Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 380
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Отчет за днес 12 мин. Румяна + уоркаут 9 от БР. Май 40 мин, тренировка са ми достатъчни, иначе много се изморявам. Тази седмица ще я карам така, да видим.
Сега си направих бульонче от телешки кокали по препоръка на Инес   chef
Лидзи абсолютно ти съчувствам за историята с мишлето  Confused Дано не те е уплашило много

# 286
  • някъде в орбита...
Rammer Jammer, евала   bouquet Аз като тренирах преди време в залата, така и не успях да докарам 2к метра под 9,5 минути  Embarassed

# 287
Еййй Фея благодаря за коментара. И аз мисля, че съм направила маалко бедра. Но ми трябва задно бедро иии ще го мъча  Simple Smile

# 288
Rammer Jammer, евала   bouquet Аз като тренирах преди време в залата, така и не успях да докарам 2к метра под 9,5 минути  Embarassed
Значи разбираш колко е трудно. Идеше ми да се откажа по средата, но ме хвана срам.  Embarassed Едва ходех накрая.  Crazy

# 289
  • София
Здравейте, сладурани  Hug

Днес се записвам със силова за горна част + корем. Краката ще почиват още... от сряда съм на физиотерапия, в неделя трябваше да бягам на съзтезанието на Бегач, но най-вероятно ще пропусна  Tired
Бобче, разбирам те, също ми е тъпо, но се пази  Hug
Фъстък, много си готина на снимката! Страхотно време сте уцелили  Peace
Рейн, много ти се радвам, че си продължаваш с БР. Как се чувстваш? Усещаш ли се по-силна, физически промени по тялото забелязваш ли? Аз стигнах до workout 5 и спрях заради травмата, но знам, че вие с Рокси продължавате и ми е хубаво  Flutter
Rammer Jammer, уха! Браво на теб! Видях снимки и във фб и ми става все по-ясно как си го изваяла това тяло  Hug Кой фитнес посещаваш?
Lidsy, съчувствам ти за неприятните емоции. Добре си решила да преместиш всичко в кутии. Дано нямате повече срещи  Peace
svetty1980, колко яка идея - руло Стефани във форма за кекс!  Shocked Ще се пробва при първа възможност. И искам да ти кажа, че откак ми обясни за тия суперсерии си тренирам самичка с гирите, не ми трябва музика, по-съсредоточена съм и в изпълнението на движенията. Пак благодарско Simple Smile Ако още опит ти се споделя да знаеш, че с удоволствие се уча.

# 290
Barbabeau аз и на полар не им вярвам много за калориите. Те из4исляват на принципа- години, тегло, пулс (който пак изхожда от възрастта). Ами, по4ти сигурна съм, 4е на мъж на 30г да ре4ем, 90 кг мускули 6те покаже съ6тите изгорени калории като на мъж на 30г и 90 кг сланина. А сме наясно, 4е мускулът гори пове4е калории. Незнам и аз, мога да не съм права, но поне лентите полар са за предпо4итане пред фитнес уредите, например, на които  пък изоб6то не вярвам.
Това подчертаното не е вярно, понеже, като казвам часовник с лента, имам предвид такава лента, която мери как бие сърцето през цялото време, а настройката на часовника, освен възраст, тегло и т.н. включва и тест със засичане на пулса в покой, за да е коректно изчислението. Simple Smile

# 291
Госпожице винаги първото правене на уоркаутите ми е тежко, но следващите 3 са ми ок, сякаш тялото ми свиква. Ами вече и лицеви се научих да правя  Blush много добре се чувствам, даже тъкмо днес си мислех, че като започнах с БР и започнах да разгрявам с 12 мин. на Румяна, които разгряват коленете едва изкарах тях, а после след БР бях като  Embarassed а сега вече съвсем не е така. Ако спирам някъде то е само за да си поема повече въздух от трениращите на видеото. Е, не всички упражнения правя на 100%, примерно едно сега има, което по - напред видях, че някой беше писал от днешния ден на Румяна - от даун дог до приплъзване през планк и пак обратно (дано ме разбереш), което ми е много интересно как изглеждам, докато го правя, и май не го правя на 100% правилно, ама  Rolling Eyes нещо ми пукат кокалите на рамената и ме е страх да се отпусна да го направя с тази лекота, с която го правят от видеото. Тъкмо днес си мислех тия дни след тренировка да се щракна да направя един колаж да видим какво ще кажете, ама малко ми е неудобно, че снимките, които съм си правила до сега все са били по бельо, че някой от тях и директно след тренировка, преди баня  Laughing
А за физически промени - има, да, предното бедро съм пооформила, прасец, ръцете, и в корема съм посвалила, ама пак имам сланинки, дупето повдигнах.
Сега обмислям като приключа БР да метна 90ДП на Румяна, че искам да стана с гърба на Аник  Heart Eyes Изобщо харесвам фини женски мускули и искам един ден тялото  ми да е такова.

# 292
  • Stavanger,Norway/ Varna
Barbabeau имах предвид максимален пулс, който както знаем се измерва като от 220 се извади възрастта- стандартно. Но това, което разказва6, сигурно е така, може и да има резон, не споря. Просто показах моите доводи да не се уповавам съвсем на въпросните ленти, При вси4ки положения, 6те са по- то4ни от ма6ините в залата  Peace

Ох, от 8 сутринта съм на работа и приклЮ4вам едва след 2,5 4аса  Tired. Ве4ерях и сега незнам къде съм от умора. Мрън ...

# 293
Лаленце,  не съм от София.  Затова и не си рекламирам фитнеса.  Blush
Иначе бих го направила веднага.  Много е хубав и чист.  Peace
От скоро си имаме и пудовки .Поръчали са и ТРХ въжета.  Peace

# 294
Край! Jammer, бартеросвам кростренажора за гребен тренажор! Сигурна съм, че скоро ще им скриеш шапките на всичките заладжии.

# 295
Ей такъв е нашият :

# 296
Чудесен е. Но едва ли ще мога да си купя такъв. Моята идея е да се разделя с един кардио уред (оргормен кростренажор, ето този http://okay.bg/img/products/okay_01293img129302-top-sport-krostrenazhor.jpg ), който не използвам за такъв, който смятам, че е по-функционален и заема по-малко място. Вариантите са ми Нео или Actuell  Weary

# 297
Rammer Jammer, поздравления за резултата!  Wink

Едва избутах тренировка днес с тези моите маймуни. Едната събуди другата от следобеден сън и увиснаха и двете при мен. Ах, колко ми се иска поне докато тренирам да имам малко спокойствие мрън  Wink
Отчитам ChaLean Xtreme - Get Lean Intervals, 42мин. и парче сладкиш от кестени  Blush

# 298
Лидзи, точно такъв има и във фитнеса.  Не ми харесва на мен. Скучно ми е.  Обикновено само загрявам на него. Едва изкарвам 5 мин.

# 299
За днес отчитам тренировка  newsm44  Grinning Ден 16. Толкова се страхувах от това кардио,а то толкова леко и гладко минава.

Благодаря за споделените рецепти, момичета  Hug много идеи ми дадохте за ориза и не само.
Рулото "Стефани" го правя много лесно върху прозрачно фолио, като разстилам първо каймата във формата на правоъгълник, нареждам зеленчуците и сварени яйца и започвам да навивам, използвайки за улеснение самото фолио. Много лесно и бързо става. Ох, дояде ми се  Grinning

И аз много харесвам керамични тигани, предпочитам ги пред всички останали. За фурната хартията за печене върши страхотна работа. От Джейми Оливър един трик знам, намокряш я на мивката и я смачкваш, така става по-мека и лесна за поставяне и не изгаря.

Suede, стискам палци за сряда  Peace

Есенната снимка на Фъстъчка е прекрасна!

Rammer Jammer, браво за постигнатия рекорд! Всеки човек обаче от различни неща се мотивира. Мен лично състезаването с други не ме удовлетворява, по-скоро се състезавам със себе си. Не казвам,че има лошо де, хората сме различни, а и се променяме.

Рейн, какво ще го правиш това бульонче?  Simple Smile И аз имам от цяло пиле в буркани във фризера и не знам какво да го правя.

Общи условия

Активация на акаунт