ласи (lassi) е индийска напитка от мляко и плод. Моето манго ласи беше правено с млад кокос, но умишлено оставих консистенцията по-плътна, защото след по-сериозно охлаждане (във фризер, но без пълно замразяване и с често разбъркване) става като сладолед.

ТДИ, брех, да му се не види! До лекар ли се стигна?!

# 489
  • Sofia
Вчера започнах БР, днес отчитам ден 2  Simple Smile Сигурна съм, че ако редовно Ви чета, ще успея да издържа до край  Peace
Имам въпрос към тези, които тренират с БР дали спазват стриктно хранителния режим?

# 490
  • Сливен
Или, аз не го спазвам, правя само тренировките. Успех , сигурна съм, че ще го изкараш до края  Hug

# 491
Момичетааа забравих да ви се похваля, т.е да похваля моя приятел....купи си тежести, които се сменят 2х15 и онзи ден му направих програма и му обяснявах всяко едно упражнение. Гледаше ме като паднал от Марс хахахаха викам ее какво не ти е ясно. И той ми нищо...амаа дано да се вземе сериозно и да тренира. Иначе съм му казала, че ако до 10 дена не почне му взимам тежестите, че и без това ми трябват по-тежки. И той вика аааа не не си ги давам викам емии ти хубаво не си ги даваш ама то е грях да не се използват.... Joy Joy Joy

# 492
  • Stavanger,Norway/ Varna
Дива, идват мръсни, кални и смрадливи, освен това половината от тях са дърти пръ4ове- алкохолици, абеее, много неприятни гости. Горките ни камериерки, направо не мога да си представя какво е по стаите и как се 4исти тази гняс.  Sick Sick

Аз се от4итам с 30 минути интервално ти4ане, силова за горна 4аст, супер серии от суинг и разли4ни клекове със собствено тегло и напади. Завър6их със супер серии от коремни преси и планк. Добр есе раздвижих след два дни кулинарстване и никакво трениране  Crazy

# 493
  • UK
Привет, прекрасни! Hug

Нямате изчитане! smile3511

Отчитам ден 10 и половината от ден 11 с Руми Mr. Green

А от понеделник нататък мисля да вкарвам след Руми по малко кардио + допълнително коремни преси увеличаващи се! bowuu

ТДИ, страхотнииии ботуши! Винаги съм мечтала да яздя, никога не съм! НО, си обещавам това да се промени в най-скоро време, просто защото много ме надъхахте и вдъхновихте!

Или, аз миналата година правих БР, но също не съм спазвала на Джилиан режима, просто се хранех здравословно според моите разбирания и имах голям успех с тази програма, успях да сваля всичко, което исках и доста се орелефих!

# 494
Или здравей, и аз правя БР, почти накрая съм. Ще се радвам да се виждаме в темата по - често  Hug Аз преди БР не бях спортувала, в смисъл бях, но за кратко, пак с домашни упражнения, но не го броя. Така, че с желание се случва всичко, сега си давам сметка, че разликата между преди и сега е именно в желанието, а като се навърташ по - често в темата и четеш писанията ще имаш и мотивация и желание. На този етап така се пристрастих, че ми е немислимо без 30-минутното време за себе си и подканванията на кака Джил  Grinning Успех  Hug Аз не спазвам хранителния режим, но от край време се старая да се храня чисто, т.е без хляб и сладко, увеличих приема на протеини и виждам промяна само за 2 месеца. Прочети назад в темите, има страшно много интересна информация. Хайде мятам се на уоркаут 9  Hug

Общи условия

Активация на акаунт