Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 221
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • here, there, everywhere
Свети, наистина е много неприятна тази история, но със зъбобол не се стои. Стискам палци скоро да се похвалиш с един мъдрец по-малко. Моите всички вече са в историята и не съжалявам.

Фея, как ще досаждаш? Такива хубави снимки! До сега не бях виждала лилав картоф. Вариш ли ги?

Като споменах Фея се сетих да кажа, че и аз съм много доволна от файвфингърките. За сега ги използвам само за силови тренировки, но постепенно ги включвам и при кратко кардио. Както е казано в линка, преходът трябва да е постепенен. За кардио и бягане в момента съм с Найки еър и се чувствам супер с тях. Много съм доволна.

Фъстъче, много сладурско.

Притеснихте ме с тези дъждове в България. Ще погледна новините.

Мисля, че въглехидратната ротация е хубав метод нищо да не ти липсва в менюто за дълго време. Поне психически помага. Но естествено пак трябва да се следят калориите. Ако не ги следиш може да въртиш дните докато свят ти се завие и резултати ще видиш, ама друг път.

За да не е пълен спам да отчета вчера шарк атак а днес пауър пул от UFC..

# 556
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Tired

Мразя уикендите, когато съм на работа, а целият нормален свят спи. Няма махане от този хотел, да му се невиди, направо не издържам ве4е  Tired

Тяна  Laughing няма как, трябва да го мъ4им това кардио, само да не отнема6е толкова време. Не6то много нетърпелива съм станала в последно време и по- дългите тренировки взеха да ме изнервят. Ей, на, за дне съм запланувала един 4ас ти4ане след работа и сутринта с кафето си избирах филм от нетфликс, 4е да не ми е ску4но  Crazy
Прасците, ох, прасците....- откакто запо4нах да ги разтягам по- дълго след тренировка, а и да ти4ам по- дълго, някак понамаляха, или по- скоро се поиздължиха. Но, все о6те изглеждам ужасно в рокля и ток4ета  Rolling Eyes

ТДИ имам от 1 до два въглехидратни дни седми4но и съответно толкова на брой протеинови. Останалите са ми РБ  Peace

# 557
Страхотно полезни постове на последните страници!!!  Hug

Аз от днес започвам 2 - 3 пъти седмично да тренирам във фитнеса. Изрових си програма, изготвена от Любо Иванов за мен преди няколко години. Тогава почти не я погледнах. Мисля, че сега й дойде реда.  Peace Принципно се състои от два вида тренировки- корем+ горна част+ кардио /редуване на висока и ниска интензивност, в момента ми избяга точната думичка/, корем+ долна част+ кардио. В останалите дни ще правя "избрано от Румяна" за цяло тяло.
Протеина на прах ми свършва, трябва да си поръчам нов. Този в момента е изолат, шоколадов на вкус, на Нау Фуудс. Много ми хареса!!!

След малко- печена тиква и цвекло, настъргани, с малко лук накълцан и оцет. Много ми е вкусна тази комбинация! Може и малко сметана да сложа.

Сега отивам да поизчистя.

До скоро от мен и хубава неделя!!!

# 558
Здравейте, ще се отчета по-късно, че всичкото народ спи та хърка, а аз имам работа за целия китайски народ.

Бобче, миличка, толкова ли е трудно да започнеш като фитнес инструктор в Норвегия да му се невиди, на толкова много хора ще помогнеш, не е честно да работиш нещо, което не ти е приятно.

И аз благодаря на полезната информация и примерните менюта! Да видим какво ще си измисля за днес, преди малко направих малко лицеви за бицепс и от онези за рамене на Кристи.

# 559
Хелоуууу  Hug

И аз малко спам с времето и емоциите в цяла България Grinning
Скрит текст:
Къде ни беше акъла изобщо да тръгваме?! Такава виелица, такива ветрове, такъв дъжд не съм виждала никога  #Crazy Усещахме как вятъра клати микробуса ни, не искам да знам шофьора ни какви мисли може да са му минали през главата и как ще вози 14 човека (9 деца)... Бях на гости при МП в Черноморец, вчера/събота имаха състезание по Киокушин карате в Павликени (през половин България, майко мила...). Тръгнахме в 6h сутринта. Пристигнахме в 14h! 8 часа път (който трябваше да е наполовина)  ooooh! Над 2 часа сме минавали Хаинбоаз, а обикновено се минава за половин час. На едно място с наклонен път на едната страна да не спре ли един тир, който караше точно пред нас... хайде опитвай се да го заобиколиш и като ни поднесе микробуса.... мисля че щяхме да бъдем до там и да отидем в канавката. Много се уплашихме всички. Момчетата ни излязоха да бутат. Сигурно половин час са бутали в сняг и студ. Измръзнаха. После разказваха как от една кола някакво момче излетяло през вратата, преобърнало се като по филмите през глава и застанало до тях да бута  Joy Все пак стигнахме до заветната цел и се състезаваха. Имат си грамоти и медали децата, щастливи сме  Party а сега на къде? Пътищата затворени, на микробуса не му дават да пътува в това време, всички изнервени. В Павликени хотели няма, до Търново не могат да стигнат. Дори и да стигнат до Бургас, от там надолу пътя им е наводнен  ooooh! Добре, че сме в къща (пътя до Сухиндол беше изчистен, за щастие) и имаме и вила на язовира, та на МП му дойде идеята да ги приютим у нас Grinning половината у нас, другата половина щото не пътуваха достатъчно, продължиха до язовира, а сутринта сигурно са били първите, които са минавали по същия път и са го преоктривали Grinning та убихме се от път, емоции не липсваха, но в крайна сметка спахме на топло. Надявам се децата да са останали доволни и родителите им да не са се притеснили много Simple Smile Преди час потеглиха към Бургас, дано всичко е наред по пътя, стискайте палци, ще им трябват  Praynig
И 'щото и аз не пътувах достатъчнo, днес ще пътувам към София, чудя се обаче дали да тренирам преди това и да изхвърля малко от стреса  Crazy

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 10:47 от Merry.

# 560
  • В полите на Пирин планина
Оле, Мери, големи приключения  ooooh! Наистина положението край Бургас, Хасково и изобщо в от централна към източна България е зле.

Свети, стискам палци за зъба - бързо да се отървеш от него и да не те мъчи.

Тили, хубаво е, че е дошло времето на програмата и няма вече да събира прах някъде.

Аз днес няма да почивам като повечето от вас, защото през седмицата и да имам желание се налага да попрескачам някои вечери, заради домашни и служебни задължения.
Скрит текст:
Е, т'ва работата на счетоводителя никога не свършва, а и домашната работа - също.  Mr. Green

Фея, снимките ти са прекрасни, а и научавам за толкова растения, които даже не съм си представяла, че съществуват.  Peace

Веселина, браво за минуса - само така  Grinning

# 561
  • Пловдив
Здрасти!
И аз набързо да се включа.  ТИЛИ, браво!!! Много си сладка Hug
МЕРИ, дано приключенията завършат успешно Hug
ТДИ,  Бобче Благодаря за менютата, много са ми полезни, а също и за обясненията покрай тях. И аз като ТЯНА отслабвам уникално с повече протеини  и ранна вечеря, тъй като не ям месо и баш протеините са ми препъне камък, но не успявам по никакъв начин да си организирам въглехидратите. За 1 година съм качила 3- 4 кг., от които 1 мускул и другото Тлъсто.  Пуууу. Ще се опитам да пробвам схемата на Теди, дано успея, че съм много неорганизирана в яденето и като прегладнея цялото ми режим стане го забравям. Grinning
Отчитам Стренгт от Асайлъм, която много харесвам. Имам още 2 седмици от второто завъртане и после почвам Асайлъм 2. Смятам да си карам цяла зима с Шон.
Лек и усмихнат ден!   bouquet

# 562
След малко тръгвам към залата за тренировка на долна част + корем. От вчера имам лека МТ на корема, което ме изненада приятно.

За да си спазвам хранителния режим и да не клинча, просто се старая да се храня в едни и същи часове. През седмицата разнасям кутии като луда, но това е положението.

За прасците - моите по принцип не са малки, а от бягането са още по-големи. Аз не си ги харесвам, но според мъжете около мен е доста секси

# 563
Ох, нали знаехте моето колебание далид а у4аствам на полу-маратона сега на 1ви. Тъкмо се наритах в кан4ето, екипирах със специално яке (тук вали и духа), специални 4орапи, о4ила и тн. И сега разбирам от 6ефа, 4е не ни е записал. А 4аках на него, понеже 6тяхме да бягаме няколко 4овека от хотела и накрая за завър6ен маратон даже 6тяхме да полу4им пари4но възнаграждение от веригата при завър6ен такъв  Rolling Eyes Влязох да се регистрирам сама веднага, но няма ве4е свободни места.

Сега съм със смесени 4увста. Хем ме е яд на смотания ми 6еф (този полумаратон бе6е някак си много важен за мен, това да направя, не6то, което преди година си мислех, 4е не мога), хем малко и облек4ение, понеже все си мисля, 4е не съм достатъ4но подготвена.
Следва6тите ти4анета са 4ак през пролетта, 6те дебна да се пусна на 10К поне да се видя накъде съм.

За днес както мислех да бягам едно 10- 12К, няма да се тормозя, 6те направя 5К интервално и силова за цяло тяло.

# 564
Бобче, много е неприятно това с маратона - жалко, че човекът не е бил достатъчно отговорен.
Ако имаш няколко дни до маратона, аз лично бих писала на организаторите директно - един човек повече едва ли ще им наруши схемата - всичко се вкарва в компютър, ще ти дадат един номер с чип и ще ти вземат таксата.
Стискам палци да стане  Peace

# 565
Свети, надявам се всичко с мъдреца да мине добре! Стискам палци!
Фея, на никого не досаждаш - даже обратното. Аз лично много се радвам на твоите снимки. Намирам ги за доста интересни. Благодарение на теб разбрах , че има цветни зеленчуци като лилавия карфиол например.
Бобче , много съжалявам за маратона. Но винаги има следващ път.
Аз все още нямам какво да отчета.

# 566
  • София
Леле, Мери, направо настръхнах докато ти четях поста! Радвам се, че сте се разминали само с уплахата. Ще има с години да я разказваш тази история с усмивка Simple Smile
Like_Smoke, браво за МТ! И на мен напоследък все по-рядко ми се случва да се изненадам така. Приятно е  Peace
Бобче, и аз мисля, че може да се пробваш да се свържеш с организаторите. Ще стискам палци! Иначе и аз съм в отбора на едрите прасци, цели 39 см обиколка в най-широката част  ooooh! Сега покрай тичането и свалените кг бях паднала до 37.5, наскоро не съм се мерила, но си е постижение.
luba_rizova, как си набавяш протеините щом не си по месото? Ако обичаш яйца и извара наблягай на тях  Peace
Фея, аз с удоволствие гледам всичко, което споделяш  Hug

Аз днес почивам. Ям де, да не решите, че и от това почивам  Mr. Green

# 567
Писах им сега да видим. Но не съм обнадеждена, норвежците са много праволинейни в това отно6ение.

Лаленце и моите прасци са 39 см  Crazy, след няколко дни по4ивка от тренировки спадат с по половин сантиметър. Когато ска4ах 4есто на въже, оба4е, бе6е стра6но  Crazy-

# 568
  • Пловдив
Привет в този зимен октомврийски ден.
Повечето почивате от тренировки в събота и неделя, но на мен тогава ми е времето да се размажа тотално  Crazy. Обикновено през седмицата съвсем неволно  Whistling изпускам ден-два, та уикенда се наритвам.
Днес -  ден 26-ти от Румяна + 2х8 мин. корем. Накрая завърших с много добро разтягане, което през седмицата откровено претупвам.
ТДИ, Бобче, благодаря за споделените примерни менюта! Аз от скоро започнах да вкарвам повече В и определено нещата се раздвижиха.

Да ви питам
Скрит текст:
как сте дните около О и МЦ? Аз се подувам и имам чувството, че задържам поне 2 кила вода. Коремът ми стърчи, абе ужас. То какво ми остана - макс. 10 дни да се радвам на ефекта от тренировките  Crossing Arms.

# 569
Отчитам Michelle Dozois PeakFit Challenge D.06 Cardio Strength 1  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт