Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 382
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Отчитам ден 17 и 6 уикс 6 пак.
От другата седмица излизам в дълга отпуска и ще бъда много стриктна с тренировки и хранене.
Скрит текст:
надявам се

# 46
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ато ме и мен  Grinning

Рамъджамър къде ми го препоръча този сериал, немога да се отделя от компютъра от гледане  Crazy

Днес ММ ми провали почивния ден да ме използва като шофъор да го развозвам пак с коли да се занимава, аман  Tired. Едва намерих време да вмъкна тренировка, ама не бях на кеф, изнервирана вече.
Та отчитам с 6,5 интервални километри + насечен терен редуващ 5 с 10 градусов наклон, 4х50 ходещи напада, 2х20 скачащи клека и силова за гръб.

Фея тенис топката е голяма работа, аз отдавна се масажирам с такава и много ми помага с кръста. Пазя си я зорко от малката маймуна, че само ме дебне да ми я вземе  Crazy

# 47
Бобче- да видиш какво ми е. Whistling Hug  Макар във втори сезон да стана малко бозаво, и от третия гледах само последния епизод да видя с кой ще е докторката. Тъпо свърши, а следващия сезон щял да бъде през 2015. Tired

# 48
Лаленце,гигантският сет обикновено включва 4 упражнения( може и повече) , които се изпълняват на принципа на ротацията, 8-12 повторения всяко упражнение, като упражненията се правят едно след друго, интензивно, с минимална почивка. Обикновено по 3-4 серии (завъртания ).
Пример:
Скрит текст:
* Клек с щанга зад врата -8-12 повторения
            *Напади с гири -8-12 повторения на крак
            *Клек с гири и шведска топка на стена-8-12 повторения
             *Хип тръстери с щанга-8-12 повтореня
Изпълняваш в този ред първото, второто,третото, четвъртото упражнение със съответните повторения. След четвъртото аз добавям и подскоци звезда, например-40-60 повторения.Почиваш, за да си поемеш малко въздух  Mr. Green и започваш отначало. Правиш 3-4 завъртания.
Не повече от 3 такива гигантски сета на тренировка.
Не знам колко добре обясних.  Mr. Green Ако нещо не е ясно, питай. 
Спорни тренировки!

# 49
Добро утро, мили мои!
Чета ви докато си пия кафето тази сутрин. Тренировката ще ми остане за по-късно днес следобяд, надявам се. Имам работа сутринта, уговорени часове, задачки.  Ако трябва да тренирам, да си мия косата, да се суша, преси, ще стане утре Simple Smile. Голям Проблем ми е това с косата, на 2 дена и трябва да се мие. Голямо потене пада при тренировка на главата ми , цосата ми става чисто мокра и се омазнява мног бързо. Вие как се справяте с този проблем? Разбира се, връзвам я, но около челото и врата става река.
Днес ще се притегля и примеря, да видя какво се случва с мен, този проклет кантар не мърда, а съм се ограничила доста
Вчера за закуска- варено яйце, малко пилешко, 1/2 домат и сирене, обяд: шепа кайма запършена с лук и добавик 2 яйца, стана супер.
Следобяд 1/2 кофичка кисело млако с ябълка, вечевя- едно парче мусака с млако кисело мляко и по -късно една ябълка. От началото на моят режим стартирах с много малко храна, след което послушах съвета ви и започнах да се храня редовно- 4 пъти, но пак няма мърдане, толкова съмм издута и така ми се яде само.
Хубав ден от мен  и дано се включа по-късно с отчет !

# 50
Мацкиии добро ви утрооо

Днес съм почивка по принци, но мисля да направя една табата за корем от планк ии от планк до даундог поза с плъзгане на краката иии ще се помачкам с фоумролера.

# 51
Добро утро  Grinning

Запо4нах деня с 7.5 км фарт лек и стре4инг, 4е задно бедро не6то ми опъва  Rolling Eyes

Дове4ера съм запланувала силова ако ММ не ми провали пак плановете.

# 52
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро и от мен  Hug

Бобче, кой сериал е това?

Свети, и аз така тренирам.

Льоли, благодаря за инфото.

Ето снимките, въпреки, че днес ми е ден 2 от МЦ и още съм малко/доста издута: https://www.dropbox.com/s/jkdqh67agicfp35/20141017_090154.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/uinbz8rh89crgeu/20141017_090455.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/qh4djaxi5m8nfad/20141017_090549.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/2l1754cv85hhebs/20141017_090657.jpg?dl=0

Аз днес следобед планирам горна част, но преди това имам упражнения по Дискретна Математика  Confused  Thinking

Храненето ми вчера - ядох едно много странно нещо от блога на Зузка: 3 белтъка + 1 яйце, риба тон и котидж
на обяд телешко кИфте с домат
вечеря телешки стек с айсберг и краставица
Днес за закуска - вита с лимец с риба тон и краставичка
За обяд ще има пилешки бутчета и/или амур
За вечеря още не съм измислила  newsm78

Хубав ден  Hug

# 53
Лелее, Теди, помня още онези снимки, по които сравнявахме дали са ти се смалили паласките.  Mr. Green
Жестоко, браво!   bouquet
Ген е!  Sunglasses

# 54
TDI, не разбрах кое трябваше да е издутото  Grinning, супер си Мацко, особено плочките на коремчето! Никак не става ясно, че имаш двама дребоси с това телце!

Това може да го изпробвам днес, дали ще ми остане време не знам обаче https://www.youtube.com/watch?v=F8dWv0M1nNg&index=11&lis … U2WiRAdNnGJU48PhJ Иначе ездата не ми мърда!

Бобче, на кое викате чичово хоро, на елениното ли, ако е то, шапка ти свалям, че си го усвоила, много сложно и красиво! ooooh!

Да си помрънкам малко
Скрит текст:
Аз вече се оглеждам за 3 седмици за квартира за мен и мъжо в нач. на декември в Софийско равно поле, оф,  ooooh!, много дълги тез очни бе, направо съм в стрес как ще си подредя нещата в работата, че ми е много далеч и няма да мога да се връща от време на време у дома.

# 55
Ох, изчетох ви  Wink

ТДИ, мнооооого добра промяна виждам от предните снимки  Heart Eyes Браво!  Peace

Suede, честита ви спалня  Laughing

Дива, чичовото хоро е различно от елениното. А елениното е лесно бе  Heart Eyes Чичово.

Дели, Ден 16 къртииии  Joy

Аз не мога да не се похваля, че минах на чисто кафе  Shocked аз...  Laughing  не съм пила 3 в 1 от почти 3 седмици (19 дни, ако трябва да сме точни Grinning с началото на предизв.) и ми е мнооого интересно как ще му приема вкуса и дали ще ми е мега сладко. Макар че аз обичам сладко и нищо толкова сладко не може да ме събори (тоест да ми дойде мега сладко)  Joy

# 56
Здравейте, след Ден 1, ниво 2 от 90-дневното предизвикателство на Руми съм със страшна мускулна треска. Лесно ми понесе предизвикателството, но дупето ми днес е направо... Няма значение, продължаваме напред. Успех!P.S. Много ми хареса снимката на ТДИ на фона на детската количка  Grinning

# 57
Освен да взема и аз да се присламча към отчетите, вместо само да питам  Crazy

Последните 2 дни правих тренировките от Любо, първо ниво. Вчера ми беше най-тежкия вариант от трите, но поне успях да я мина (не бях много сигурна, като се има предвид, как се обездвижих последно време...) Естествено днес съм с МТ, но не е чак толкова зле положението. Ще видим как ще съм, като се натрупат още няколко дни тренировки  Crazy
Вчера с хапването се изложих, защото колежка имаше РД и не устоях на бонбоните "Пияна вишна"  Blush Любими са ми...Не че това ме оправдава. Все още се боря със зависимостта ми към шоколада, а при мен си е точно такова. Другите сладкарски изкушения, спокойно мога да ги подмина, но има ли шоколад около мен и то натурален - унищожен е за отрицателно време и докато не свърши, не мирясвам  Blush За това при мен е ситуацията "Без 1 може, но с 1 не" така, че трябва да го спра тотално, за да влезна в релси  Blush
Иначе за закуска ядох 2 сварени яйца, малко сирене и краставица. За обяд ядох краставица с малко маслини и пиле с картофи. Следобяда колежката черпи  Mr. Green Преди да си тръгна от работа, хапнах 1/2 кофичка кис.мляко. За вечеря хапнах 2 яйца на очи почти сурови (обожавам ги приготвени така, но лошото е че само мъж ми устява да ми ги приготви, аз не мога  Crazy) с краставица и за десерт - шепа варени кестени, ммм...
Днес за закуска съм си приготвила кис.мляко с ленено семе, овесени трици и сусамов тахан. За обяд имам малко гъби и най-вероятно ще прибавя малко ориз и месо. За вечеря мисля да е рибка на скара.

Ще може ли да ми дадете идеи за протеинови закуски  Praynig Общо-взето си редувам само яйцата с кис.мляко и вече доста ми омръзнаха. Какво друго мога да закусвам  Thinking

# 58
ТДИ браво, много добри резултати.  Peace

veselina_s_p за закуската- извара с разни добавки, ядки, тахан, риба тон, пу6ена съомга, пиле6ко... Об6то взето закуската си е като всяко друго хранене, може да яде6 и това, което би яла за обяд или ве4еря. Аз съм закусвала и с боб и мусака  Crazy, кЮфтета и какво ли не.

Мери ей сега 6те оцени6 истинския вкус на кафето. Второто по- приятно не6то след закуската сутрин, е 4а6а дълго еспресо.

# 59
  • София
Ееее TDI страхотно коремче , завиждам  Crazy
Рейн, каква ти буболечка , ние в стария офис имахме свободно разхождащи се хлебарки  Mr. Green , беше ужасно докато ни преместиха на новото място изкарахме една година с тези любимци, не знам за теб ама аз лично не мога да си позволя поради такава причина да напусна работа, просто няма как да се оправяме само със заплатата на МП, пък и живеем под наем
veselina_s_p
Цитат
за десерт - шепа варени кестени, ммм...
Аз съм си купувала само печени от тези дето ги продават по улиците, как се правят варените, колко се варят , трябва ли да се белят после и слагат ли се някакви подправки

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 10:46 от pepi_mdi

Общи условия

Активация на акаунт