Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 373
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Аааа, Би, какво е това подхвърляне на сладкиш от кестени и дим да те няма... бързо рецепта!

Фрея, направи си супа от въпросния бульон. Аз и само така го ям  Laughing понякога си сварям предварително моркови, карфиол, лук и като омекнат слагам бульона да заври и мммм  Heart Eyes

# 301
Супа в къщи рядко се яде. Аз я харесвам, ама моя приятел изобщо, и сега с бульона май е добър компромисен вариант. Сложих да се сварят кокалите с лук, морков, целина, магданоз, сол, черен пипер, друго не си спомням дали сложих и това е, стана доста и го сложих в 2 буркана и в хладилника за идните дни Simple Smile Не е никак лошо, аз харесвам телешкото защото не е мазно, а засища. Месото по кокалите още не съм сигурна аз ли ще го ям или ще го дам на кучето на родителите на моя приятел, ама може утре да го врътна с оризче, че да няма празно  Laughing Иначе самото телешко хич не мога да го готвя  ooooh! става едно сухо и едвам се яде, за това и се отказах.

# 302
Рейн, така приготвения бульон, прецеди, изсипи в кутийки и си го дръж в камерата. Всичко, което готвиш просто чутиш по малко от замръзналия бульон и слагаш. Става за всяко ястие. Месно или не, особено за такова печено на фурна. Месото от костите, просто задуши за малко с масълце, гъбки и бульон.
Ще ме изгонят вече с тия манджи  Whistling

Фъстъче видях те  Grinning Чудна снимка. И аз се загледах в добре оформената долна част на корема и бедрата. Супер си   Peace
Как си иначе. Споделяй. Все ми се иска да те посъветвам да си направиш ехография само на щетовидната. С най-добро чуство и без да се опитвам да ти внушавам нещо или да ти налагам  Hug

# 303
Ето снимките, въпреки,...
Хубав ден  Hug

много впечатЛяващо , много !!!!

каква част от резуЛтата  се дъЛжи на диетата и каква - на спортуването /според теб/ ?

# 304
Здравейте мадами,

не съм се включвала тия дни покрай развилнелите се особи, че много ме дразни такова отношение.
Кютам си по БР, повтарям още една седмица уоркаут 7 и 8, уж да наваксам малко, въпреки че не знам дали някога ще ми станат лесни. Тия crow push-ups май не ги правя баш до долу. Тамън си мислех, че съм овладяла лицевите и Джилиян измисля някакви изчанченици.

Вчера имах по план кардио, пих едно кафе сутринта и викам ще го карам на гладно. Едва направих първи кръг, имах чувството че спортният сутиен ми стяга сърцето, смених го, изпотих се яко, по средата на втори кръг окончателно сдадох багажа и спрях. После половин час лежах във ваната и регенерирах. Tired Не знам що така.

Рейн, като казваш, че кардио 3 ти е трудно, не знам какво да мисля. #Crazy Какво стана с работата?

Благодаря на всички за споделените рецепти. Сега като съм сама през седмицата много се чудя какво да си готвя. Хем искам да е вкусно, хем да ми държи повече дни, че не ми се готви всеки ден за един човек, а пък не искам да зациклям на бъркани яйца. Руло Стефани и пиле с ориз си ги заплюх.
Тиква ям много, сега и една рецепта за кестенов кекс надушвам. Flutter Льоли, не че нещо подстрекавам, ама бялото рагу с паста на Дженаро също ми е хит. Peace

Видях много хубави снимки на изключително захарното бебоче на Би и една много цветна и позитивна на Фъстъка.

Лека вечер, момичета

# 305
  • София
Добро утро милички!
Аз днес няма да мога да тренирам, защото ми предстои много важен и труден ден.  Praynig  Дано финала е такъв, какъвто искам  Praynig
Хубав ден на всички  Hug

# 306
Тянче това пък от къде сега за щитовидната. Добре съм. Но все пак сподели мнение  Simple Smile

# 307
Добро утро  Hug

Виви успех, стискам палци  Flowers Four Leaf Clover
Тяна мерси за идеята, мисля да сложа и малко оризче към нея и вечерята е готова Simple Smile

Диана аз вече няколко пъти правех уоркаут 3, 2 май  Thinking спирах за да си поема въздух, въобще доста ми беше трудно, а как лесно започва  Laughing Ще го видиш тия дни като стигнеш на него, на теб може и да не ти е трудно.
С работата и аз не знам. Много искам да си последвам мечтата и се сетих за нея чак когато видях, че обстановката на работа не ме кара да се чувствам добре (заради онези буби, нали ви казах). Но за да си последвам мечтата трябват пари, свободно време и да се преместя в София. Обмислям го като вариант, тежко ми е, че ако ще го направя ще трябва да бъда сама, но пък искам един ден да работя това, което ми е на сърце, а не само да изкарвам някакви (и то не много) пари в края на месеца. Все още обмислям, то и средства трябва да имам, че за да пристъпя към нещо. Яд ме е на себе си, че трябваше да изляза от зоната си на комфорт, че да се сетя за важните неща в живота. 1 година преди това си стоях в къщи и можеше да направя нещо по въпроса, ама аз с глупости се занимавах (не, че са глупости, но вярвах, че можех да имам успех и на други фронтове, които не ме влекат особено). Абе общо взето съм на такъв етап, че да се чудя какво да правя с живота си, винаги така става около РД. Извинявам се за спама, май станах досадна.
Пожелавам ви прекрасен ден, момичета  Hug

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 07:36 от RainDanceMaggie

# 308
  • София
Успех, Виви!  thumbsup

Свети,  Hug, няма отъpване от мен!  Wink Много ме радваш как си съставяш сама тренировките, аз съм много смотана и не мога. Трябва да ме води някой...  Embarassed
Би, и аз чакам да видя рецептата.
Рейн, следвай мечтите и сърцето си! Сега е момента!  Peace

Бяхте коментиpали % мазнини и pазличните калкулатоpи. И пpи мен дават голяма pазлика, този на Любо - 18.5%, а този, който да даде Баpба май - 23%.  Thinking

Днес съм с МТ почти на  цялото тяло и отчитам само 35 мин. интервално кардио на кростренажора.

Хубав ден!

# 309
Фъстъче, отдавна си мисля, но все ме е страх да не ти внуша нещо. И сега се притеснявам. Все пак не е хубаво да се ръсят такива съмнения в нета. Просто поразпитай за свестен енокринолог с ехограф (ама наистина добър). Не струва повече от 15лв. на частно, а с направление не знам дали може. Иди да се преледаш просто за твое успокоение. Бях писала един дълъг пост преди за себе си. Все още си мисля, че вината може би е, че не са ми обърнали внимание още в пубертета и после имаше последици. Иначе и аз като теб маразя хапове всякакви, но пък здравето е винаги на първо място, особено за млади хора като вас.

Аз така яко карах на спининга днес, че не мога да спя сега.
 Търся билет за синът ни за Коледа. Искаме да му направим подарък на него и на нас да празнуваме заедно  Party. Уточнихме датите и толкова се вълнувам, че хептен сън не ме хваща.

Вив каквото и да е ще стане  Peace Praynig

# 310
Мислих си ноември, декември да си взема карта за фитнес. То пък този до нас взели, че го изнесли и го преместили доста по-надалеч. А беше и много евтин и хубав, голям. Като ходих от 7.00 само аз си се мотаех.

Днес по план Бърн интервалс и Аб бърнър.

Спорни тренировки, момичета Hug

# 311
Тянче,

Скрит текст:
мерси за мнението - по принцип като малка имах проблем с щитовидната уж ама накрая ми казаха, че нищо ми няма. За сега се въздържам от лекари - оправих си цикъла, чувствам се добре. На този етап не мисля, че нещо трябва да ме притеснява. Peace Hug

Отчитам HIIT 15 бях забравила каква разбивация може да се направи за 15 мин. Нямам повече време днес, защото ще ходя да се снимам иии сега ви останяв и отивам да се кифля хахахаха Hug Hug Hug

# 312
  • София
Ехографията на щитовидната жлеза не се поема от здравната каса и е 30лв. Подкрепям прегледите, и аз се оказах с много коварно заболяване, разсипало ме е направо. Има сега кампания за безплатни прегледи, дано повече хора си обърнат внимание, защото има бум на щит.жлеза и инсулиновата резистентност.
http://novanews.bg/news/view/2014/10/16/89602/%D0%B1%D0%B5%D0%B7 … 0%B0%D0%B4%D0%B0/
Да се похваля, брат ми се върна онзи ден от Америка и ми донесе такава гривна, още вниквам... включвам си я към телефона, пише ми крачки, вкарвам си храната...абе...още не съм я разучила добре. Моята е по-евтината:https://jawbone.com/up Брат ми ми каза и за едни 7 мин workout. Свалих си ги на телефона, интервални 30/10 и включват любимите ми упражнения, много яко...изобщо не се бях сетила да търся приложения за телефон...вчера направих 2 серии набързо, добре ме поизпотиха.

# 313
Точно такъв проблем "разрешавам" и аз в момента, с добавка много висок пролактин. При читав ендокринолог, както казва Тяна, нещата се разрешават до известна степен. Та, те водят със себе си много различни симптоми, на които човек обикновено не обръща внимание и си мисли, че ще се разрешат от самосебе си напред във времето.  Peace Обръщайте си повече внимание, момичета. Никой не е застрахован, особено в наши дни.

Отчет с ден 22, много приятна тренировка, но последно време ни вест, ни кост от МТ.  Close А си мислих, че днес трудно ще сядам.., уви.

# 314
  • София
Извинявам се за спама, но само да добавя, че човек може и сам да си провери състоянието на щитовидната.
Скрит текст:
Пускат се изследвания на ТСХ и ФТ4, може и антителата ТАТ и МАТ да се проверят. На чист ден, без менструално кървене, сутрин, без кафе, шоколад и подобни. Най-добре на гладно и жадно. Правих ги за пореден път преди няколко месеца заради спонтанен аборт преди 2 години и липса на овулация сега.

Общи условия

Активация на акаунт