Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 201
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Ооо Фреяя сега ще ти разкажа моя опит - бях лудо влюбена в бившия си обаче се разделихме и аз така бях се депресирала и не ми се правеше нищо. Спрях тренировки, спрях да ям ии след месец два бях с 5 кила по малка без никаква сила и енергия и ужасно изглеждаща. Знам, че сега ти е трудно, но не се оставяй на депресията. После единствено ще съжаляваш. Никой мъж не заслужава това. Бившият ти е загубил много и ти е направил добро. Сега ще срещнеш човека, който да те оцени.

# 586
Момичета, страхотни сте просто  Hug   bouquet
Нямате си на идея колко добре ми действа подкрепата ви  Hug
Сега съм по-добре. Решила съм дор на сила да не спирам да тренирам пък болката сама ще отмине, предполагам. По-добре късно отколкото никога.

# 587
  • UK
Фрея, каквото и да кажа само ти ще знаеш как се чувстваш и как най-добре ще се излекуваш, но всичко минава. Намирай си достатъчно занимания, за да ти остава по-малко време за мрачни мисли. Кураж и усмивки ти пращам!
Аз пътувам в един влак след много зареждащ и изпълнен с храна уикенд. Доволна съм, стига с тази дисциплина. Утре ми предстои важно интервю и искам да съм в добро разположение на духа Simple Smile.
Направила съм си едно селфи в цял ръст, но утре като мина всичко ще го кача да видите как съм се пристегнала в клинче  Crazy
Лека нощ от мен!

# 588
Утре ми предстои важно интервю и искам да съм в добро разположение на духа Simple Smile.
Направила съм си едно селфи в цял ръст, но утре като мина всичко ще го кача да видите как съм се пристегнала в клинче  Crazy
Палците са стиснати, а ако забравиш за снимката любезно ще припомним  Grinning Hug

Freya, момента е подходящ за засаждане на авокадо и още как (направи го на топло и светло място в къщи). Имам едно засадено на шега лятото и вече е дръвче  Heart Eyes
Изобщо е уместно да направиш неща, които обикновено не правиш. Добави в списъка пътуване, събиране с добри приятели (ако има такива с добро чувство за хумор, грабвай ги) и излизайте. Лесно няма да е, защото човек свиква с рутината, чувства... но наистина мисли че затваряйки тази страница отваряш нова и може тя да е по-добра за теб. Силно ти го пожелавам!  Heart Eyes Hug

След ужасно ядене днес (ах, погачата  Naughty), вечерята бе добра. Малко печен патладжан + салата от бейби спанак, зелен лук, яйце, 2 с.л. кисело мляко, 100гр. извара, копър, балсамов оцет, зехтин ммм...
4-5 км. вървене и малко упражнения на открито. Броя си го почивен, наложих си да съм кротка  Wink

Теди, давай го този комплекс "Теди" да го пробваме  Party

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 00:03 от ~Би~

# 589
Леле, Мери,  Shocked Радвам се, че сте добре всичките!

Би, благодаря ти, че ме успокои. Останете със здраве!

Фрея, и на мен е позната тази болка. Че на кого ли не е? От сърце ти желая да намериш най-добрия и удачен за теб начин да преодолееш случилото се и да получиш щастието, което заслужаваш  Hug

Льоли, стискам палци!

Тургам пак малко цвят в темата, щом нямате нищо против: следобеден снак (суров сладолед от замразени банани + манго с канела) и вечерята ми (омлет + домати + салата от авокадо):

# 590
Фея, страхотни снимки!!! И идеи  Hug И в никакъв случай не спирай да ни "шариш" темата- настроението, което придаваш е  страхотно!  Heart Eyes
ТиДиАй, браво за комплекса!!! Влизаш в историята Laughing

Аз съм с невероятна МТ по цялото тяло  Rolling Eyes Отдавна не съм се усещала така. Сега се мятам на Румяна 26, ниво 3.

Фрея, изживей си мъката, но не допускай това състояние да продължи прекалено дълго и да ти повлияе на ежедневната динамика на деня в дълготраен аспект Peace Всеки има нужда от време- навреме да остане сам, да преосмисли хубаво нещата, да се откъсне от руслото. Въпроса е след това с още повече сили и устрем да продължи напред!

# 591
Включвам се вече с един мъдрец по-малко.  Twisted Evil
Скрит текст:
До сега ако ми се наложеше да правя пломби тук, ходих при един възрастен руснак, който си работи в къщи. Този път реших да се запиша на американски зъболекар, за по сигурно.  Mr. Green Накрая пак си опрях до моя дядо. Човека ми го вади в 9 часа вечерта, в неделя.....беше много внимателен. Сега ме пусна упойката и взех нещо обезболяващо, съвсем обикновено, което ми се намираше. Чакам да подейства, за да мога да заспя.
Мисля, че понеделника ще го пиша почивен, може даже и вторника, но до тогава има много вода да изтече.  Mr. Green
ТиЛи, ти май си най-ранобудна от всички.  Mr. Green Браво! Аз тепърва ще лягам.
Фея, прекрасни снимки, отново.
Фрея, още веднъж  Hug
Спорни тренировки на всички и една прекрасна седмица!

# 592
svetty1980, свършиха твойте мъки най- накрая! Почивай няколко дена, важно е да се възстановиш  Peace А съм ранобудна не за друго, а защото в мамента съм с 2 часа напред, сравнено с Бг времето  Simple Smile Желая ти лека и спокойна нощ  Laughing

Аз си направих тренировката, изпих си протеина.  Blush

С голям кеф установих /за пореден път/ колко хубаво е да се тренира, когато се храниш добре и не прекаляваш с количествата!!! 

Отивам да си направя кана зелен чай.

# 593
Добро утро

отчитам табата кардио и стреч 40  Simple Smile

# 594
  • here, there, everywhere
Добро утро и от мен. Отчитам UFC и шейк със замразено манго и ванилови протеин. Като сладоледче е.
Прияли ми са се яйца по панагюрски и предполагам това ще е обядът.

Вчера ходихме да пием бира в Брюксел ( аз бира не пия, може би един път в годината) и отидохме в една кръчма, дето масите са ковчези. В едната даже имаше скелет. Имаше и разни уж страховити картинки по стените. Ама много тъмно беше, само едни червени лампи ( предполагам умишлено), направо да се претрепе човек. Това в духа на Хелуин, който празнува.

Свети, радвам се, че всичко е свършило добре. То си е цяло изживяване мъдрец да вадиш.

Фея, интересна комбинация на манго, банан и канела. Ще я опитам.

Бобче, имаш ли вече новини за маратона? Не се ядосвай много ако не стане, ще се отвори по-добра възможност.

# 595
Добро утро Simple Smile)
Отчитам днешната тренировка на Румяна+12 минути разгряване, 20 минути упражнения с гири за ръце и половин час йога. Обожавам да стана рано и да тренирам, така чувствам деня си по-ползотворен и пълноценен!
Фрея, в първия момент е ужасно, да, но не се отказвай от себе си, заради един мъж. Научи се, че за да си щастлива не ти е нужен никой друг, само и единствено ти- и се наслади пълноценно на свободата си!

# 596
Добро утро, мили мои!
Изчетох ви с кафето рано сутринта, преди тренировка. Не съм се отчитала от събота- уикенда почивах. В събота мислех да тренирам, но наиситна ме мързеше а и бях превъзбудена от обстановката тук /Хасково/.
Скрит текст:
Нещо страшно, няма такава безотговорност, каквото човек сам си направи никой не  може да му стори! Слава на Бога, ние не снем заседнати много и добре че няма жертви, но наиситна като на филм е всичко. Вчера гледма и не вчрвам какво се е случило с Хасково. Дано сме по-добри и по-отговорни за да се предпазим от такива ситуации.
За днес отчитам ден 22, не го направих цялото както трябва, но важно е че се раздвижих.
Свети,
Скрит текст:
радвам се, че вече е приключила драмата с мъдреца, пии си обезболяващото и няма страшно. Мен единствено снощи и днес ме боли повече и то, защото сниощи хапнах по твърда хранан и си раздвижих челуста, а и натиснах раната.

Мери, представям си какъв страш си преживяла.
Благодаря на Бобчетои ТДИ отново за полезната информация  Hug

Фрея, 
Скрит текст:
Hug, подкрепям казаното от някой по-назад, след всеки облак идва слънце! Сега всичко ти изглежда ужасно черно, но ще видиш че ще мини. Просот не се затваряй, спортувай и говори за това което те мъчи, споделяй. Аз приключих 9 годишна връзка, останах сама в жилището в което живеехме заедно с бившия, спрях да се виждам с приятелите ни, защото всъшност те бяха неговите, нямаше как да продължа да се виждамс тях, защото щяхме да се засичаме с бившия, живеем все още в едно и също насеклено място 1000 жителя, продължих да работя на старата работа и да виждам майка му всеки ден. Но ето ме сега щастлива с почти 2 годишна връзка с мъжа Слънце. Съвсем скоро Слънцето ще изгрее и на твоята улица убедена съм  Hug
Ние сме с теб!

Хубава и успешна седмица!

# 597
Аз съм с невероятна МТ по цялото тяло  Rolling Eyes Отдавна не съм се усещала така. Сега се мятам на Румяна 26, ниво 3.
Пффф, Тили, значи ще влезеш в серия. С ръка на сърцето казвам, че до тук нито една тренировка не ми е докарвала истинска, силна МТ, освен именно ден 26. Grinning Още си я усещам.

Льоли, успех!

# 598
Идвам специално да гушна ФреяHug

Без отчет последните 2 дни, бях при мама и тати.  Blush Blush Blush

# 599
  • В полите на Пирин планина
Льоли, успех, стискам палци.

Меги, дано всичко страшно е отминало и да не се връща  Hug

Фрея, едно голямо гуш  Hug и от мен. Дай си време, за да преживееш загубата, но не се затваряй твърде много в себе си.

Аз вчера не успях да тренирам, че нещо ме захапа кръста от ляво и ми беше невъзможно. Мазах се с Волтарен и ме поотпусна. Довечера, може би, йога.

Общи условия

Активация на акаунт