Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 401
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро.
Скрит текст:
Завръщам се от чичо доктор, в сряда ще има новини. Надявам се на прилични изгледвания.  Party

Вчера много добре с храната, само дето омаАх една консерва царевичка, докато гледах сериал. Ама съм в границите, пък. Whistling

Фрея, аз обожавам ориз, (за ужас), ям го във всякакви вариации. От Руми правя една рецепта ориз с пилешко и малко маслини  + риган. Става божествено!  Heart Eyes

Мама сгъва рулото Стефани с домакинско фолио, аз не знам как става, като Вив нямам смелост да пробвам.  Joy

# 241
Добро утро, спортни приятелки  Hug! Толкова ви обичам, вие сте моето онлайн семейство. Наистина не обръщайте внимание на дразнители, нека не си разваляме уютната обстановка и добрия тон тук!
Отчитам ден 15 днес от 90ДП, Супер се изпотих. Закусих 2 бъркани яйца с 2 резена пилешки колбас и малко сирене.
Лидс, ужасно стресиращо с това мишле, но наистина както някоай каза и той знае какво трябва да се яде. Фъстъчке, страхотна снимка, наиситна, може д аучаьстваш на някой фото конкурс със нея.
Успешна нова седмица на всички!

# 242
Благодаря, момичета! Явно освен влечението към спорта си приличаме и по това, че се страхуваме от твари, които са достатъчно малки за да не могат да ни навредят. След снощното тенджера парти днес се въоръжавам с ултразвуково устройство и се залавям за UFC Fit - Power punch.

# 243
  • София
Здравейте, за вчера отчитам чистене и 40 мин велоаргуметър. Четох някъде, че докато си карам трябва да се съсредоточа върху дишането да не правя друго, обаче аз си гледам ТВ докато карам, че иначе ми е скучно, според вас грешка ли е?
И другото ми питане освен храната във фитнеспал пишете ли си и тренировките, че аз не мога да се оправя с тях, просто не знам как се казват упражненията?

# 244
  • София
Фъстъче, много хубава снимка, наистина  Hug

Тили, ами сега  Blush ако е удобно да разкажеш как мъжа ти прави дроба, онзи с джуркането,   Embarassed

Линдз, да не си ловила мишока с тенджера  hahaha
Не знам какво става, но напоследък чувам от доста места за мишки в апартаментите. В моя приятелка имаше плъх, а в свекърва ми - мишка ...  ooooh! Може би са се размножили много ли?

Отчет с днешната тренровка на Румяна.

# 245
Тяна, благодаря, благодаря, ето че благодарение на теб вечерята и за днес и за утре е измислена/хич не обичам да ги мисля/, остава да ги сготвя и да докладвам  Hug

# 246
Отчет с днешната тренровка на Румяна.
И как е?  Rolling Eyes

Фъстък, много готина снимка  Heart Eyes

# 247
  • София
Ами ако я сравнявам с петъчната - нищо общо  Wink  но иначе си е стабилна, натоварваща тренировка, изцяло силова, с доста дупе  Heart Eyes Хареса ми  Heart Eyes
Току що гледах Руми в Преди обед, много кратичко, почти нищо не можа да обясни ... жалко, че са й дали толкова малко време.

# 248
Здравейте, момичета!   bouquet
Отчитам кардио събота + ужасно много измити прозорци  Laughing
Неделята уж щях да сготвя разни полезни неща пък не ми стигна време да напазарувам като хората. Обаче от липсата на достатъчно продукти се роди нещо много вкусно, подобно на рулото Стефани. Просто сложих продуктите, които имах вкъщи. Днес трябва да направя пак, защото се изяде на едно ядене  Grinning

говежда кайма около половин кг.,
2 яйца,
1 глава рендосан лук,
1 рендосан на ситно морков,
черен пипер и сол

Направих го на руло и го завих с алуминиево фолио. Сложих го във фурната и изчаках да се стегне, за да си запази формата, след това го разтворих да се запече. Не съм слагала допълнително мазнина, каймата и сама си пусна.   chef  Стана хем добре изпечено, хем сочно и ароматно.

# 249
Ами ако я сравнявам с петъчната - нищо общо  Wink  но иначе си е стабилна, натоварваща тренировка, изцяло силова, с доста дупе  Heart Eyes Хареса ми  Heart Eyes
Току що гледах Руми в Преди обед, много кратичко, почти нищо не можа да обясни ... жалко, че са й дали толкова малко време.
Добрееее  Laughing
Ех, как я изтървах!  Sad ще потърся дали го има онлайн някъде.

# 250
  • София
Предполагам, че Руми ще го качи във Фейса  Hug

# 251
Фъстъче, голяма си сладурана!
За днес ден 18 . Вчера си направих зеленчукова крем супа със сирене. Основен зеленчук - броколи. Получи се много добре.

# 252
И аз отчитам половин час йога и днешната тренировка на Руми. Определено нямаше нищо общо с петък, но си е добро начало на седмицата. Ако не трябваше да чистя и да ходя на лекции щях да направя и ниво 2, което е по желание Simple Smile)

# 253
Фъстъче много си сладка  .А снимката е невроятна.С какъв апарат е правена ако не е тайна.Имам някаква мания и страст към снимките и се заглеждам по фотоапарати.Обожавам да снимам всичко Simple Smile)
Аз за днес отчитам ден 22 ниво 2 само ,че само веднъж плюс http://www.youtube.com/watch?v=NYkzraCeLt4 и колко пот се изля от мен няма да ви казвам.Едвам дишам.Това Be Fit Go страшно ме изморява а реално не са кой знае какви упражнения Simple Smile.Чудех се дали да направя ден 22 ниво 2 още веднъж както беше написано , но се чувствам безсилна и нямам много сили.Явно от тичането.Събота и неделя тичах и тази седмица нямах нито един ден почивка Simple Smile.Вчера малко прекалих един час тичане редувах спринт с бавно тичане.И не съм усетила кога е изминал този час.
Да видим как ще тренирам като се върна на работа.Майчинството ми изтича март месец , но аз мисля да се връщам ноември май.Много се чудя какво да правя да си карам зимата на топло в нас покрай децата или да скачам да работя.Сякаш ми се работи вече и не искам да оставям колежките в кампания .Иска ми се да съм до тях.Нали ноември започва кампанията по гражданската отговорност и има доста работа покрай тези застраховки Simple Smile.
Ставам .За закуската да кажа какво съм хапнала ,че пропуснах едно варено яйце с извара.За обяд ще е пилешка сума плюс салатка от домати и сиренце Simple Smile

# 254
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте и от мен Simple Smile. Отчитам 10,5К и корем тази сутрин. Планирах и силова сега по това време, но още ми държи влага тичането по- рано и отложих.
Малкото ми чудо е с температура от 2 дни и не съм спала добре и ми се отразява.
Ориз не обичам, дроб обожавам основно на грил или на тиган с доматки и  пиперки, много лук и вино.
Кръстът ми пак се обажда, не е наред работата, толкова е влажно навън Sad.

Общи условия

Активация на акаунт