Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 198
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Страхотен блог!  bouquet
Ще пратя една моя любима рецепта, която смятам, че е подходяща. Следващият път, когато я приготвям, ще се постарая да премеря точно продуктите и да сметна калориите  Grinning

# 661
  • В полите на Пирин планина
Шемс, страхотен блог!

Приятна разходка из кубинските горички  Hug

# 662
  • UK
Ей, Шемс, благодарско за труда, ще е много полезен този блог!
Нещо става с темата, дали е само при мен - постовете от последната страница ту се показват, ту не  ooooh!.

# 663
Шемс, Куба ти влияе страхотно!!! Блогът ще стане любим извор на идеи, усещам аз  Heart Eyes
Ние все се каним да я посетим и все нещо друго изниква. А ни се иска да отидем още докато Фидел е жив, че после не се знае накъде ще се развият нещата. Приятели често ходят дотам да почиват /досега май 3 пъти са били/ и винаги се връщат очаровани. И само ни навиват следващия път и ние с тях да тръгнем и все го оставяме за следващия път.  Laughing Сега са ни поставили ултиматум идващото лято да ходим, но ще видим ще им се отвори ли парашута. Или по- скоро- нашия.  Laughing  Но под сурдинка да кажа, че това е един от най- големите ми стимули да вая телО  Mr. Green Та ще ми е много интересно, а и полезно да споделиш впечатления. Всякакви.  Hug

# 664
Шемс суперр блог. Евала за труда. Ще го напълним с вкусни и полезни неща Simple Smile

Меги за сега нямаме възможност да тренираме заедно, защото не живеем все още заедно, а и той много срамежлив бил...показах му всички основни упражнеия и викам хайде сега искам да видя как  ги правиш. Дали ти е добра техниката и той като се засрами и вика не, не искам, няма. И аз дигнах ръце и му казах, че ако  толкова не иска да ми показва поне да гледа в ютуб как е правилно да се изпълнява. Та така от догодина като заживеем заедно може и да тренираме заедно не се знае въпреки, че малко ще е трудно, защото аз съм от по-късно на работа. А бе аз не държа да тренираме заедно, защото честно да ви кажа аз си обичам да съм си сама в това нещо. Но времето ще покаже. Та за сега 2 дена тренира - първия силова цяло тяло разделени на горна и долна част кръгови. Имал мускулна треска на задно бедро и много му била трудна мъртвата тяга. А аз знам, че там е много зле и за това съм му направила програмата да е за задно бедро. Предно бедро яко е направил от колело и други работи, но задно под всякаква критика и ще го мъча. Дано дано да е сериозен.  Praynig

# 665
  • UK
Shems, евала за труда, заглавието на блога е веднъж!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green  bouquet

Отчитам си ден 15 и половината на ден 17 от РУМИ.

И със сода и чай боря вируса/настинката.

Мислех и да шия разни костюми за децата за Хелоуин, но предвид колко ми е изморено и студено,май ще ида до Теско/Асда и ще купя, а пък догодина по-отрано ще го измисля!

# 666
  • UK
Губят ми се все още постове, затова...

Скрит текст:
...пускам пак обещаната кифленска снимка от фитнеса

Забравих да споделя по-рано, снощи гледах един документален филм, казва се Fed Up. Едва ли на която и да е от вас ще покаже/разкаже нещо, което не знаете, но ми стана много, много тъжно като гледам деца да са толкова дебели и толкова болни и техните хранителни навици да бъдат диктувани от държавната политика. И като гледам на много места по света се върви в същата посока.

# 667
Забравих да споделя по-рано, снощи гледах един документален филм, казва се Fed Up. Едва ли на която и да е от вас ще покаже/разкаже нещо, което не знаете, но ми стана много, много тъжно като гледам деца да са толкова дебели и толкова болни и техните хранителни навици да бъдат диктувани от държавната политика. И като гледам на много места по света се върви в същата посока.

Това за храненето на децата, ми е болна тема  Rolling Eyes Аз имам две щерки (на 6г. и на 9г.) По-голямата няма проблем с килограмите, но тя от малка сама се е сложила на диета  Laughing Яде по малко, хляб яде супер рядко и предпочита месо  Crazy Умира за захарни изделия, но те поне лесно се контролират (поне за сега), защото трябва аз да ги купя  Sunglasses
Но при малката, положението е друго. Тя от малка си е лакома. Може да изяде порция, като моята без проблем и ще пита за още  Rolling Eyes Постоянно я ограничавам. Изрично съм предупредила в градината да не й дават допълнително, осбен плодове и да не й дават повече от 1 филия хляб. Но въпреки това, храненето в ДГ е ужасно разпределено...Менюто е тъпкано с въглехидрати. Всъщност те са преобладаващи  Tired И много мразя, че ги научиха с тези десерти - след всяко хранене имат десерт  ooooh! Дори и плод да е, не му е мястото след супа и основно  Crossing Arms Опитвам се да обяснявам някои основни принципи в къщи, но тя по цял ден е в градината и моето говорене, отива на кино, като им поднесат храната...

Сори за спама...

# 668

Брях, че хубави, прави крака!

# 669
  • София
Губят ми се все още постове, затова...

Скрит текст:
...пускам пак обещаната кифленска снимка от фитнеса

Леле колко си слабичка, имаш ли 50 кг.  Crazy супер крачета

# 670
  • София
Ljoli, супер си  Hug Чудесна структура, нищо излишно, всичко стегнато  Simple Smile

И да, много фини крачета.

# 671
  • София
Ljoli, изглеждаш страхотно! Поздравления! bouquet

# 672
Ljoli Shocked Идеална си!

# 673
ЛьолиHeart Eyes

Днес мисля да правя 2в1, ден 26 и 29. Дали ще ми стигнат силите не знам, но докъдето стигна. Имам крещяща нужда от тренировка.  Laughing

Аз добавих блога в Блогър, тъкмо всички неща ще са на едно място.  Whistling

# 674
Льолиии... Крак ли бе, да го опишеш! То дълго, то фино, оформено - мечта! Heart Eyes Браво!

Този филм ми го е препоръчала още отдавна една наша обща позната Wink, но още не съм го гледала. Ще го гледам задължително!
Последния път, когато пазарувах панталони за сина ми в H&M, забелязах, че има специално панталони за деца с наднормено тегло. По-широки и отгоре на ластик. Докато схвана, мислех, че е някаква такава шалвареста мода, но после се зачетох в етикетите и не помня вече как бяха озаглавени тези дрехи, но бяха обозначени някак като серия за по-едри.

Днес отчитам ден 30 на Руми като го разпределих така: 12-мин. аеробика и после 2, 1, 2, 1, 2.

Браво за блога!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт