Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 383
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Теде, много си добре, изчистила си онези паласки и вече ги няма!!!  Heart Eyes Коремчето ти също е доста изчистено, дори и под пъпа, което е огромен напредък! Браво момиче!
Гледам, че в по-голямата част от дните си ниско въглехидратна  Mr. Green разбрахме на Юли тактиките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Веселина, можеш да закусваш кокосова палачинка (яйце+1с.л кокосови стърготини), кекс от извара и яйца+някоя подправка, например чубрица, сминдух, червен пипер. кекс от овесени ядки и яйца, може и някоя стафидка и ванилийка да ръснеш вътре ... засега това се сещам. Ако си купиш протеин, можеш да добавяш от него за сладост, както и чист протеинов шейк да закусваш  Peace

Пепи, кестените се варят, като си ги залееш с вода в тенджера и ги свариш  Laughing Например около 30-40 минутки, отнема, не се слага нищо. После си белиш и си хапваш  Heart Eyes

Мерче, браво за кафето! Виждаш ли веднага имаш резултати, по 1 см на седмица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ехе... а сега ще се влюбиш в чистото кафе, няма такъв вкус  Heart Eyes

Меги, и аз на два дни си мия косата, защото и при мен е така - потя се и прическата ми се обезформя на втория ден. Няма друг изход, миеш и това е.  Tired

Любче, мило, не мога само на кардио, не се чувствам тренирана, имам чувството, че мускулите ми не работят, че губя релеф. Затова си добавях силови след тренировката. Но пък и така не ме изкефи работата, щото много хард става и за силовите вече нямам гликоген  Joy

Ами какво щях да пиша още ... забравих ...

Отчитам днешната тотална разбивация на Румяна.  Twisted Evil 
Отнесе ме като куцо пиле домат, много силна тренировка.  Laughing
За една седмица с Румяна забелязвам доста мазнинки ми ги няма и релефа ми се попоказа  Laughing а тамън беше тръгнал да се замазва. Много съм доволна, а тренировките й са просто страхотни.

А, и последно да се похваля, че снощи, точно в 21,30 ч. преди да затвори Карфур, една луда моя приятелка го посети и ми е купила гирички 3-ки  Party Много съм щастлива  Heart Eyes Вече ми остават само едни 4-ки и ще имам от всички видове кг.

# 61
  • София
svetty1980, чудесно си го обяснила, благодаря!   bouquet
¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤, аз косата я мия след всяка тренировка, няма как. Изпускам само ако съм тренирала вечерта и на другата сутрин ще тренирам пак преди да изляза.
TDI, браво на теб! Личи си колко много си работила! Спомням си, че когато се присъединих в темата (август някъде) пак беше показвала снимки и определено се вижда напредък. Още повече ме мотивираш!  Hug
Merry., браво за кафето! Аз по-скоро ще го спра отколкото да се откажа от млякото в кафето (никога не съм го пила без захар). Предизвикателството работи  Peace Аз пък не съм яла брашно вече почти месец  Crazy
littlemoon, браво! Само така!   bouquet
veselina_s_p, аз също съм закусвала с какво ли не - и с паржола се е случвало, наденички... Зимата най-много обичам яйцата, защото са още топлички, а киселото мляко - не. Разнообразявай ги - със зеленчуци (чушка, лук, гъби), с извара, с някакво месо, миш-маш...

Аз днес съм със супер мускулна треска по краката, корема и дупето след вчерашната планина. Ми така е като не си тренирал дълго време. Сега ще направя няколко серии за бицепс, трицепс, рамо, гърди и гръб с новите гири. И продължавам да се мъча на лоста, искам да се науча да се набирам пък!

Хубав ден!  Hug

# 62
  • София
Мисля да почна шреда на Джилиян, ама ако може някой да ми припомни как се правеше- всяка тренировка по 10 дни, ама има ли някакви почивни дни?

# 63
Благодаря за идеите за закуска  Grinning
Аз изварата не я харесвам особено сурова. Слагам си я в яйца, чушки, но така директно не ми харесва  Rolling Eyes Идеята за миш-маш за закуска ми допада - много го обичам  Heart Eyes
Явно ще си купя и протеин, да си правя шейк за закуска  Wink

Пепи, кестените се варят, като си ги залееш с вода в тенджера и ги свариш  Laughing Например около 30-40 минутки, отнема, не се слага нищо. После си белиш и си хапваш  Heart Eyes

Мда, така става - нормално сваряване  Peace Аз не им засичам времеи всеки път се чудя дали за сварени  Laughing Махам ги от котлона, когато повечето са станали на "розички"  Crazy Така и по-лесно се белят. Много ги обичам  Heart Eyes

Момичета, а кога хапвате тиква? Тиквата също ми е сред любимите храни по това време. Но тя се брои по-скоро към плодовете, нали? И да я хапвам, когато ми е времето за плод.

# 64
  • Сливен
ТДИ, страхотно изглеждаш, браво - на мен много ми харесаха бедрата ти, моите горе въобще не си ги харесвам, а твоите са страхотни.
pepi_mdi , аз  правих шреда без почивка, всяко ниво по 10 дни и така цялата програма.
Моя отчет от снощи: уоркаут 5 от БР, коремни преси, 1 час народни танци и като почна Чичовото хоро познайте за кой се сетих  Heart Eyes
Хубав петък  Hug

# 65
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря, момичета  Hug

Вивче, 1 ден съм ниско въглехидртатна, 1 ден равномернобалансирана, 1 ден високовъглехидратна, така че по-скоро съм в отношение 1:2 НВ - ВВ, защото и РБ ден си е предизвикателство понякога.
Протеина във всички дни ми е висок, може би това създава погрешно впечатление  Thinking

Абе имам още да чистя аз, нали се виждам, но има напредък. С бедрата много внимателно и само каквото Юли ми е казал правя, защото моите също са от тези дето ако ги изтърва и стават буци, май Бобчето имаше същото телосложение  newsm78 За сега съм доволна. Продължаваме напред  Peace

# 66
  • UK
TDI, наистина комплименти за формата! Страшен корем Wink Искам и аз като имам две деца така да изглеждам.

Снощи сънувах, че пиша мейл на Юли  Laughing Може пък и да го направя по-нататък  Thinking.

Аз чакам приятелката ми, която дойде снощи, да стане и да ходим на разходка. Тези дни няма да се тренира, но ще компенсирам с много ходене и ще внимавам с храната.

Гледам тренировките на Руми (то само с гледане ако ставаше). Много отслабнала ми се вижда, огромна разлика във формата на мускулите, чак лицето й ми се вижда променено. Тази жена умора няма.

# 67
Бобче, Вив, вярно, че ми харесва чистото кафе вече  Heart Eyes
Лале, аз почти две седмици бях на кафе с мляко, 1-2 дни си сложих мед, но усетих, че го изпивам на две глътки  Joy и го изключих. От 3-4 дни пия само чисто кафе и да ти кажа, допада ми Simple Smile Вчера примерно си купих кафе с мляко. Не е трудно, само трябва всеки ден да се опитваш и да не казваш по-добре да го изключа... с чай номера не минава Simple Smile пък добавяй си мляко, какво толкова  Simple Smile всеки ден намаляй по 10 мл, ако целта ти е да изключиш млякото Simple Smile

# 68
ТDI, много се радвам че се включи пак! Страхотни резултати!  Вдъхновена от твоите снимки, реших да кача и мои, да видим ще стане ли:
https://www.dropbox.com/s/rbe8nnn84bb6ft2/Photo%2016-10-2014%201 … 015%2032.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/570pyypvxez8sjk/Photo%2016-10-2014%201 … 016%2056.jpg?dl=0
На първата може да ми видите къносания цвят коса. Много трудно нещо било селфито:)
Днес по план имам Руми, ама доста сериозна ми изглежда тренировката и. Да видим. Аз се мъчех до сега с гири от 5 кг, и после разбрах, че тя ползва 3 кг. Чудя се защо не мога да и смогна на темпото.

# 69
TDI, поздравления! Не съм виждала предишните ти снимки, но щом си с бебе на 10 месеца, това е повече от красноречиво!! И не знам дали е въпрос на ген, но определено е въпрос на характер. Wink Много ми харесва сегашната ти форма.

Льоли, страшен сън, много ме разсмя! Joy Нали, ако ти отговори, ще ни споделиш какво ти е казал? Laughing

Аз вчера почивах, така че след края на този постинг се мятам на ден 18 от Руми. Чета коментарите за днешния ден 19 и утре ми предстои да решавам да се гърча ли на ниво 3 или да я карам по-скромничко на ниво 2, хъ...

За яденето да отчета отново, че съм п-е-р-ф-е-к-т-н-а, понеже отдавна не съм го отбелязвала, а си е истина Laughing , обаче продължавам да имам проблем с някои храни, които не ми понасят. Започнах да ги записвам и по някое време ще посетя личния лекар със списъчето. Засега са яйца (за тях много страдам!!!), които опитах да готвя по различен начин и в различни комбинации, но всеки път имам болки в стомаха, неизбежно е; авокадо, като последният път беше трагедия - адски болки и "върната поръчка"; бадеми, ленено семе... и, честно казано, нямам нерви да се изпробвам с други ядки. Confused Още, повечето зрели сирена и кашкавали (живея в Италия и имам предвид местните), но това си го знам отдавна.

# 70
Аник  Shocked корава работа!  Laughing

# 71
  • София
Аник, страхотна си!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много хубав гръб, браво, браво!
Ех, момичета, напълнихте ми душата днес  Hug Hug Hug

Барба, няма да се жалиш! Ниво 3 и това е! Няма да си играем сега  Heart Eyes
Браво за храната  Heart Eyes

Теде, да, светнах го аз тоя ритъм, но като цяло основата е ясна. А аз като се замисля, по подобен начин си се храня, в смисъл имам дни с повече В (плодови) и дни с много малко, зависи какво ми се яде.

Мери, купувай си викосокачествето, хубаво кафе, чиста арабика. Вкусно е много.

# 72
  • София
Annick, страхотен гръб, рамене, ръце! Как ги направи такива и за колко време?

# 73
Благодаря момичета! Вашите мнения са много ценни за мен! Този декември стават 2 години откакто тренирам в къщи само, като никога в живота си не бях тренирала нищо. Но след 3то раждане нямах никакъв мускулен тонус ( не толкова кг за сваляне), бях получила херния по време на бременоста, а и си бях видяла ръцете на снимки поувиснали... Общо взето не бях себе си. Сега съм в по-добра форма от на младини... На 38г съм. Някак си човек като остарява и тренировките са един чудесен начин да го повлиаем процеса, макар и слабо. Тия дни ще се снимам и в цял ръст. Не знаех до сега как да ви кача снимки.
Иначе от както тренирам с Руми  някк си забелязах развитие на мускулчета по гърба, дето не знаех, че ги имам.

# 74
Аник, бах пропуснала постинга ти по-рано, сега го видях... Супер си! За мен това е идеал - фит, но със запазени женски форми и грация. Браво! Hug

Вив, до утре съм в ден на размисъл. Simple Smile))) Иначе ден 18 е вече изпълнен и се справих по-добре, отколкото когато беше ден 10.

Общи условия

Активация на акаунт