Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 208
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Аз днес почивам. Ям де, да не решите, че и от това почивам  Mr. Green
И аз така  Joy Дори погача правих, за да не заслабне никой в къщи и не и простих  Crazy

Фея, ако забравиш аз дори ще ти напомня. Винаги с голям интерес гледам снимките от менюто ти  Blush

На Бобчето и ТДИ, благодаря за споделения принцип на хранене. Много е логичен даже и нямаше да е зле ако се бях възползвала от това по-рано. Засега наближавам 57кг. т.е. теглото на което се чувствам добре. Иначе не е далеч и от моя начин на хранане  Peace

Merry.
, значи с право те мислех вчера. Големи премеждия, случвало ми се е да остана с група в заснежен и заледен проход (по новините ни даваха тогава) и знам как е  Hug

Фея, земетресението не съм усетила. Наводнения имаше, дори като по чудо няма жертви, но квартала, в който живея е на високо и сме повече от добре, благодаря ти  Hug

Свети, стискам палци да се разминеш бързо и безболезнено със този мъдрец  Hug

# 572
Свети - много, много по-добре е, че те пращат на специалист (хирург, най-вероятно!). Миналото лято насред София един мой мъдрец го започна зъболекар, след 40 мин мъки извика в кабинета си хирург, продължиха ме мъчат дружно - един лежи върху мен, другият дърпа (аз, обезболена, рекох леко ехидно и доста цинично: "Еееех, вие двама мъже една жена не можете да оправите..."), счупиха едно метално длето в устата ми, копаха костта, рязаха... Говорим за много опитни и реномирани специалисти и дори те се измъчиха и препотиха, за мен да не ти разказвам - трамбовах из София дрогирана с Аулин до козирката - по 1 на всеки 2 часа за да мога да мърдам! 3 мес по-късно ам. ми зъболекар погледна в устата ми и потресено попита каква е била тази сеч...  Crazy

Kато го свърших, вече се бях раздвижила и реших, така и така съм почнала, да продължа с Leah Sarago BBSS Lower Body.

Не знам дали споменах в предните си постове, че тя се оказа единственото смислено  нещо в графата си на първата страница. Лично мен поне останалите не ме грабнаха по никакъв начин, да не говорим, че Tracey Mallett директно бих я изтрила от идеите за тренировка (тоооолкова криво изпълнени упражнения поне от балетна гледна точка .. боли ме като ги гледам!).  
(много я харесвам Л.Сараго!)
Ивънфол, не прави грешката да мислиш, че ако някаква програма се води "балет" или базирана на балет, то задължително ще намериш класическа балетна техника вътре. Да, някои от треньорите са класически танцьори (Мери Хелън - Балей Бютифул, например), но те са по-скоро изключение от правилото. Като се завъртят трендовете и стане модно да се прави "балет", "бар" или поредния фюжън куцо и сакато почва да продуцира програми от сорта. И при цялото ми уважение към някои доказани "спортни професионалисти" не мисля, че трябва да правят неща, от които разбират в най-добрия случай повърхностно. Така е и с йога програмите, и с бойните, етц. Общо взето и тези програми не претендират да са нещо повече от опит да се поразмърда затлъстелия задник на публиката. Та както и с всичко друго се налага да се рисърчва и да се избира с акъл какво, с кой и колко ще тренираш...

Отчитам - Bridge series/BB + Beautiful Legs/POP Pilates + cardio.

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 16:34 от Agent Provocateur

# 573
Здравейте,
наистина отлична тема Hug да споделя сега и аз: След като родих за 2 месеца влезнах в страхотна форма с тренировките на Руми Илиева! Преди да родя бях 54-55кг в продължение на няколко години, родих на 68 кг., а в момента тежа 47,5кг. Упражненията са страхотни, хранителния режим - аз съм си избрана ниско въглехидратния режим, о честно да си призния си позволявам всичко, което ми е вкусно да си хапвам.
Имам и таблица колко см съм свалила от всякъде - ррезултатите наистина са впечатляващи!!!

# 574
Agent Provocateur , за вадене на мъдрец се изисква добра стратегия, а не сила Grinning.

Скрит текст:
Но практиката показва, че на хирурзите в повечето случаи не им достига елемента мислене  Grinning, явно затова са се мъчили толкова с теб и са ти оставили спомен за цял живот.

Работила съм доста години в стоматологична практика и съм видяла много мъдреци - ретинирани, полуретинирани, включително и с извит като кука корен, захванат за предния зъб... Техниката не е сложна и отнема максимум ... 40 минути с поставяне на упойката. Но съществува и статистика, според която вадене на мъдрец, което продължава над 1 час се счита за травматично. Реално погледнато това си е сложна операция, дори да мине леко и бързо. Най-често зъбът трябва да се фрагментира - реже се на филийки и се вади на части - задължително атравматично за предния зъб. Но съм чувала, че преди години е съществувала и тази техника - първо се вади 7-ми зъб, за да се стигне до 8-ми (мъдреца) Shocked. И това го има.

Но каквато и да е техниката, би трябвало пациентът да няма спомен от процедурата, а не да я разказва като филм на ужасите на внуци и правнуци Grinning.

# 575
Благодаря момичета за стиснатите палци. Днес е неделя , болката е поносима и ще изчакам до утре . Днес и да искам, малко трудно ще намеря някой, а и да намеря-цената ще е доста по-различна.  Mr. Green
Фея, дадоха ми координатите точно на хирург. А за снимките, моля те не спирай. Много ни радват.
Агент,много неприятно изживяване.А Симпатикония,малко ме успокои.  Mr. Green
Мери, голямо приключение. Дано всичко е наред.  Hug
Бобче, за хотела те разбирам напълно. Преди да се съберем с ММ, имах 2 работи, едната в хотел, другата в ресторант. Хората почиват-аз работя, хората празнуват-аз работя. В интерес на истината, на млади години, много ми харесваше. Вършех го с удоволствие. Но със семейство и задълженията, произтичащи от това е друга бира. А за маратона- " Everything evolves as it should"- извинявам се, че е на английски, но на български смисъла не се усеща както трябва. Все още не знаеш какъв ще е изхода( ако не си получила отговор), но съм сигуран, че ще бъде такъв , какъвто трябва да е. Ама как го обясних... Mr. Green
Аз харесвам добре оформени прасци, дори и да са малко по-големи.
ММ ще се прибира и съм се захванала с готвене, че това вкъщи е празник.  Mr. Green Но пък иначе сме като младоженци.  Mr. Green
Надявам се , че всички сте ок с това време.  Hug
Лек ден!

# 576
Отчет - упркаут 10 от БР и фат бърнинг Йога от Румяна - 5 мин. и 25 повторения мъртва тяга с по 5кг. и голямо офлянкване днес  Mr. Green

# 577

(много я харесвам Л.Сараго!)
Ивънфол, не прави грешката да мислиш, че ако някаква програма се води "балет" или базирана на балет, то задължително ще намериш класическа балетна техника вътре. Да, някои от треньорите са класически танцьори (Мери Хелън - Балей Бютифул, например), но те са по-скоро изключение от правилото. Като се завъртят трендовете и стане модно да се прави "балет", "бар" или поредния фюжън куцо и сакато почва да продуцира програми от сорта. И при цялото ми уважение към някои доказани "спортни професионалисти" не мисля, че трябва да правят неща, от които разбират в най-добрия случай повърхностно. Така е и с йога програмите, и с бойните, етц. Общо взето и тези програми не претендират да са нещо повече от опит да се поразмърда затлъстелия задник на публиката. Та както и с всичко друго се налага да се рисърчва и да се избира с акъл какво, с кой и колко ще тренираш...

Права си, разбира се! Много съм далеч от идеята да вярвам в подобни утопии. Основната идея на този коментар беше да споделя малко впечатления в случай, че някой от следящите темата се интересува и има нужда от ориентация в избора от къде да започне. Wink
Държа да отбележа, че не се имам за специалист. Аз самата имам много да работя по всичко върху себе си, но имам някакви мъгляви теоретични познания и на базата на тях си споделям личния рисърч с всичките разочарования и приятни изненади покрай него.

# 578
Момичета,  Hug много полезни и интересни неща сте писали последните страници!

Аз тези дни не съм тренирала нищо, вчера пък за капак съм си навехнала крака, отпред до глезена и много ме боли.  Cry Дали може да има някаква счупена костица, като си мърдам пръстите усещам болката там?

Свети , Агент, съчувствам за мъдреците! И моите са за вадене, засега не ме болят, но са с кариеси още докато се показваха. Много ме е страх обаче.

Фея, на мен също са ми много интересни и приятни снимките на храна. И аз не знаех за много неща,че съществуват, голямо разнообразие в менюто си имаш. Аз почти всеки ден ям едно и също и това малко ме демотивира на моменти.

Реших да си засея авокадо, някой пробвал ли е? Пишеше,че дава плод след 3-4 години и обича топлото,а то точно сега настана студът, може би няма да имам успех в отглеждането.

А времето наистина е ужасно и мразовито. Два дни без лъч светлина... Мери, разказът ти е потресаващ, радвам се че сте добре  Hug ~Би~, също! При вас че и земетресение...

По темата за прасците, аз също харесвам добре изразените прасци, дори да са с по-голяма обиколка. Моите са много тънки и с малко бягане на място веднага оформят релеф, но са някак прави и прекалено тънки, като клечки  Grinning Абе всеки иска май това, което няма.

Нали знаете,че днес местим часовниците с един час назад? ще спим повече утре. Много бавно минава времето, когато нямаш какво да правиш. И едно лично отклонение от мен
Скрит текст:
Обикновено не обичам да споделям за себе си и всичко си изживявам тихомълком, но ви чувствам толкова близки, някак много повече подкрепа усещам от анонимния форум, отколкото от реални хора понякога. Та днес се разделих с дългогодишния ми приятел и ми е много криво и мъчно. Не че не съм преживявала и преди раздели, но сега е различно и по-гадно. Знаете, усещането че е свършил света и преувеличаването... Стоя си сама в апартамента и мислите ми са толкова объркани. Може би трябва да си намеря някаква работа за да не мисля за това. Най-лошото е че в такива моменти забравям за себе си, нямам мотивация нито да тренирам, нито да се храня добре.

# 579
Фрея,  Hug . Потъгувай си, дай си време. И когато си готова, съм сигурна, че ще се чувстваш още по-силна, по-мотивирана, преродена. Много силни  Hug от мен!

# 580
  • Пловдив
ФРЕЯ, горе главата! Нали знаеш, и това ще мине... Изживей си мъката, тъгувай, колкото е нужно, и после само напред и нагоре. Прегръщам те и ти желая сила. Hug

# 581
  • here, there, everywhere
Включвам се специално да прегърна Фрея. Знай, че след всеки облак идва слънцето. Не се затваряй, а си отвори душата. Може би правилният човек е на крачка от теб... Ако трябва си поплачи малко, това често помага. Гушки.

# 582
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Фрея  Hug
Скрит текст:
В такива моменти не знам какво да кажа или посъветвам хората, много ми е ясно за какво иде реч и каквото и да кажа, няма да помогне, но все пак е хубаво да знаеш, че ние сме тук с теб  Hug Аз съм от хората, които така ще си мълчат и пак ще си стоят до теб  Hug

Аз отчитам комплекс "Теди" от Юли, вече имам комплекс на мое име  Party

Какво стана с инициативата да правим комплекси всяка седмица? Бобче?  smile3508
И Бобче, аз пак разбрала -недоразбрала да питам, ама ти зареждащите дни един след друг ли ги правиш, или ги разпределяш в седмицата, защото ако е последното, то храненето ни ще е съвсем сходно  Peace
За маратона, аз ще стискам палци да стане  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мери  Hug Радвам се, че вече си добре и удома, на топло  Hug

# 583
Теди докато си на линия да те питам пак от къде си купуваш телешка кайма?

Фрея  Hug най - хубавото винаги предстои  Hug

# 584
Фрея, Hug
Скрит текст:
Стоя си сама в апартамента и мислите ми са толкова объркани. Може би трябва да си намеря някаква работа за да не мисля за това. Най-лошото е че в такива моменти забравям за себе си, нямам мотивация нито да тренирам, нито да се храня добре.
Ако нямаш желание да влагаш мисли в храненето, зарежи го сега, но не спирай да тренираш, защото тъгата и лошото настроение са лепкави и монотонни. Не се лишавай от презареждането в главата след хубава тренировка, което със сигурност познаваш. Hug

Общи условия

Активация на акаунт