Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 321
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Ботушите са ФАНТАСТИЧНИ!!! Със здраве! А по какво се различaват специалните ботуши за езда спрямо читави подобни на вид, които не са за езда?
(имам 2 чифта обикновени от този тип - черни и кафяви, разказала съм им играта от носене)

В момента пия и липотропен (сутрин, липо 6) и термогенен (преди тренировка, риптек V2) + л-карнитин + мултивитамин + любимият ми магнезий. Липотропният ми поубива зверския апетит, защото кел файда, че ям чисто, след като мога с кеф да изям 3000+ калории от най-чиста и читава храна; термогенният леко помага при тренировка, поне аз така го чуствам, може и да е самовнушение. Абсолютно съгласна със Смоуки и Свети, че не е редно да се пият редовно и чудеса само от бърнъри не трябва да се чакат!

На Свети като и чета постовете все едно съм си отворила новия брой на Oxygen Wink

Вив, ти ли ме пита за кардиото и ластиците/гирите - аз сплитвам - 50+ мин кардио, но другата тренировка е след няколко часа и едно ядене време! А и аз работя с малки тежести/високи повторения.

# 466
Момичета, аз предлагам да се съберем някой път - Фея ще ни нагости, Бобчето ще ни поизпоти с по някоя диня, ТДИ ще ни научи да яздим...

Grinning Hug

# 467
Момичета кокичета, записах си много рецепти и имам да чета много страници. Hug

Отчитам все още БР 7, последен път, овладях го най-накрая. Бях и много мотивирана, идваше ми да я нацелувам кака Джил, защото случайно се измерих преди това. В сравнение с 10ти септември имам -3 см от талия и ханш. Казвам случайно, защото си поръчах дрехи онлайн, обаче ще трябва всичко да връщам, оказаха се големи, а са си моят размер. Та викам, я да видя аз какво става.

Стискайте ми палци за утре, важен ден ми е. Praynig Напрегнато ми е и ще си развържа езика като мине всичко.

Лека вечер!

# 468
Браво Дана! Успех утре  Peace Praynig

Аз се натренирах. Утре почивам. В събота още една тренировка и неделя почивка.
Всичко добре, ама много си хапвам. Все полезности уж, ама много. На Феичка вечерята ми е салатата на мен  Mr. Green  Embarassed 

Бобче, много благодаря   bouquet Така събрано ми е много полезно. Чета и препрочитам и ще трябва да наблегна на кардио. Хич не го обичам и тази болка в ляво след тичане ме притеснява. Ще го мисля пак.
ТДИ и теб чета с интерес   Hug Много яки ботуши, мнооого!

# 469
Добро утро, на всички!
Бързо минавам през темата да с еотчета с ден 18. Не знам колко ще е добър деня, защото отивам на херург да м и вади един мадрец, в неправилна позиция. Мног ме е страх  Shocked. Стискайте палци дано всичко е ОК. Хубав ден! Hug

# 470
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!  Hug 

Аз след малко отивам на лекар, мислих, че се оправям, но уви..  Tired  Дадох си 3 дни за домашно лечение, сега е време за тежката артилерия  Rolling Eyes

Ботушите са ФАНТАСТИЧНИ!!! Със здраве! А по какво се различaват специалните ботуши за езда спрямо читави подобни на вид, които не са за езда?
(имам 2 чифта обикновени от този тип - черни и кафяви, разказала съм им играта от носене)

Според мен тези за езда са много по-качествени. Аз яздих 3 години с "нормални", не че е проблем, но междувременно ги носих да ги шият, отпуснаха се много, зимата краката ми замръзваха до положение да не ги усещам, т.к. поне тези,които срещам аз по магазините са кожа само долу при стъпалото до глезена, а нагоре ги правят изкуствена кожа - вярно, не е мръднала, но друго си е ботуша и вътре и вън да е ест. кожа и да е целия от кожа, а не само долу. Подметките без да са с грайфери имат едни участъци, които са като на кросфит маратонките, ако се сещате - против хлъзгане. И удобството като цяло, тези за езда са по-удобни. После идва и цената - за тази цена мога да си взема ботуш целия от кожа с подметка и т.н., който е за езда, или ботуш с кожа само до глезена с обикновена подметка... просто в БГ дори и най-смотаните стоки са с невероятно високи цени за качеството си и не си заслужават, дори и да не бяха за езда, за навън да си ги бях взела, пак такива щях да си поръчам. Аз разбира се ще си ги нося и през останалото време - от манежа няма какво толкова да се изцапат, или да им стане, то всъщност манежа е един прах като от стрит чакъл. Аз в конюшните влизам само колкото да си изведа коня и внимавам къде стъпвам  Mr. Green За работа в конюшната ако ми се наложи бих си взела гумени, обикновени ботуши, тези са прекалено хубави, за да газя с тях в... сещате се  Laughing

Като цяло качествени обувки има на този производител: http://www.arise-shoes.com/
Преди и "Премиер" в Бургас имаха, вече и те се калпазанят, и Сара Пен  и те. Питайте ме за обувки... имам цял килер от горе до долу с кутии  Blush

# 471
Ботушите за езда няма да се отпуснат кой знае колко в глезена. Това им е и идеята.  Peace

# 472
Здравейте и от мен

Да кажа за мъдреците - вадили са ми два под венечни. 1 час операция на единия. Подува се не може да се яде, карала съм на сокчета. Но аз бях тежък случай. Дано при вас не е така.

ТДИ ботушите са уникални искам и аз да яздя...

Коляното се подобрява и това ме радва.

Днес съм почивка  Simple Smile

# 473
  • Сливен
Здравейте  Hug
пък едва ви изчетох, но почти нищо не запомних  Blush
Едни красоти за хапване от Фея, обаче няма как да пропусна, страхотни неща  Hug
На ТДИ ботушите пък са повече от великолепни.
D_ana, браво за минусите, 3см. за малко повече от месец е невероятен успех  Hug. Стискам палци за утре  Hug
И  аз снощи бях на уоркаут 7 от БР, само че тази седмица успявам да вкарвам допълнително и коремни преси и серии за горна част. Тази вечер пък планувам и една зумба.
Някой питаше за БР, Мери е дала линка за сваляне, но аз например не обичам да си свалям тренировките, а си ги гледам от някъде, БР - http://www.fitnessera.ru/revolyuciya-tela.html
Хубав петък  Hug

# 474
Чак следобяд ще се отчитам, ама ми се ще да ви метна по една прегръдка  Laughing нали си ви чувствам като семейство  Hug просто да си кажа едно дзааак  wavey  

И стискам палци на всички, които имат нужда!  Hug Hug Hug

# 475
Чудни са ботушите  Heart Eyes Heart Eyes
Много бих искала и аз да се науча да яздя, но все не ми остава време или по-скоро, ако трябва да съм честна - аз не успявам да се организирам добре, куца ми тайммениджмънтът  Mr. Green

Вчера силова за цяло тяло, че аз направих една принудителна почивка, довечера пак същото, събота и неделя пак, че трябва да наваксам.

Успешен петък на всички   bouquet

# 476
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Не се чудете, ако искате да яздите - отивайте и започвайте. ММ ми казва, че след езда съм като след терапия - винаги съм супер заредена, позитивна, абе ... щастлива съм си  Mr. Green

За ботушите, не те в глезена няма да се отпуснат, на сгъвката зад коляното - там ги правят малко по-високи, защото самия ботуш като се поноси и се образуват едни естествени гънки по дължина, поради което височината им пада, аз затова писах, че се смъкват. Това смъкване чакам, защото иначе ще ми е трудно да яздя докато нещо ми убива на крака  Peace

# 477
  • София
ТДИ, страхотни са ти ботушките!  Heart Eyes Общуването с конете те зарежда така предполагам?! Водя сина ми понякога да язди пони, може би някой път трябва и аз да опитам при кончетата.
Взимай мерки овреме, аз така направих гнойна ангина и след разтакаване от 1 седмица, пих АБ още 1 седмица и още не се чувствам напълно добре.
Свети, Меги, дано мине леко това с мъдреците!  Hug
Диана, наистина 3 см. за толкова кратко време е супер! Simple Smile
Отчитам Блендърите: Freeze and Squeeze Bodyweight Boot Camp - Active and Static Interval Workout и страшни болки в гърба. Утре ще ходя на масаж, защото не се търпи...

# 478
Отчитам днешната силова тренировка на Румяна и йога. Много добре ми дойдоха тези три кръга, усещам голямо напрежение в краката Simple Smile
Теди, ботушите са ти страхотни! И аз много искам да яздя, но все не намирам време
Диана, страхотни резултати, стискам палци
Тук само вкусотии качвате, аз много обичам котидж с всякакви зеленчуци, особено печени чушки Simple Smile)

# 479
Не се чудете, ако искате да яздите - отивайте и започвайте. ММ ми казва, че след езда съм като след терапия - винаги съм супер заредена, позитивна, абе ... щастлива съм си  Mr. Green

За ботушите, не те в глезена няма да се отпуснат, на сгъвката зад коляното - там ги правят малко по-високи, защото самия ботуш като се поноси и се образуват едни естествени гънки по дължина, поради което височината им пада, аз затова писах, че се смъкват. Това смъкване чакам, защото иначе ще ми е трудно да яздя докато нещо ми убива на крака  Peace

Ти къде ходиш да яздиш? Може ли препоръка?
Аз съм в СФ.

Общи условия

Активация на акаунт