Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 195
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Свети, айде, честито! Едно гайле по-малко Simple Smile Бързо възстановяване!

Дана, продължавам да стискам палци за втория кръг.

Дива, такива са си доматите, сорт Кумато (Kumato). Чудни са!

ДриймиGrinning Няма, няма да спирам да качвам снимки, щом са ви полезни.

Ох, удави се тая България, ей! Белким сега започнат сериозно и редовно да почистват коритата на реките...

Отчитам сутрешно спининг и Джо Дилън.

# 616
 Hug

Фрея, и аз не знам какво да кажа в тези ситуации, прегръщам те, ще мине  Hug

TDI, бяхме започнали с предизвикателствата една към друга, ама на... ти си наред  Laughing

Фея, толкова са ти вкусни и цветни снимките, че никой не би могъл да поиска да спреш да ги публикуваш  Grinning Heart Eyes

Никога не съм имала проблем с мъдреците, дано и да нямам, че като ви чета...  Sick да ви минава по-бързо!

Днес ще тренирам ли, няма ли, не знам. Нямам интернет, тока замина, парното не са го пуснали, студ... направо дойдох в Праисторическия студентски град. Остава и водата да ни спрат  ooooh!

# 617
Благодаря ви още веднъж за подкрепата и пожеланията  Hug Hug  bouquet  вдъхнахте ми много кураж и успокоение.

Свети, радвам се че всичко е минало добре! Кога ли и аз ще се престраша с тия мъдреци...
~Би~, онзи ден забучих три клечки за зъби в ядката и я сложих наполовина във вода да си пусне коренче. Само не разбрах каква трябва да е почвата? Някъде прочетох кисела почва ама на мен това нищо не ми говори.
Мери, ужас! Няма ли с какво друго да се отоплявате? Преди няколко дни с къси ръкави ходехме, сега направо със зимните якета, големи крайности в това време!

Обаче моя крак се е подул леко и продължава да ме боли  Thinking ще изчакам още няколко дни и ако не мине ще ходя за снимка,че ме съмнява дали е само навехнат.

# 618
Фрея, няма.. ако пуснат парното ще е по-нормално и няма да ни спира тока, заради остарялата система и няма да пускаме толкова често духалките. Друг е въпроса, че духалките са ни забранени точно поради причината с тока  Laughing ooooh!

# 619
Мери, напомни ми за годините, когато през зимата имаше режим на тока. Ти едва ли си била родена тогава... Едно люто кардио ще ти раздвижи кръвта и ще се постоплиш  Mr. Green

Забравих да ви разкажа, че в клуба ми правиха тест за поза на тялото. Карат те да застанеш пред една мрежа, снимат ти двата профила и анфас и след това ти казват на какво трябва да обърнеш внимание. При мен се оказа, че държа дясното си рамо по-високо от лявото и че трябва малко да прибирам д-то.

Ето как изглежда мрежата:

# 620
Фея, не  съм, ама точно така се чувствам  Tired
Много интересен тоя тест, завиждам ти за тия тестове, през които минаваш Grinning

# 621
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ей това е Америката, тестове, чудо..., тук нищо не предлагат.

ТДИ, нали се бях навила за маратона и основно тичах, та за предизвикателства сили нямах. Въглехидратният ми ден е по принцип само един, но има седмици, когато не ми стига, тогава правя два един след друг. Слушам, общо взето, тялото си.
Аз днес уж щях да бягам само 5 км за загрявка, но имах много енергия и се бях загледала във филма "На 40, дебел и болен" и ги навъртях 8,5 и то интеревални Simple Smile. След това серии 3 х гоблет клек с 16 кг и 30 повторения, 3х отпад за всеки крак с 10 кг и по 25 повторения, зх тяга с 20 кг и 20 повторения, с активна почивка от видове лицеви опори ( обикновени, диамантени, трицепсови, на един крак, ходещи). После корем ( много го мразя), после събиране от пода и марш на работа.

# 622
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте момичета,

Днес за пръв път успях да стана рано, да потренирам на гладно и то веднага след ставането!
Правих от ФБ упражнения за горна част и тренировки за busy people... Не ме свъртя и преди малко метнах 2 табати по стълбите за кеф, мисля и Джо Дилън за тази късна вечер!

Влизам и заради друго нещо!
Скрит текст:
Някой от Вас имат собствени блогове, в които публикуват рецепти и т.н други споделят своевременно във форума - различни интересни рецепти, менюта, снимки и т.н, които за мен поне са от значение. Трудно се откриват в последствие и ми хрумна, ако и Вие сте съгласни, да оформим блог с компилирани рецепти и материали, където може по-структурирано да се ориентираме с "наши" си неща (които ни трябват, а не ги намираме) ! Така и така темата е "... и здравословно хранене" Simple Smile Моля дайте мнение. Извинете ме ако съм станала досадна!!!

В отговор за Куба -
Скрит текст:
тук наистина е прекрасно времето е супер слънчево, топло цели 25градуса! Обещавам, ще кача снимки! Престоят ми тук е при едни приятели и ще продължи около месец, т.е към средата на ноември ще се прибирам живот и здраве, у българско!

Влизам да Ви чета, когато имам глътка, дори зарибих моята приятелка с предизвикателство на Руми!
Благодаря Ви! Благодаря за постоянството, упоритостта, несломимия дух и за всички нови съмишленици!!

Фрея - както българският народ е казал всяко зло, за добро! Да, трудно ти е сега, неестествено, мисли позитивно и ще видиш разликата Simple Smile

Усмихнат Ви ден, момичета! Тук е преди обяд и смятам да готвя днес здравословно Simple Smile

Хиляди прегръдки и усмивки от Куба!!!

# 623
  • София
ФреяHug всички те гушкаме и сме с теб, настрой се положително
За днес шреда ниво 1  Crazy

# 624
# 625
....................
Докато при ротацията интервала е точно определен, например при мен е на 3 дни, или на всеки 3 дни аз имам 1 ден с високи стойности на въглехидратите, следващия ми е най-ниски стойности (ден 1), втория ден ми е РБД (равномерно балансиран), третия ден ми е високовъглехидратен и започвам от начало.

а колко общо калории на ден приемаш ?

# 626
Отчитам днес Cathe Friedrich's Cross Fire, почти цялата (без последната табата)  Wink

Фрея аз не съм много в час с градинарството. Костилката авокадо я киснах във вода някъде седмица, като всеки ден водата се сменяше мисля... после буквално я засях в една саксия в почва, каквато имах под ръка (някаква купена) и то взе че поникна  Joy
Иначе и манго съм засяла, но то май няма намерения да израства...
Голямо желание имам обаче за малка градинка с подправки (риган, мащерка, босилек, джоджен, розмарин), но сега като застудя трябва да ги държа в къщи, а незнам къде.

Свети, айде честито и бързо да ти минава ако има болка Hug

Виви, къде се загуби?

Shems, за мен ще е удоволствие да внеса принос в наш общ блог с рецепти, заедно със снимките, но трябва да го измислим как ще стане  Wink Я да си кажат и другите дали са съгласни!

# 627
  • UK
Добър вечер Simple Smile Нямам отчет, имах напрегнат ден и нямаше време за спорт. Утре ще наваксам. Да се надяваме, че след днес ще има добри новини, според мен мина гладко, но не знам какви са били другите кандидати. Малко съм попрекалила с въглехидратите, но се чувствам добре. Исках да ви покажа снимката от събота, ама като няма опция директно от телефон да се качи няма да е сега Simple Smile.  Лека вечер на всички! Hug

# 628
Отчет - 5 мин. фат бърнинг йога и уоркаут 11 с изменения, имаше 1-2 упражнения, които нещо не успях да усвоя. Последните  2 от уоркаута за корем много ми харесаха. Диана чакам твоите отзиви, на мен много ми хареса тази тренировка.

Късмет на всички, които имат нужда, изпращам ви само хубави помисли  Hug  Heart Eyes

Мери това, което казваш е ужасно, дано всичко се оправи скоро и да имате нормални условия за живот  Hug

# 629
Колко много материал за четене сте ми оставили! Shocked
Връщам се назад да видя какви сте ги вършили тези 2 дни, през това време идея за вечеря за месоядните НВД-та:
Един много добър източник на протеини, който не си спомням някой да е споменавал тук, или поне не скоро. Време е за свинско и винско ->
Скрит текст:
Пилешки сърца на скара, мариновани с малко сол, черен пипер, лук, горчица и малко бяло винце, нанизани на шиш и метнати на скара, грил тиган - инфо за хранителната стойност - http://www.bb-team.org/hrani/id/362928_pileshko-sartsa-vareni
Свински сърца, варени, с малко сол, лимонов сок, чесънче, кимион и черен пипер - инфо за хранителната стойност таблицата тук http://www.bb-team.org/articles/2843_svinsko-meso

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 21:01 от Lidsy

Общи условия

Активация на акаунт