Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Свети, дано бързо да заздравее мястото и да не ти създава повече неприятности!  Hug
Фрея, времето лекува, но ти не е нужно да се разболяваш от мъка... Движение и спорт правят проблемите да изглеждат по-леки и преодолими.  Peace
Успешно представяне, Льоли!  Praynig

Отчитам: 40 Minute Brutal HIIT Cardio and Kettlebell Workout - Workout to Build Lean Muscle and Burn Fat Fast.

# 601
Добро утро, момичета, четох ви снощи до нощите, но нямах сили да пиша.

Благодаря за стиснатите палци, добре се представих, чакам покана за втора среща. Повече май се притеснявах дали на мен ще ми хареса работата. По-позитивно настроена съм от преди интервЮЮто, но още не съм сигурна. Ще оставя нещата да се развият от само себе си, решението само ще си изплува на повърхността.

Големи благодарности на Роксана за линка с БР. Heart Eyes Забравих си стика с тренировките при половинчото ми и точно се чудех как ще я карам тази седмица. А не искам да обяснявам колко опити направих да ги прехвърля на таблета си преди това. Реши ми се проблемът отраз с едно надничане в темата. Hug

Рейн, не съм забравила да се вклЮча с коментар за работата. Прави това, което ти е приятно и се опитай да видиш голямата картина. Нов град, непознато място, нови хора, половинката до теб - ако всичко се нарежда, тогава давай смело. Peace

По-късно ще се отчитам, естествено с БР. Уикенда не съм правила нищо.

# 602
Фрея,кураж и от мен,ще го преодолееш  Peace Hug Hug Hug  bouquet

# 603
Barbabeau , мускулната треска е от фитнеса вчера. Горна част + корем+ интервално кардио накрая, но имам МТ и на костта пред прасеца /не я знам как се казва/, а там хем няма мускул, хем често ме хваща МТ баш в тази област /най- вероятно ще да е от прасеца, не знам от какво друго може да е/. Днес правих Румяна 26, ниво 3. Изкефи ме, но не ме изпоти, за разлика от другите й сетове от Предизвикателството до момента  Thinking Може и да има връзка с храненето  Rolling Eyes
Утре, живот и здраве- пак фитнес- корем+ долна част+ интервално кардио.  Ще видим в сряда как ще съм  Laughing

Купих си нов протеин, двоен шоколад  Laughing Този път критериите ми бяха единствено да е изолат и вкусът. Фирмата е HERSHAPE  и много ми го похвалиха. Някой има ли преки отзиви от него? Аз досега само на  NOW FOODS съм пила и съм доволна, та нямам база за сравнение  Blush

D_ana , стискам палци!!!  Hug

# 604
Купих си нов протеин, двоен шоколад  Laughing Този път критериите ми бяха единствено да е изолат и вкусът. Фирмата е HERSHAPE  и много ми го похвалиха. Някой има ли преки отзиви от него? Аз досега само на  NOW FOODS съм пила и съм доволна, та нямам база за сравнение  Blush

Гледам, че се поръчват основно изолат протеини, това какво влияние има?
Искам и аз да си купя някакъв протеин, за да ми е варианта за закуска и да прибавям към смутита  Grinning

# 605
  • Пловдив
Изолат е по-добре, когато и ако имаш проблем с лактозата и в някаква степен лактозна нетолерантност, ако нямаш, не е толкова нужно, а е и по-скъп.
 Peace По-късно ще се вллюча с отчета за днес.

# 606

Гледам, че се поръчват основно изолат протеини, това какво влияние има?
Искам и аз да си купя някакъв протеин, за да ми е варианта за закуска и да прибавям към смутита  Grinning

Винаги предпочитам изолат, макар и да нямам супер огромен проблем с лактозна непоносимост.
Но от този другия понякога ми се подува коремчето и не е приятно.

# 607
# 608
Здравейте,
Ей вече с чиста съвест да се отчета с ето тази тренировка на Кристи, много е приятна и да вметна, че натоварва най-вече ръцете https://www.youtube.com/watch?v=0CjgB79A7PM

Фрея Hug какво да ти кажа не знам, хич не обичам да давам съвети, особено в тази област. Преди години чух едно изказване, че "Животът е най-добрият режисьор", пожелавам ти най-красивото развитие на нещата!

Свети, честита ти нова дупчица, но един крив мъдрец само проблеми носи, лесно правят кариеси и изобщо радвам се, че най-накрая са ти го махнали. Аз лично се лиших от 2 такива хубостника растяха в посока към останалите ми зъби, т.е почти легнали ooooh! Задължително обаче, някои зъболекари забравят да кажат, взимай антибиотик няколко дни, мисля, че бяха 5, докато зарастне мястото.

ТиЛи, споделяй отзиви за протеините, че аз тепърва прохождам в тази тема. Утре ще пристигне и моят изолат, какво знаеш за него, защо ти го препоръчват?

Фея, отново много вусно изглежда менюто, все се чудя защо такъв особен цвят имат доматите или просто така излизат на снимките.

Дана, търпение и успех  Hug

Маги и Мери
, важното е че сте добре, то и ние щяхма да останем насред полето в големия дъжд в най-голямата кал, но добре, че проявихме здрав разум  след спомини от предишни подобни изпълнения Grinning

Бобче, стискам палци и на ръце и крака да те включат в маратона  Hug

Приятен ден, момиченца!

# 609
  • Пловдив
Не съм изчела всичко назад, доста ми е натоварено напоследък.  Crazy
Но да кажа  каквото запомних: Hug на Фрея, най-доброто наистина предстои; на всички с извадени мъдреци пожелавам бързо възстановяване, на TDI и Бобченка и аз благодаря за информацията!   bouquet
Стиснати палци от мен за тези, на които предстои нещо важно! Hug
Отчитам седмица 3 от 21 day fix. Понеже не знам дали след днес ще имам време да споделя впечатления, ще пиша сега:
Скрит текст:
- Изключително ми допадна програмата, не е убийствена, но ме оставя с усещането, че съм добре тренирана.
- Всички тренировки са по 30-35 мин, което е особено удобно за хора, които нямат повече време.
- Загрявката и разтягането са добре промислени, така че и да няма време за допълнителни, само с наличните в програмата, макар и кратки, човек се чувства добре.
- Програмата е подходяща за начинаещи (дори за хора с наднормено тегло, една от трениращите показва олекотен вариант на упражненията).
- Подходяща е и за средно напреднали, а защо не и за по-напреднали (като се отежнят упражненията с модифициран вариант на изпълнение, както и с по-големи тежести).
- Съчетава кардио+ силови тренировки.
- Тренира се 7 дни в седницата, като на 7 има много приятна йога, препоръчвам.
- Във всяка тренировка малко или повече се тренира корем.
- Не съм се мерила, не съм се теглила, но ми се струва, че релефът на корема ми стана още по-виден, а и усещам коремните си мускули осезаемо по-укрепнали.
- Програмата също е изключително подходяща за бързо връщане в добра форма след известна по-дълга пауза без тренировки (както беше при мен).
- Може да се използва от по-напредналите като отмора и за поддържане на форма, докато се реши към коя друга програма да се премине.
- Упражненията са базисни, няма нищо засукано и завъртяно.
- Винаги между отделните упражнения има почивка.
- Към програмата има и хранителен план, който не съм спазвала.
- Наличен е и вариант с по 2 тренировки на ден, което обаче за мен е непосилно предвид текущата ми заетост.
- Във всяка от 3-те седмици се следва един и същи план на тренировките, което за някой може да е досадно (на мен лично ми допада, от време на време имам нужда точно от такова еднообразие).
- При желание може да се разменя редът на тренировките, пак има варианти да се получи добра програма.

# 610
# 611
  • В полите на Пирин планина
yulinga, много хубаво обобщение на програмата. И аз съм правила някои от частите от нея и определено ми допадат.

# 612
Нямам лактозна непоносимост, но предпочитам изолат, т.к. е по- добрия вариант. Доста момичета се оплакваха от подуване  и дискомфорт /макар и малък/ от прием на стандартен протеин, та не ми се и рискува. Ако не ми хареса, какво да правя цял буркан? Предпочитам по- доброто, когато такава опция и щом мога да си го позволя  Peace Презастраховане един вид  Laughing

А защо взех именно този ли? Еми успяха да ме убедят хората  Laughing Влезнах в магазин специално за такива добавки, казах че искам протеин изолат, с вкус двоен шоколад, човека пита за мен ли е и директно ме отведе пред щанда на тази фирма. Специално разработен според нуждите на женското тяло и изграждане на мускули /не знам има ли чак пък такава разлика в сравнение с мъжкия организъм/, без транс мазнини /не казвам, че в другите има  Laughing/, 80 калории на доза, съдържа екстракт от зелен чай. Можеше и на Now Foods да си поръчам, но не подържат изолат в наличност и трябваше да чакам ден- два- три да ми го доставят, а моят сегашният ми е на свършване- има още само доза- две, пък и не ми се чака. Peace

До седмица вече ще имам по- обстоен поглед и ще споделя мнение, в случай че ви интересува.

Вив да намине да каже как е!!!   Praynig

# 613
  • UK
E, не  Mr. Green  85 нови известия, четох ви на диагонал!

Дилянка, за авокадото аз да кажа ям го само със сол и лимон и е божествено! Simple Smile От време навреме правя гуакамоле или дип с тахан.

Фея, сакън не спирай със снимките! Simple Smile Едно че даваш идеи, но и много вдъхновяваш!

Отчитам ден 12 и половината от ден 11 с Руми  Mr. Green

Сега тичам да си направя един зелен чай с мед и лимон, че баткото беше болен уикенда, а тази сутрин се събудих с лек гърлобол Thinking

# 614
Тъкмо си мислех, че трябваше да взема няколко авокадо като пазарувах днес... Защото това, което купих /беше малко де/ го изядох- с наситнен червен лук, лимон, сол, 2 настъргани яйца и няколко сушени домата. Ох, как ми се дояде отново  Crazy Всъщност, добре че послушах разума и купих само едно мъничко  Blush

Общи условия

Активация на акаунт