Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 319
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Втори отчет от мен - 6 уикс 6 пак - левел 2 с 5 кг. Само едно упражнение правих с 3 кг , защото нямаше как да премятам тази огромна гира под крака ми.

# 496
Добро Утро!
За днес отчитам кръгова за горна част, в 4 кръга. Отне ми 35 мин. Другия петък трябва да увелича малко някои тежести. Днес за първи път ядох преди тренировката. Не ми беше тежко, но не ми хареса усещането.  Mr. Green Продължавам си с тренировките на гладно.  Mr. Green
Меги, дано всичко е минало ОК. Моят час за мъдреца е утре  Mr. Green и се надявам за 1-2 дена да съм ток, че тренировките не могат да чакат. Mr. Green Дандиела,  Hug
Агент, Hug
Дана, стискам палци!
Мери, дзаак... wavey
А Вив къде се загуби. Ехооооооо...
Също Вики, и то от доста време...дано всичко е наред.  Hug
Лек ден и спорни тренировки!

# 497
.....
Някой питаше за БР, Мери е дала линка за сваляне, но аз например не обичам да си свалям тренировките, а си ги гледам от някъде, БР - http://www.fitnessera.ru/revolyuciya-tela.html
Хубав петък  Hug

newsm20  Аууу, ако знаеш колко ми помогна  Hug И на Боб тренировките ги има.  Peace

bouquet

# 498
Кари, с тези двойни отчети си машина...  bouquet.....браво!

# 499
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Ти къде ходиш да яздиш? Може ли препоръка?
Аз съм в СФ.

Аз яздя в Бургас, ще питам моя треньор да препоръча някой в София, иначе от моя опит:
Скрит текст:
Понеже бях и към общинска конна база, сега съм към частна, мога да кажа, че по-добре е към частната. При общинската конете са в доста по-лошо състояние, ако мога така да се изразя - направиш 2 обиколки и му се надуе крака, отделно има и по-своенравни, не стават за галоп някои... треньора моя беше ОК навремето и пак със сегашния имам мноооого по-голям напредък за 1 месец, от колкото с предния за близо 3г.. От друга страна частната база и конете са по-поддържани по- качествени, като цяло, спокойни и стават за учене. Треньора се отнася като към клиент, съвсем по-друго си е отношението, обяснява по-подробно, показва. А разликата поне при мен в картите е 20лв., което нищо не е. В този смисъл, моят съвет е ако имаш избор между общински и частен клуб, да избереш частния. Отделно самия клуб се включва на повече състезания, помага ако решиш да се развиваш и т.н.
Ще питам конкретно за Соф и ще пиша  Peace

Фея, за сега инфекцията е все още само в гърлото, така че няма страшно на този етап  Peace  Не ми каза за уреда, с който правиш крекери, пак да питам  Simple Smile

Бобче, те защото са били след състезание, затова са миришели сигурно  Thinking  Аз се сещам при нас като са кацали футболисти и особено тези от европейските клубове - винаги с костюм, вратовръзка, сресани, парфюмирани Simple Smile)) Красавци!

# 500
  • Sofia
RainDanceMaggie, MissDreamy благодаря Ви за отговорите, окуражихте ме, като видях режима се поотчаях, защото ми е невъзможно да го спазвам. Ще се придържам към здравословната диета и се надявам да смъкна тия 4-5 кг, които ме карат да се чувствам ужасно.

# 501
  • here, there, everywhere
Отчитам кардио на UFC.

Храненето днес не беше хубаво, но ми беше много студено в офиса, чак корем ме заболя и уж да се стопля, та ядох всичко възможно + сладолед.

Сега отивам на театър. Български мим има спектакъл в Брюксел. Утре ще споделя повече.
ТДИ, ботушите са трепач. Със здраве да си ги износиш. И бързичко да оздравяваш.  bouquet

Феичка, и аз много го тача котидж сиренето, но при мен количествата са по-големи. На теб явно ти се е свило стомахчето.

Ух, боли ме пустият му корем, а нямам никакво лекарство да пия...

# 502
 Добър вечер от мен, с един мъдрец по-малко   smile3505 !
 Всичко мина много добре,много бързо, просто хирургът е страхотен наиситна. Сега боли, дискомфортно е, не мога да си отворя устата нормално, да си местя челюстта. Моят мъдрец беше проблемен в неправилна форма и всички ме плашиха ужано, за това и го отлагах толкова време, сега и друг проблем си докарах на зъбите, венците, сега едни сложни и скъпи процедури трябва да направя / брекети, обличане на оголени зъби от венци/. Как то и да е не чакайте, ходете на зъболекар и предприемайте действия веднага.

ТДИ, забравям и аз да ти честитам ботушите, честито, със здраве да си ги ползваш! И аз като бях малка исках моята професия де е "жукей". Имам няколко не професионални урока по езда, но това беше преди 10 години.
Днес сутринта си се отчетох с тренировката, мисля и утре да си направя ден 19 мисля,че ми е по график. Дано само да спа тази вечер, че всики ме плашат за ноща.
Сега си готвя крем супа от моркови, тиква и картофи. 
svetty1980, не се плаши! Да- неприятно е , но не е непонусимо. Дано зъболекарят ти или херургът ти са внимателни и всичко ще е ОК!
Лека вечер!

# 503
Отчет за деня - Аеробиката на Румяна, уоркаут 9 и 10 мин. стречинг по едно видео, което наскоро беше дадено тук

# 504
Cathe Friedrich - HIIT - Pyramid, 30мин. + йога - https://www.youtube.com/watch?v=98b1Jus6ioE
за днес  Wink
Времето е гадно, не е спирало да вали и гърми цял ден  Sad
Отивам да си правя зелена салата с репички, варя си и яйца и малко извара и съм ОК  Wink

# 505
  • UK
Отчет и от мен - PiYo Sculpt + PiYo Core. Идея нямам какво ще се вечеря, мисля да гледам тенис и да си пийна една биричка. Петъчно ми е, дори когато не ходя на работа  Crazy.

# 506
Втори отчет от мен - 6 уикс 6 пак - левел 2 с 5 кг. Само едно упражнение правих с 3 кг , защото нямаше как да премятам тази огромна гира под крака ми.

Каринита, търсих и не видях обяснения за програмата. Три седмици всеки ден се прави Първо ниво и после три седмици второ ли? Има ли почивки?
Много ми хареса и ще го започна, затова питам. Много ми се е подобрил корема, почти се виждат плочки и тази програма ще ги изкара наяве, ми се струва.

По план график днес ми се пада кардио 3 на БР, но след днешния бокс съм труп, краката ми са ултра изморени и го броя за кардио. Утре съм на Уърк аут 11 и 6week 6 pack.

Или_, и аз не спазвам диетата на Джилиан, правя диета Мимоза на Руми с модификации.

# 507
Отчет - Body beast: Build chest and tris.

# 508
https://www.youtube.com/watch?v=SQlH_pHSa24&list=WL&index=74 - днес отчитам това, Ballet Bootcamp (който ми изглеждаше интересен на първо четене, но май няма да го повторя - скучен ми е, не за друго) + 15мин велоергометър.

Много съм съгласна с RainDanceMaggie - да четеш тази тема е страшно мотивиращо! Днес се върнах от работа гладна и омързеливена, абсолютно убедена, че се опъвам директно в леглото и няма да правя нищо, най-малко пък да си напъвам мускулчетата за тренировка. НО, голямото НО, заради което ви благодаря, че ви има - вътрешно почна да ме гложди, че не може да се записвам тук пък после да се излагам с липси, мързел и мрънкане, че не ми мърдат сантиметрите.

# 509
Дези, аз я правя 5-6 пъти седмично в зависимост от времето ми. Всяко ниво се прави по 3 седмици.
Излязах одеве да се поразходя , та реших и да потичам. Е беше малко 1,5 км , но от сърце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт