Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 367
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Бобче, много благодаря, че сподели!  Hug

Би, не съм се преуморила с тренировки със сигурност, малко напрежението ми идва в повече, имам 10 изпита този семестър, които включват математики, програмиране и други красоти и не ми излиза от главата въпроса как ще се справя, дори сега мъча едни задачи тук, колкото и да ми е замаяно  Rolling Eyes

Аз започвам да си мисля, че с мазнинките загубих и имунитета си, от както съм по-слаба, боледувам по-често и преди като бях на тези кг. беше същото, дали има нещо общо, или си въобразявам  newsm78

За сьомгата - треньора по езда ми каза страшна рецепта - маруля, елда, сьомга на скара - това на салатка ставало супер  Peace

# 391
Дилянка , аз правя други тренировки , защото ми е скучно да правя повторение на клипчетата на Румяна, а и не винаги ми е достатъчна.
Теди , въобразяваш си ! Яж повече плодове и зеленчуци.

# 392
  • Пловдив
Момичета, изпускам ви и не мога да ви следя редовно, но напоследък се струпаха доста задачки и едва успявам да включа лаптопа вечер.
На ден 22-ри съм от предизвикателството на Руми.
Скрит текст:
Да ви помрънкам малко... Седмицата ни в Лондон ми се отрази много зле на стомаха - нередовно хранене, нередовно посещение на WC. Сигурно и липсата на тренировки е оказала влияние.

Бобче, благодаря за споделеното Hug. Аз също съм с подобна на твоята структура - трупам много бързо мускул и то особено в горна част и бедра. Вече тренирам или със собствено тегло или с малки тежести.
MissDreamy,
Скрит текст:
аз също мога да потвърдя, че кърменето не пречи на интензивните тренировки. Стига да приемаш достатъчни течности (вода) и да не изпитваш дискомфорт, най-добре тренировката да е непосредствено след кърмене, няма ограничения.

# 393
Бобче, с голям кеф прочетох историята ти. Благодаря!

Игги, дано се почувстваш добре по-скоро!

Нося ви два сурови десерта:

Манго ласи (манго, млад тайвански кокос, лимон, щипка сол)

Сурова палачинка (манго, тиквичка, смляно ленено семе, лимон, щипка сол, лъжица агаве) с плънка от пресни ягоди. Според рецептата трябваше да гарнирам палачинката с няколко струйки суров какаов ганаш, ама нямах, а и нали избягвам шоколад...

# 394
  • UK
Бърз отчет с PiYo Sweat.

Много ми хареса разказа на Бобчето, меду другото преди няколко дни я видях с динята и аз и бях УАУ Crazy.

Ядосаха ме днес от един сервиз и съм се разлютила. И готвя чили кон карне - боб и месо. Като каубой.  Mr. Green

Ух, Фея, това манго ласи супер изглежда!

# 395
Ето ми го и първия отчет:
- Ballet Body Signature Series на Leah Sarago - горна част и корем + скачане на въже и малко упражнения за крака, докато миех чиниите;
- както бях набрала скорост, направих и едно грандиозно разместване на мебелите в кухнята, заедно с прилежащото чистене след такава офанзива
- вечеря: филе от бяла риба на тиган със зелена веганска майонеза (очевидно не съм веган, но сосчето е разкошно и много полезно).

Утре съм в зала, така че няма да пиша Simple Smile

# 396
evenfall , голям си сладур. Дали са ти го казвали, няма начин Wink
Бобче, благодаря и аз за разказа! Обаче търпеливо ще си чакам клиповете. Когато-тогава  Grinning
Аз със втората бременност и с повече разум в главата си тренирах и се чувствах прекрасно с малкото кила, които сложих по себе си. Изобщо не ми тежеше нищо и възстанових бързо. Деня преди да родя играхме мач в парка с дъщеря ми и мъжа ми. Гледаха ме меко казано странно, но аз си бях ОК  Grinning
Фея, добре че си ти с тези сурови красоти да красиш темата полезно Hug

След многото думи днес имах по план силова за цяло тяло, но почивах. Вместо това се видях с приятели, с които не се бях виждала доста години. За час, но вълнуващо преди да си хванат полета  Wink

# 397
Отчитам се с Лес Милс Пъмп & Шред. Много я обичам тая тренировка!

След това за вечеря ядох това: котидж с пресен лук и кайен, сурова тиквичка с копър и сол, домат и две сладки чушлета.

# 398
И аз за днес да дам втори отчет: + 2 мили разходка с количката и 40 мин тренировка с гумата в 4 кръга, в двора ... Mr. Green..., че времето е прекрасно и е срамота да не се възползвам. Много добре се почувствах!  Heart Eyes
Фея, страхотни снимки, както винаги!
Би,завидях за срещата с приятелите. Това определено ми липсва тук.
Лека нощ!

# 399
Минавам набързо, че много задачи около мен...
Боли ме ухо, пускам капки, след малко се мятам на Румяна.
Рецептата за веганска майонеза още тези дни ще я спретна.
За храна няма да се хваля, че направя ли го, яко омазвам нещата  Mr. Green Ноооооо съм стриктна.  Peace

# 400
Здравейте!Къде мога да видя тренировките на Body Revolution на Jillian Michaels?12 седмичната програма.

# 401
Добро утро

Отчитам болкаа в коляното и тренировка за горна част кръгова всички групи + мъртва тяга и една табата за корем. Много хубава тренировка  Simple Smile А коляното мисля, че ме боли от удара в дървото и най вероятно имам вътрешен кръвоизлив. За това нищо не може да се направи чакаш да се разсее.

Мери браво и от мен за набирането.

Вив стискам палци да станат нещата както искаш.

Hug

# 402
Добро утро, мили  мои!
Отчитам ден 17 от предизвикателството, закуска палачинка с 1 яйце, 1с.л. кокосови стърготини и малко овесени ядки, намазана с пастет и сирене. Влюбена съм в тази комбинация. Разочарована съм за почти 3 седмици не съм мръднала изобщо в кантара- 52,6кг, от 53кг.  #Cussing out.
Не знам какво става, от други ден съм на гладна диетаи тва е, без това ще ми вадят мъдреца  и няма сигурно да мога да ям нормално някалко дена. Не знам какво е тва плато. Някаква примерен режим на хранене да ми препоръчате, моля ви Praynig. Толкова килограми  не съм била не помня и аз от кога, всичко ме стяга  #2gunfire

Хубав ден!

# 403
# 404
от други ден съм на гладна диетаи тва е
no smile3511 smile3513

Общи условия

Активация на акаунт