Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 410
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • UK
Freya, обичаш ли ризото? Аз сега правих ризото с тиква и беше страхотно, а и много лесно се прави.

# 226
Ljoli, ами не знам дали обичам ризото  Grinning мисля че не съм пробвала никога такова нещо. Време е да се поправя.

Друго щях да пиша. Забелязвам,че талията на Руми доста се е увеличила и "поизправила" в сравнение с предишни видеа. Това ме притесни особено.

# 227
Мисля, че отделихте прекалено много време на нежелани посетители на темата. Няма смисъл да обръщаме внимание, всеки тук за себе си избира с какво да се храни и как да тренира, и няма да позволяваме някой да ни разваля настроението и мнението по въпроса!
Лидси, и аз много се смях, сигурно е ужасно де. Успех с хващането
За ориза- аз винаги го ям постен, обожавам с гъби, тиквички, морковче и лук. Мога да изям в промишлени количества, хахх

# 228
Стана ми странно как всъщност нямало упражнения за обособена част от него. Но тогава защо се усеща долна и горна част, също и встрани се усеща по различен начин.
И аз, също като теб, се зачудих и се замислих за усещанията, понеже действително се усеща горе и долу. Лаишкото ми обяснение е, че тези усещания се дължат именно на другите мускули, отстрани на правия централен, които се натоварват повече или по-малко в различните упражнения.

Едни бедра от форума на myfitnesspal, които ме впечатлиха с метаморфозата си. И интересна история:

Скрит текст:
Message Boards › Success Stories > Message by kdiamond

5'4" here. Started at 135-ish when my last baby was around 10 months (2004). Got down to 100-102 at one point, but got smart and started lifting weights and eating right. I now sit around 113 and have way more muscle than I used to. I've kept in maintenance or purposely gaining weight/muscle for 10+ years now. I aim for FIT not skinny.

135 here - no exercise, and terrible diet

105 pounds here, lifting very little weights, 3-5lbs, decent diet but very low calories...note the excess amount of dimpling/cellulite on my legs! Ugh!

Finally started to lift weights, did about 6 months of Crossfit and heavy lifting by this point, and 112 pounds, lots more muscle

Last year, when I really started noticing the best changes, my cellulite is practically all but gone, heavy lifting (bad pic but you can see the change in my legs)

Recently, I was in the middle of a bulk here, but I'm still same weight - approximately 113 now - and much more muscle (and yes, I do still drink beer!)

# 229
И още веднъж да благодаря на всички за сладките пожелания за малката   Hug Heart Eyes (щях да кажа малката мишка, но се сетих за милата Лида  Shocked )
Олеле такива срещи съм имала и аз в студентските години и никога, натъртвам никога отново не искам да ми се случва. Лида, после като го хванете ще ти стане жал. Аз съм ревала за мишката  Joy

Така, като стана въпрос за кулинария аз тази вечер творих профитероли и порядъчно украсени утре ги пращам за почерпка, за да не ми развалят дисциплината  Mr. Green

Телешки дроб накисвам предварително в прясно мляко и подправки. Правя го на грил без мазнина или съвсем леко намазан грила със малко зехтин. Не споря, но смятам че във фурна примерно ще стане сух.

TDI, твърде ама твърде близък начин на хранене намирам помежду ни. Засега само че аз не приемам допълнително протеин, точно поради това правя всичко възможно да си го добавя с храната и да го усвоя подобаващо  Hug Полезна информация даде  Wink

# 230
  • Canada
Дробът, по-точно дробчетата, понеже само пилешки ядем, го пържа в малко олио, с лук. Той така или иначе си пуска течност и се задушава. Това за 10-15 минути, после го поръсвам с джоджен и готово. Или го правя по селски, на манджа с лук, моркови, пипер, червен пипер и доматено пюре и пак поръсвам с джоджен.
Една комбинация от ориз и дроб - дроб сърма, това го обожавам направо.

# 231
Мече, ако имаш гювечета пробвай дробчетата леко задушени с лук и после в гювечето с ориз и джоджен. Чудно става  Peace Може и в йена.
А по селски ни е любим и на нас. Правила съм дробчета и воденички и сърца предварително сварени и после за малко в тигана с кокосово масло. С кисело зеле и чубрица са чудни също.

Много хубав е черния дроб (свински, телешки) със сланинка много ситно нарязана, сол, черен пипер,много малко винце и чубрица в тиган. Аз не обичам сланина и не я ям после, но съпругът ми много харесва. Дробът става много крехък.

Днес почивах и от утре пак съм в редиците.

Хубава седмица на всички  Hug

# 232
Лидси , толкова оригинален изказ имаш, че се изкушавам да ти възложа да напишеш сценарий за комедия. То ние тук се заливаме от смях, а смятай ако го представиш на по-широка публика.  Grinning
Много са ми мили мишлетата, съжелавам че те е изплашила гадинката, пък и че толкова работа ти е отворила...оф ще ме прощаваш ама много е смешно  Joy

Кой пита за ориз, с агнешко миличка и задължително с дреболийки  chef Grinning

Рецептата на Тяна за дробчета в гювече май ще е пробвам довечера, че звучи добре, търся си варианти да ми е вкусно месо и яйца, че както се оплаках на TDI трудно се сещам за тях.
И поради тази причина,Би, аз реших да мина малко на протеини добавъчни да видим как ще ми се отрази.

Искам да намирам време да ходя да бягам, а да видим. За днес по план имам езда.
Лек ден и седмица на всички!

# 233
Добро утро и от мен!!!   Hug Hug Hug
Благодаря за споделените рецепти! Поради липса на сланина, ще го накисна в прясно мляко с подправки и после- на грил- тигана  Wink Само трябва да ходя да купя мляко  Mr. Green
Планираното за днес посещение на фитнеса не успях да го осъществя. След малко се мятам  на Румяна, ден 19  Peace

# 234
Преди да съм заспала да помогна на Дива  Grinning Чудно предложение:
Скрит текст:
Руло "Стефани". Кайма, плънка -2яйца и морков варени, мариновани краставички, може малко замразен или консерва грах за цвят. Слагам 1 сурово яйце в каймата като от него отделям малко белтък за намазване на рулото преди печене, за да не се пука. Разстилам на фолио каймата овкусена като за скара, нареждам плънката в средата, загъвам внимателно, прехвърлям в леко намазнена тавичка (без фолиото), мажа с белтък хубаво и пека. Накрая наръсвам кашкавал. Бързо, лесно, вкусно     chef
Продуктите за плънката яйца, морков и краставички ги режа на две, за да ми е по-лесно завиването. като ги наредиш по дължина чудно изглеждат при срязването.

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 08:05 от tqna

# 235
  • София
Тили, сподели после как ти се е получил дроба, моля  Praynig
Аз винаги го изпускам и ми става твърд, а толкова му внимавам и треперя ...

Тянка, така написано, рулото изглежда адски лесно  Crazy
Никога не съм правила именно защото ми се струва много трудно, специално завиването  Embarassed

# 236
Момичетаааа много сте ми сладки  Hug

Само да ви кажа не обръщайте такова внимание на хора без работа.

Любчее мерси за хубавите думи, за мен значи много  Hug

Вчера с МП си направихме много хубава разходка на Витоша. Ето една снимка
Скрит текст:
Днессс ще е почивен ден за мен.

Хайдеее приятен понеделник   bouquet

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 09:06 от \\\Фъстъчка\\\

# 237
  • София
Добрутро,
След почти месец спортна почивка поради няколко реда причини, се записвам отново с отчет от Блендърите: Total Body Toning Strength and HIIT Cardio Workout - You vs You, 35 мин, иначе не е имало ден, в който да не ви чета...  Hug Hug Hug
Честита първа годинка на малкото Габче, честит празник, Би!   bouquet
ТДИ, Аник, изглеждате зашеметяващо! Адмирации!   bouquet
ТДИ, напредъкът е феноменален и моля те, не изчезвай пак от темата, толкова ми е приятно и интересно да те чета!  Heart Eyes
Лидс, и мишлето знае какво да хапва.  ooooh!

# 238
Румяна, ден 19.  bowuu Постелката ми беше с капки пот в края. Изкефих се. Влиза в любими.

Какъв страхотен есенен фотос!!!  Hug

Вив, ще споделя, непременно. Peace Искаше ми се да пропусна частта с тиган, грил- тиган и т.н., но явно няма начин в случая... Леля ми правеше страхотна яхния от дроб и домати, дробът винаги беше уникално мек, но... няма как да получа рецептата сега, пък и не ми се яде на манджа, от друга страна. Мъж ми го прави страхотно с много лук и "джуркане" в тиган с капак, но не искам да го занимавам след работа като се върне и да го строя пред печката  Peace

За рулото Стефани /страхотно уважавано ястие у нас, особено от децата/, трикът при завиването, който аз прилагам, е:  разстилам каймата върху леко влажна кърпа, нареждам продуктите, завивам, както си е на кърпата, след това прехвърлям от кърпата в съда, в който ще пека. Много лесно се получава!!!

# 239
  • В полите на Пирин планина
Фъстъче, страхотна снимка и ти си много сладка  Grinning

Лидси, наистина много колоритно разказваш, но преживяването едва ли е било приятно - и за теб, и за мишлето  Hug

Крайно време е и аз да пробвам телешки дроб  newsm78 да сготвя ...

Снощи правих PIYO Drench - е много ме озорва тази тренировка, но задобрявам бавно.

Общи условия

Активация на акаунт