Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 194
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, мили момичета! Не съм много по писането напоследък, но ви следя  Hug

Изостанах още мъничко с Предизивикателството. Днес правих ден 24, опвторение на онази кошмарна тренировка с бърпитата. Днес ми мина много по-леко и, както и предния път, проблем бяха не бърпитата, а първото упражнение, при което от планк се пуска гирата към срещуположен глезен и след това се вдига напред. Ей, голям зор беше на втората серия, но се справих. Да видим утре голямо ли ще е страданието.

Иначе с храненето се справям добре, вече не си и помислям да сложа захар в кафето, изобщо не ми липсва (това ми беше основния нов навик за придобиване). Правя си Зонови сладкиши, за да не се искушавам от други неща. Миналата седмица стъкмих една шоколадова палачинкова торта. Нещо все не успявах да докарам консистенцията на палачинки с овесено брашно, но този път бяха страОтни, че и вкъщи ги харесаха. Вчера правих пък тиквен крем-карамел, който станаааа  Heart Eyes Като цяло, имам си прегрешения от време на време, но много по-рядко от преди и съм доволна.

Фрея, бъди сигурна, че най-доброто тепърва ти предстои. Знам, че сега може би ти е трудно да си го представиш, но си дай време  Hug
Аз пък преди няколко вречери сънувах, че Мери ми идва на гости, защото ще ходим на спортен семинар, който ще води Бобчето. И, Мери, освен че ми беше на гости, ти подарих един от двата ( #Crazy) ми Киндъла. Бях се притеснила, че не работи Мейлбуукс, ти беше писала в темата и явно и в съня не ми е дало мира  Joy
Надявам се всички от проблемните райони да са добре  Hug

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 21:35 от deliberation

# 631
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Бобче, благодаря, отново, за отговора за В дни  Hug
Мери, съчувствам ти  spoko

За предизвикателствата - не ми е удобно да споделям точно режим или стойности, вкл. калории, предполагам на момичетата, които са с режими от Руми също не биха ги публикували в нета, това е най-вече от уважение към труда на треньора  Peace

Предлагам, обаче едно, което е пак от Юли, публикувано е в бб-тийм и го имах като опция в предния ми тренировъчен план, аз вече съм с 2-ри  Party Ето това е: табата клек със собствено тегло Описано е и как трябва да се пресмятат стойностите, така че накрая ще сравняваме. "Теди" е също интервален, т.е. на подобен принцип е, но упражненията са повече  Peace
И така, според графика на всяка - да пише после резултат  Hug  Аз утре мисля да тренирам в зала, но до края на седмицата все ще намеря кога да го направя  Peace

А, и Бобче, като ти четох тренировката ми се стори, че си пак "ти" от мин. зима - тяга, гоблет клек - супер  thumbsup

Фея, благодаря отново за инфото - аз редовно междудругото се коригирам в огледалото и аз давам дупето твърде напред.

Шемс, ама ти завиждам, да знаеш  Hug

# 632
deliberation, може ли да споделиш как правиш тиквения крем-карамел?
Имам известно количество варена тиква и не знам какво да я правя, освен да я хапвам натюр, разбира се.

# 633
simpatikonia, правих го по тази рецепта. Следващия път ще махна изварата, ще добавя още две яйца на нейно място и ще пека на водна баня, че искам по-крем карамелено да ми е  Whistling
Побъркала съм се по тиква тази година. Скоро съм решила да пробвам и солена да я сготвя. Някой да има опит в тази насока?

# 634
Ето едно клипче (на английски, sorry) с конкретни числа и начин да се изчислят стартови стойности на калории, протеин, мазнини и т.н. при диета за отслабване.
Още в самото клипче се казва, че тези стойности се коригират според нуждите и според резултатите, но като ориентир за начало, докато човек наваксва с материала, са добре. Simple Smile

# 635
Благодаря!
И аз много обичам тиква, но най-често правя с нея крем-супа или я ям натюр. Нямам много опит в рецептите с тиква. Ще се радвам, ако споделиш и други чудесии с нея.

Видях, че рецептата е със стевия.
Не съм я ползвала досега. Как е на вкус? Знам, че всеки посладител има нещо специфично като допълнителен вкус и аромат. Чудя се дали ще мога да свикна с нея.
Вие каква стевия ползвате?

# 636
Влизам да споделя възхищението си от една жена във фитнеса. Най-после видях наистина добре изглеждаща и здраво тренирана жена. Не можах да повярвам,когато инструктора ми каза,че е на 49 год. #Crazy Давам й не повече от 38. Изглежда УНИКАЛНО. И е американка. Wink
П.П. Подобри рекорда на уреда за гребане. Справила се е феноменално-8:46 мин. Crazy

# 637
Добър вечер, отчитам един късен ден 8 от 90-ДП на Руми. Трябва да наваксам тази седмица, че изкарах дълъг дълъг уикенд в гледане на племенницата без спорт. Лека нощ!

# 638
Еее, айде бе, Дели, защо се беше притаила така? Радвам се, че се върна. Я виж какви готини сънища имаш Simple Smile

Рамър, в клуба има жени, които са на около 50 и ме слагат в малкия си джоб. А колкото трениращи в напреднала бременност има... Като ги видя, все за Би се сещам.

Бобче, четох те за лицевите=почивка. Реверанс! Звяр си!

Ето веганския ми обяд (сурови мариновани гъби, чеснов хумус, целина, карфиол и чушки). Понеделниците винаги са ми разтоварващи, защото уикендите леко отпускам края с разни сурови десерти.

# 639
Фей  Hug Отново страхотни вкустотии!
simpatikonia, стевията я има на много варианти, включително и на билка. Аз използвам една за сладкиши, която е бяло прахче, но ми е съмнителна все пак. Имах една кутия, вече е на привършване и не знам дали ще повторя. Може би ще търся по-натурален подсладител. Сладка си е, но някак убито сладка. Усеща се, че е заместител, няма я острата сладост на захарта. Чела съм, че ако се прекали, сладкишът започва да нагарча. Аз не съм стигала до там, защото не съм по много сладкото и слагам умерено количество.

# 640
Фея, все ще те питам тези бременни жени какви точно упражнения правят, някой дава ли им съвети какво може или какво не може, доколко кг могат да вдигат или доколко могат да бягат. Аз гледах преди време програми за бременни жени, честно натоварването беше почти никакви, излизаха надписи с предупреждения, та за това. А иначе Билянка си я спомням, помня и някои от упражненията й, които не натоварваха директно мускулите на корема, а съчетаваха натоварване на почти всички останали мускулни групи.

# 641
Мацкиииии  Hug

Първо влизам да се похваля - МП почна да тренира. Ейй много се радвам дано да не се откаже. Направи си снимки и ще сравняваме след месец  Simple Smile

След малко се мятам на Chalean Extreme - Lean 2  Simple Smile

# 642
Днес отчитам фитнес- корем+ долна част.
Все си мисля, че вече започвам да виждам промяна в огледалото. Но сутрин нямам време да се замеря- първо към кафето посягам, чак като се осеферя се сещам, че не е зле да си сваля и мерки. Надявам се скоро да се сетя още със ставането и със затворени сънени очи да посегна първо към метъра  Laughing

Вив???  Rolling Eyes

# 643
Добро утро,мили дами!
Отчитам ден 23, закуска мюсли  с мляко. Въпреки невероятната комбинация от болка от мъдреца /от вчера се започна/ и от МЦ, реших да съм инат и си няправих тренировката по график.

Благодаря за сайта с рецепти взоната, много интересни рецепти.

Фея, всеки път ми потичат лигите като гледам снимките ти, чудесно е да ни радваш окото!

Шемс, завиждам ти за Куба, задължително снимки!

Фъстъчке, много хубаво, дори ако имате възможност заедно да тренирате, толкова е приятно, не усещаш времето и си изпълнена с енергия!

Вив, къде с еизгуби, започнах да се притеснявам за нея?

Хубав ден от мен и усмивки!  Simple Smile

# 644
Дели,  Joy няма да откажа Киндъла, да знаеш  Joy

И аз ви сънувах, ама не помня кои  Embarassed сравнявахме си прасците  hahaha

Отчитам ден 30, мноооого по-лесни ми бяха този път упражненията. Помня предния път как залитах на планинския катерач, където имаме пляс ръка в рамо и коляно към противоположен лакът  Laughing

Вчера правих ден 29, много ми хареса ten-ten метода  Grinning само дето тока реши да спре в края на тренировката и не можах да направя последните две упражнения и се къпах на телефонна светлина, защото и запалка нямам! Днес ще си купя, че се очертава да е същото положение, докато не пуснат парното.  Crossing Arms Спала съм с чорапи, дълга пижама, загащена тениска, горнище с качулка. Да, и качулката си сложих!  Joy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт