Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Люба ме впечатли с тази фит гривна и ги проверих, ама много скъпи  Crazy уууу по 200лв. А да питам ако искам да правя една силова тренировка и 30 мин велоагруметър, кое е по-добре да е първо (като трябва да са едно след друго, защото имам само вечер време)?

Имам програма изготвена от инструктор (ФитБг). Той ми беше подредил след всяка силова тренировка, по 15-20 мин кардио. Бях го питала, мога ли да ги разделя, ако нямам време. Той ми беше отговорил, че за да има ефект, ще трябва да удвоя времето на кардиото, но пак да е втора тренировка. Така или иначе, ми препоръча да са една след друга за максимален ефект.
Честно казано, не съм го разпитвала в подробности, защо, как и кога са ефектите от двете тренировки и комбинацията им  Blush

# 271
  • UK
pepi, първо силовата, после кардиото, ако е обратното нямада имаш силите за силовата. Peace

Фъстъче, страхотна есенна снимка! Браво! Heart Eyes

За фитнес-пала и тренировките - аз си ги отбелязвам ама примерно тае бо, или някаква аеробика, гледам да цъкам около 200-300 калории на тренировка. Така мисля, че е най-реално. Няма шанс да седна да въведжам всяко упражнение, повторения и т.н.

Отчитам ден 4 с Руми и сега правя една тиква на пара и ще я ям с мед и орехи! Мммммм!

# 272
Момичета, една интересна статия във връзка с актуалната тема мазнини - въглехидрати: http://fit-chance.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B2%D1%8A%D0%B3%D0%B … 0%B8%D0%BD%D0%B8/ (как въглехидратите се превръщат в мазнини?).

# 273
  • Stavanger,Norway/ Varna
Лъоли на 1.11 е маратона. Аз пак съм пред дилема дали да го ти4ам. Неможах да тренирам пълноценно, не6то не се 4увствам готова  Rolling Eyes

Barbabeau аз и на полар не им вярвам много за калориите. Те из4исляват на принципа- години, тегло, пулс (който пак изхожда от възрастта). Ами, по4ти сигурна съм, 4е на мъж на 30г да ре4ем, 90 кг мускули 6те покаже съ6тите изгорени калории като на мъж на 30г и 90 кг сланина. А сме наясно, 4е мускулът гори пове4е калории. Незнам и аз, мога да не съм права, но поне лентите полар са за предпо4итане пред фитнес уредите, например, на които  пък изоб6то не вярвам.

pepi_mdiаз винаги правя първо кардиото, хем ме загрява, хем ми е по- лесно. След силова, незнам дали бих имала сили, а кардиото не ми пре4и на силите за силовата. Тъкмо ме разбужда и надъхва.
Но, аз не целя пока4ване на мускулна маса, а поддържане на нали4ната (даже искам да намаля, затова ти4ам като гламава), поддържане на нисък % мазнини, както и мускулен тонус и цялостна кондиция. По мое мнение, за тези от нас, които не целят да стават супер атлети или да се състезават на бикини фитнес и тем подобни, не е от кой знае какво зна4ение кое е първо.

# 274
Втори отчет - 6 пакът на Джилиян.

# 275
Фъстък, сладурче си! Я какви бедърца имаш Simple Smile

Пепи, категорично първо силовата, после велоергометъра. И си гледай филми колкото си искаш. И аз така правех, когато имах уреди вкъщи.

Барабу, Бобчето е права за Полар. Любопитно ми е какво са сътворили Епъл с техния часовник. Чакам с нетърпение да излезе на пазара в началото на сл. год. Имам health приложението, но без часовника е мъка да се ползва.

# 276
Добро Утро!
Днес доста сте писали. Така Ви харесвам, но забравих какво и на кого исках да кажа.  Mr. Green
За днес крака и корем. Доволна съм от тренировката. Малко сме болни вкъщи и мислех, че няма да я избутам, но след първите 10 мин бях ток ( и жица.. Mr. Green ). Около 50 мин ми отне. Тренировката в четвъртък, която правя за крака и корем е по-тежка от тази, която правя в понеделник, но и днешната си я бива. В понеделник са суперсетове т.е упражненията са по двойки, 8-10 повторения всяко, по 4 серии.
Вчера си засякох храната. Не го бях правила от повече от година. Може би защото знаех, че ще засичам, не бях заровена цял ден в хладилника.  Mr. Green  Калориите излязоха около 1600, от които- * 103 г въглехидрати( 20 г от тях-фибри), главно от зеленчуци и печена тиква( без мед  Mr. Green)
 *110 г протеин, от кайма, яйца, протеин на прах
 *83 г мазнини, от каймата, яйцата, авокадо , малко зехтин, по 30-40 г сирене и кашкавал.
Мисля тази седмица да продължа да го правя, за да знам какво е необходимо да променя.
Аз рулото " Стефани" го правя във форма за кекс.  Mr. Green Цялата бременност на това я изкарах + цвекло. Не знам какво ме беше прихванало.  Mr. Green
Фъстъче, много хубава снимка!
Лидси, за теб сигурно не е било приятно, но с твоя разказ аз доста се посмях.  Mr. Green
ДандиелаHug  , продължавай с отчетите!
Кари, втори отчет-браво!
Бобче, не се насилвай, според мен. Ако не се чувстваш готова, не го тичай. Или ако може само на половин маратон, направи него.
Лек ден!

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 19:13 от svetty1980

# 277
След два почивни дни и две огромни парчета тиквеник за днес 22 ден от предизвикателството на Румяна и ден 1 от новото 5 дневно предизвикателство на фитнесблендерите. След ден 19 в петък възможно ли е чак в неделя да имам мускулна. Бях забравила какво е Grinning.

След на Лидси приключенията с мишка в трици, днес щях да получа инфаркт рано, рано като видях нещо в пакета с овесените трици, аз помислих, че са подаръци от мишки, а то се оказа, че са паднали сушени боровинки hahaha

Много им се радвам на фитнес уредите какви изгорени калории показват, половин час на кростренажора -1000 калории, а някои даже ги взимат на сериозно Joy Joy

# 278
  • Stavanger,Norway/ Varna
svetty1980 то4но за половин маратон говоря. За цял не смея и да помисля  Crazy

# 279
Бобче, на половината ще си ток  Mr. Green, не мисля че ще имаш проблем. Само си следи кръста и коляното до тогава. Ти ще усетиш ако те ти подскажат,че не бива. В противен случай, давай смело ! Това като страничен наблюдател. Сигурна съм, че ти ще го усетиш в себе си, да продължиш или не.  Hug

# 280
  • UK
Най-якото е, че на кростренажора за има-няма половин час изгаряш 600 калории и си свиркаш, а с яко тичане 30 мин. на пътеката някъде към 300  Laughing Да вземем да се метнем всички на тренажорчето ли, какво ли.  Rolling Eyes Всъщност калориите на пътеката ми се виждат по-реалистични, но пък пулсът, който ми засича, е безумен.

Бобче, ако не си готова не си давай зор. Пусни се на 10 км, ако има такъв вариант.

Идвам да се отчета - 2 пъти Спартакус и още малко клекове, че нямах хал за трети път. След това 6 км. на пътека за 34:40 мин.

Много хубава идея ми дадохте с рулото Стефани, точно това ми се ядеше и ще направя за вечеря.   chef

# 281
 smile3508 Хахаааа, Лида масовата истерия ще ми викате. Хоп, извинявай!

# 282
Здравейте, момичета! Днес ще правя късна тренировка, защото след работа се прибрах и хапнах, тъй като умирах от глад. Чакам да ми олекне и мъжа да замине да играе мач след малко и ще се размятам с Руми ден 4, ниво 2. Моята МТ май ще е постоянна, днес ме болят рамене, гръб и седалище с крака, но поносимо. Лека вечер и успех!

# 283
  • В полите на Пирин планина
Ох, Лида, днес си пълна с бисери  Mr. Green

Бобче, аз не, че разбирам от тичане, но вслушай се в усещанията си и не се пресилвай.

Аз направих току-що Dirty Thirty от 21 days fix, че нещо ми поомръзна PIYO-то / не, че ще го зарязвам, че все още не бих казала, че ми е лесно /.

# 284
Идвам да се изфукам. Blush
Във фитнеса имаме уред за гребане. До него е закачена дъска за записване на постиженията.  Голям стимул е това, казвам ви.  Mr. Green Записах се с 8:55 мин. на 2000 м. Щях да издъхна накрая, но успях.   Точно една минута по - бавна съм от най-доброто мъжко постижение. И по - добра от 50% от мъжете.  Mr. Green Похвалих се.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт