Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 195
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Отчет днес - горна + корем

# 646
  • София
Дели  Joy много развесели с този сън
Мери, аз доколкото разбрах са почнали да пускат парното, един колега от Люлин каза че има от вчера
За днес предвиждам само народни танци, хоп-троп  newsm68 много ги обичам

# 647
За днес отчитам ден 30- с вчерашната МТ днес добре ме изпоти. И йога- 30 минути. Вчера прекалих с въглехидратите- домашна питка и лютеничка, и сладко...направо омазах нещата. Но продължавам напред, ще има скоро мерки и снимки и ще видим промяната  Peace
Фея, страхотни вкустойки публикуваш.  Hug
Някой предложи идеята за общ блог с рецепти- мисля, че ще е много хубаво, всичко прекрасно и вкусно да е на едно място. Само че не знам как ще се организираме да го направим

# 648
Добро утро, момичета.
Много хубава идея за рецептите, аз определено се възползвам от вас. До вчера имах пиле с ориз, днес съм се подготвила с руло Стефани, премиера ще ми е. По този повод да ви питам (Би и ТДИ?) как приготвяте заешко? Видях хубаво заешко месо, но никога не съм приготвяла и ми се иска да пробвам. Предполагам, че е нещо като яхния.

Рейн, бързам да те настигна, тепърва ще съм на уоркаут 9. Понеже уикендите не мога да тренирам вече, изоставам малко. Но пък 7 и 8 ги затвърдих толкова добре, че накрая наистина всичко си правих както трябва.

Пращам ви топлинка към България! sun

# 649
  • София
Дана, не че си ме питала, ама аз да си кажа за заешкото. Единият ми вариант е в гювеча със зеленчуци и подправки и се пече няколко часа, другият ми е сварявам го и после в уок тигана пак със зеленчуци

# 650
  • Сливен
Привет и от мен  Hug
Пак едва ви изчетох  Simple Smile
Фрея, пожелавам ти кураж и сили  Hug
Фея, както винаги показва красоти  Hug
Радвам се, че съм била полезна с линка към БР, но заслугата не е само моя, малко преди да я почна някой го беше постнал, не помня обаче кой.
D_ana , и аз съм на втората седмица с уоркаут 7 и 8, като определено седем с тези планкове, лицеви и пр. ми е по-трудна.
Фъстъчка, браво на ТП, дано не се окаже от тренировките и скоро да постигне успехи  Hug
Дива, и на мен ми е любопитна темата с тренировките за бременни - с втората бременност имах голямо желание да си тренирам, обаче беше тежка бременност и не ми се получиха нещата. С ММ плануваме още едно бебе след някой и друг месец и този път много искам да тренирам с подходящите упражнения.
Хубав ден  Hug

# 651
Пепи, питам наред аз.  Hug Просто не знам кой хапва зайче. В гЮвеча със зеленчуци ми звучи по-лесно май.

Рокси, и аз на първи кръг на 7 леко си я попържвах на ум кака Джил, защото си е просто изтезание. Но пък това е единственият кръг, където усещам напрежение в корема и от който съм имала мускулна треска там. Рейн ни подготвя и за уоркаут 11. bowuu

# 652
  • Sofia
Привет и от мен, аз продължавам с БР, като вмъквам и народни танци в плюс от време на време.
Ще бъде страхотно да споделите рецепти. Тези в програмата (БР) са си за американци..
Споделете какво закусвате - аз нещо не мога да се пречупя с омлет на закуска и карам предимно на овесени ядки ( с мляко, сирене, стевия, суш.сливи ).. дайте и други сладки идеи  Hug

# 653
Споделете какво закусвате - аз нещо не мога да се пречупя с омлет на закуска и карам предимно на овесени ядки ( с мляко, сирене, стевия, суш.сливи ).. дайте и други сладки идеи  Hug

Малко по-напред, рецептата за тиква с яйца и мляко, е много вкусен вариант  Peace
Аз съм я правила, без да знам, че се води крем-карамел с тиква  Crazy Но не съм слагала извара. Сега ще пробвам и този вариант.

# 654
Вчера се пуснах на тази тренировка
http://www.bodyconstructor.com/video-30-%D0%A102-%D0%95%D0%BF07- … D0%BE%D0%B2%D0%B0

Доста съм доволна  Peace

# 655
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Най-лесния начин за заека е увит във фолио и във фурната, като можеш да добавяш зеленчуци разни  Peace

За тренировките за бременни - с първата бременност тренирах 3-4 пъти седмично, без тежести с швейцарска топка - има различни варианти на клек, топката зад гърба подпряна на стена, сядате върху топката и движите таза напред - назад, без топка - напади, кекове, отново, нямам много спомени вече, преди 5г. беше все пак, а да и за ръце едно правех - лягаш по гръб и топката високо в ръцете като пул оувър, ама с топка  Crazy... ходех и на пилатес за бременни  Peace
С втората бременност кървях, лежах в болница и бях на хормонална терапия, затова и качих толкова си мисля, защото особено много внимавах какво ям  Peace

# 656
 Hug

Меги, ти си герой, евала!
Мери, направо нямам думи! Във Варна също има такива безумия! Срамота просто...

И аз съм за идеята за наш блог с рецепти или поне някъде да ги събираме, за да е по-лесно като се чудим какво да сготвим.

Това с хормоните е много гадно. Една моя позната така качи доста кг-ми с проблемна бременност и още не може да ги свали. А тя не се спира, яде нормално и то хубава храна, не се тъпче с боклуци или калорични бомби, не знам защо така се получава, вече години не може да отслабне.

# 657
Roxana ти си герои, 3-то детенце, браво на вас!

Скрит текст:
И аз преди си мечтаех за 3, ноооо 3-мата ми племенника с малка разлика направо ме разубедиха да са живи и здрави малчуганите, но буквално спират тоците на мама и тате! Grinning
Аз едно да си родя живо и здраво, но все се чудя как ще я карам 9 месеца, ако ми се наложи да спра да тренирам, ще трябва някаква алтернатива да измисля, знам че не е хубаво да се променя много начина на живот.
Примерно снаха ми, която е американче много я юркаше докторката през цялото време да не спира да ходи пеш и тя си ги изкара до последно и в самолета, и зад волана, и вървейки доста.

Е вижте сега, миналата седмица готвих всеки ден вкусни и нови неща, благодарение на вашите идеи, моля ви се давайте нови, че почвам да се повтарям  Grinning, също съм за Наша си рецептурна книжка.

Дели пък в какъв сън се е вкарала  Hug

За днес езда.

Приятен ден и тренировки от мен!

# 658
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Добро утро, момичета!

Отчет от днес - https://www.youtube.com/watch?v=7f9XpgN9f6k&list=FLYmFOWbLlr … 5yxkw&index=2
Хареса ми! Забелязах също при себе си, че когато тренирам сутрин на гладно - апетитът ми някъде изчезва (което е страхотно!!!!), възвръща се от заблудения си период към 13ч! Докато, когато тренирам вечер, през деня съм имала възможността да си похапна повече! - Адмирации на всички, които намират време да тренират сутрин!

Вижте какво спретнах сега докато си пиех кафето - http://tgccd.blogspot.com/
Скрит текст:
За корекции, допълвания, сваляния, качвания на материали се ползва входа от Google акаунта. Има в дясно едни квадратчета, търсите Blogger. Ще помоля мацките, които разполагат с рецепти да ми ги пуснат в пощата bgmammasport@gmail.com. С голям кеф ще се заема с този блог!
Сложих под рецептите, за които се сетих, имената на техните автори! Уважавам Вашия интелектуален труд! Ако имате някакви забележки let me know Simple Smile Simple SmileSimple Smile

А, сега е време за разходка из дебрите на кубинските горички Grinning Хах, да не вземе да изскочи нЕкой Тарзанец! хахах

Усмивки !!!!!!

# 659
Браво Шемс, чудесен блог! А и заглавието е ТРЕПАЧ Hug

Ето от къде ще си опреснявам идейките!

Разказвай за Куба, че аз лично ниииищичко не знам по отношение на това как се развиват в момента като държава!

Общи условия

Активация на акаунт