Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 413
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Грийн дрийм, наистина не мога да си представя как оцелява човек като теб - пълен с жлъч... Не смятам да общувам с теб повече, за да не ти давам причини да тровиш и нашата тема. Дано намериш вътрешен мир!

Момичета, игнорирайте я. Нима искаме такава грозна душа сред нас?

# 211
Люба Ризова, добре съм вече, благодаря!  Hug

Аз също искрено не обичах изварата, докато не попаднах на хубава такава. В Бг- тази на "Добрев", пак да я похваля. Имат и рикота отделно, като тяхната си ми беше пак извара, но наистина хубава. Тук, където съм в момента има една на Президент, в три разновидности- супер ниско- маслена, 9% и 15% мазнини. Много е хубава!  Blush

Скрит текст:
Попаднах на интересна статия за умората http://www.bb-team.org/articles/3618_kakvo-predstavlyava-umorata  Като за една от теориите в миналото  човек да усеща умора е тази на задушаването. А мин. седмица именно така се усещах-  все не ми стигаше въздух, не можех хубаво да си напълня дробовете.  Просто интересно съвпадение и поглед...

# 212
Днес без отчет, нали ми е почивен! Heart Eyes
Влизах с въпрос за изварата. Напоследък започнах да си правя от пълномаслено мляко. Някой има ли представа на 100 гр домашна извара от пълномаслено мляко, колко въглехидрати, мазнини и протеин се падат. Порових се в нета, но не намерих отговор, който да ме задоволи.
Суед, браво за резултатите!   bouquet
ТДИ, винаги постваш изчерпателни отговори и много детайлна информация. Благодаря!   bouquet
Приятен ден на всички!

# 213
Обръщам се с кулинарна молба- как да приготвя телешки черен дроб? Хем да е крехък, хем да не е пържен /по възможност/, пък и да е вкусно?  Rolling Eyes

# 214
Отчет - уоркаут 10 от БР заради петък и 12 мин. разгрявка с Румяна. Стана ми лошо, защото 2 часа преди началото на тренировката обядвах свински пържоли със салата и май не успях да преработя храната   Rolling Eyes  едва изкарах тренировката, ще си имам 1 на ум вече.

# 215
Ей, един ден отсъствие, а вече съм изпуснала поредната откачалка дошла да се бърше в темата. То не бяха нинджи, не бяха боклукопродавци, не бе чудо.
Днес няма какво да отчета, защото
Скрит текст:
преживях такъв шок, щях да умра. Любим учителски лаф едно време беше "Недей да гледаш като мишка в трици". Винаги съм се опитвала да си го представя, но това визуализиране е бошлаф работа. Друго е да ти се онагледи.  Държа си овесените трици в стъклен буркан с похлупак. Той стои на видно място, понеже ги използвам доста. Не щеш ли, забравила Лида да сложи похлупака и вътре се настанила една мишка. Без изобщо да я забележа хващам една лъжица и загребвам и забелязвам как нещо се размърда и как две очи ме гледат втренчено. Съзерцание - аз я гледам, тя ме гледа, обаче ни мърдаме, ни дишаме. Животинката обаче се осефери по-бързо от мен, изскочи от буркана и се шмугна в една фуга. Аз хвърлих купи, лъжици и с рев излетях към коридора. Взех кардинално решение - всичко, що беше в хартиени пликове съм го изхвърлила, утре купувам съдове за съхранение, които се затварят плътно. Изровихме от мазата миши капани от времето на светата инквизиция, на всички конфликтни точки има по няколко, кучето вече се хвана няколко пъти. Всички чинии и посуда бяха извадени и измити, дори не съм си давала сметка колко много чинии имам.

# 216
  • UK
Лелеле, Лидси, голям шок и ужас! Shocked
Само като те чета и настръхнах и си вдигнах краката на високо hahaha hahaha hahaha

# 217
  • София
Линдс, ужас  Shocked
Направо го преживях докато четях!!!

# 218
Свети, освен да търсиш в nutritional data, друго не се сещам.

ТиЛи, само за пържен дроб знам, понеже хваща коричка, а отвътре остава сочен. Майка ми така го готви.

ЛидсиJoy  Joy Joy  Прощавай, ужасно ми е смешна историята ти!

# 219
  • UK
Здравейте момичета, аз изпратих моята гостенка и влизам да видя какво правите. Съжалявам, че е имало кой да развали тона в тази така приятна тема и се надявам да е за последен път. Аз от четвъртък нищо не съм спортувала, с храната внимавах, но имаше и пропуски. Утре пак съм на линия с тичане, силова - както си му е редът.
Дрийми, изглеждаш прекрасно! За сладурката на Би да не говорим - само да е здраво това хубаво детенце!
Надявам се, че сте имали чудесен уикенд, аз отивам да сваря една супа от тиква.

P.S. ако не друго, се провокирах да се запиша в НВХ-ВМ темата  Mr. Green

# 220
Привет!
Днес почивам, чувствам се по-добре, явно настинката отминава. Днес и аз като някой по-горе споменал, днес ми е въглехидратен ден. Закусих пълнозърнести макарони с масло и пилишко  месо. Обяда пропуснах след тази доза калории и вечерях една пилешка пържола със салата и ябълка за десерт. Някой би ли споделил идеи за приготвяне на тиква. Става ли за закуска според вас?

# 221
Меги, майка ми я приготвя печена , напълнена с ябълки и мед.

# 222
  • Пловдив
Лиди, направо се ужаси,  като си представих картинката. Flutter Но пък, Извинявай , и аз като Фея после се кикотих.  Малко смешно е отстрани все пак. Дано хванете в капана нещо различно от кучето. Simple Smile

# 223
  • Canada
...
Само като те чета и настръхнах и си вдигнах краката на високо hahaha hahaha hahaha

Joy

# 224
И аз днес останах без тренировка, нямах време. Сега ме е яд  Tired Писна ми да нямам време за себе си. Тази седмица поне се очертава по-спокойна и ще си съставя план график, въртящ се около тренировките.

Лидси, покъртителна история, разказана страхотно, както винаги   Laughing мен не ме е страх от мишки и не са ми толкова неприятни. Виж онази история със скрипята ме беше побъркала за момент... Признавам че и аз се смях "мишка в трици". На мен любимото ми е "гърмян заек в тръстика" ако видиш и такова нещо сподели  Joy

И на мен ми беше много интересно обяснението за протеина както и това за коремния мускул. Стана ми странно как всъщност нямало упражнения за обособена част от него. Но тогава защо се усеща долна и горна част, също и встрани се усеща по различен начин.

И да попитам за хубави рецепти с ориз? Аз го правя най-често с пилешко на фурна с мащерка или със задушени зеленчуци като гарнитура, но не съм се сещала за по-разнообразни варианти,а го обичам много. Някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт