Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 331
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Мери както винаги е тук да регулира нещата.
Аз премислих начина си на хранене. Мисля да вкарам повече въглехидрати, да видим какво ще се получи. Явно , че нисковъглехидратното хранене не е за мен.
След малко започвам ден 23.

# 406
  • София
¤´¯`*•.¸MEGI¸.•*´¯`¤, права е Мери да си скубе косата  Peace
Нали знаеш какво ще постигнеш с глад? Ще отслабнеш, но на мускул... И после какво ще правиш? Знаеш ли колко по-трудно се качат мускули отколкото мазнини?
Храни се редовно и балансирано, давай на тялото си достатъчно протеини и внимавай със съотношението В/М, пий достатъчно вода и тренирай. Хубавите неща стават бавно  Peace

karinita, и аз направих едно въглехидратно зареждане събота и неделя и сега кантарът се размърда. Понякога това е опцията...

Не тренирам. Ходя на физиотерапия  Tired

# 407
  • here, there, everywhere
Да се отчета набързо с UFC. Програмата ми е доста приятна.за сега нямам никаква мускулна треска от нея.  Натоварването става. Първата седмица я правя с гирички от 2кг за да видя упражненията. Може би другата седмица ще мина на по-тежичко.
С храната не съм перфектна, имам малки залитания, но нищо драматично.
Вчера нямах никаква кондиция да тренирам, но смятам да го броя за почивен ден и до края на седмицата да си наваксам с графика.

Мери, браво за набирането. Аз до там няма да го докарам .

# 408

Отчитам ден 17 от предизвикателството, закуска палачинка с 1 яйце, 1с.л. кокосови стърготини и малко овесени ядки, намазана с пастет и сирене. Влюбена съм в тази комбинация.

Какъв пастет ползвате за намазването на палачинките  Rolling Eyes Едва ли е онази гадост, която продават в магазина...Рецепта/линк, ако може  Praynig

Аз вчера пропуснах тренировка  Tired Прибрах се, но бях доста гладна. Реших да изпия 2 чаши вода, за да ми мине и да мога да си изкарам тренировката. Но се хванах да приготвям вечеря за децата и познайте - съвсем огладнях  Mr. Green
Пробвах си "творението " - инпровизираните кюфтета с бял сос, които при мен не са кюфтета а пилешки гърди и няма брашно за сгъстяване  Wink Беше се получило учудващо вкусно - доволна съм от резултата и освен това става сравнително бързо и лесно (последните са голяяям плюс за мен  Crazy)
Днес за закуска, реших да разнообразя стандартните яйца и си спретнах салата - малко сурово червено цвекло и моркови + сварените яйца и малко сирене. Всичкото това рендосано и подправено с малко сол и балсамов оцет (нямах наличен лимон, с него мисля че ще е още по-вкусно) Получи се страшно вкусна салата и приятно разнообразие на монотонната закуска  Wink

И забелязвам някои неща последните дни, които трябва да променя.
Следобедна закуска от 1/2 коф.кис.мляко, нещо не е за мен в момента. Първо, че това количество явно не ми стига и като се прибера вече съм доста гладна. Тренировките ги карам с къркорещ корем, което не е най-добрият вариант  Rolling Eyes
Освен това и стомахът ми последно време, нещо не приема добре кис.мляко на гладно. Всъщност може и да е от млякото. Обикновено си купувам всичко млечно от една млекарница при нас, но тези дни нямах време да мина и си купих Верея  Rolling Eyes Уж е от серията БДС, но знае ли човек...
За днес съм си забъркала нещо импровизирано - малко извара + малко цедено кис.мляко + нарязани домати, подправени с малко сол, черен пипер и босилек. Дано да има по-добър ефект.
Освен това, явно трябва през 3-4 дни да си качвам малко въглехидратите. В момента съм ги ограничила до 1 плод на ден и на обяд ориз или картофи. Вчера цял ден ми беше отпаднало и се чувствах без сили  Rolling Eyes Вечерта, след вечеря, при положение, че не бях гладна реално, усещах че ми трябва още нещо и то въглехидратно. Естестевно в такива моменти прегрешавам - в случая с една филийка с мед  Blush Но колкото и да беше странно, след тази филийка, направо ми "светна" пред очите. Почуствах прилив на сили и енергия, и ми беше добре  Grinning Така, че явно трябва да измисля нещо и по този въпрос  Thinking

Пак стана много дълго  Blush

# 409
Приключих с Румяна за днес. По - късно ме очаква Джилиян.
Днес времето е ужасно. Подтиска ме. А аз вчера май си претоварих кръста с 5килограмовите. Искам да ви питам нещо , но не ми се смейте много.
Скрит текст:
Нямате ли чувството , че виниловите гири са по- тежки от пясъчните?
Лаленце, защо ходиш на физиотерапия?

# 410
Вече ще се карам с емотиконки  Laughing

veselina, аз след кисело мляко с плод за закуска и след 2 часа съм озверяла от глад, но пък така ми е по-леко на тренировката след това. Вече спрях да тренирам на гладно, тоест сутрин веднага след ставане, а след такава закуска ми е супер и съм по-енергична сякаш.

Кари  Joy може би защото са по-малки на външен вид и не става ясно точно колко може да тежат? А пък пясъчните като са по-големи и по можеш да ги улучиш? Не знам  hahaha Hug

# 411

Отчитам ден 17 от предизвикателството, закуска палачинка с 1 яйце, 1с.л. кокосови стърготини и малко овесени ядки, намазана с пастет и сирене. Влюбена съм в тази комбинация.

Какъв пастет ползвате за намазването на палачинките  Rolling Eyes Едва ли е онази гадост, която продават в магазина...Рецепта/линк, ако може  Praynig

Скрит текст:
фирмата е КРАМИ- пуешки пастет, стерилизиран, в едни мног малки кръгли неметални кутиики. Иначе другият месец, ще си правим домашен пастет, по рецепта на лелями, която први чудесен домашен пастет, истински, без кожи и други изрезки и трупни боклуци.

Мери, помогни тогава, не бъди лоша. Искам да отслабна  #Cussing out

# 412
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Меги, да ням грешка в цифрите? От 53 на 52.6кг? Колко си висока? Ако не си 150см. не ми се вижда нормално да искаш да сваляш от това тегло? За себе си мога да ти кажа какво правя, не знам дали при теб ще подейства така - навремето като бях в плато се наядох с торта  Mr. Green и на другия ден само на чай и после бях -4кг, като подозирам, че поне 2 от тях са били вода  Peace
Ако искаш пробвай, но това, че на мен ми действа така, не дава гаранция, че и при теб ще даде резултат.

Аз още съм болна и не тренирам  Cry

# 413
И при мен действа безотказно зареждането. Аз бях -3кг след 3 дневно плюскане с въглехидрати.  Mr. Green

Теди, скорошно оздравяване!  Hug

# 414
- вечеря: филе от бяла риба на тиган със зелена веганска майонеза (очевидно не съм веган, но сосчето е разкошно и много полезно).

Може ли описание от кой сайт е рецептата, защото линка го показва, като рекламен спам  Rolling Eyes

veselina, аз след кисело мляко с плод за закуска и след 2 часа съм озверяла от глад, но пък така ми е по-леко на тренировката след това. Вече спрях да тренирам на гладно, тоест сутрин веднага след ставане, а след такава закуска ми е супер и съм по-енергична сякаш.

Аз за това искам да намеря вариант за следобедно хапване, което хем да дава енергия и да засища, но пък да не е тежко  Crazy Макар, че аз тренирам около 1-1.5 след това, така че повечето храни, ще са "слегнали" поне  Thinking

# 415
Здравейте и от мен,
veselina_s_p за киселото мляко, че дълго стана:
Скрит текст:
кисело мляко сутрин на гладно е може би едно от най-полезните неща, които човек може да направи. Това е една отлична профилактика на целия стомашно-чревен тракт. Аз го правя от години, защото имах оплаквания от колит, слава на Бога вече нямам такива. Случвало ми се е след много нерви и напрежение да имам някакво напомняне, но това е. Верея, да не им правя реклама е единствената марка краве млечни, които купувам в смисъл фирмени, домашните не се броят то е ясно. Опитвала съм какво ли не, но съм много взискателна относно млечните, и смея да твърдя, че продуктите им са с високо качество. Не понасям измислените марки, които добяват нишесте и не знам си какво и се крият зад т.нар евростандарти, които са по-либерални, а не БДС.
И ако може и рецепта за тези кюфтенца!

Аз днес се предизвиках с ето това, малко по-различно от обичайните ми тренировки, но пък ми бе интресно https://www.youtube.com/watch?v=BKXhpaxzIFA

TDI, бързо възстановяване и аз не виждам да съм мръднала след няколкото дни протеини, вероятно малко бавни въглехидрати ще помогнат.

Спорен ден момичета! 

# 416
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Еее Дива, ти пиеш протеин от 5 дни, чакай поне 2 седмици, ще видиш промяна Wink Пиенето на протеин е основно с цел възстановяване, има и изчистване, разбира се, да не се повтарям защо, но при повишен прием на протеини независимо дали с пудра, или с храна резултатите са трайни, макар и да става по-бавно. Юли има една статия защо при отслабване трябва протеин: http://www.yulisgym.com/otslabvane-s-proteini/
И все пак ако ядеш бързи захари над 50гр всеки ден каквото и да правиш... най-много да поддържаш  Rolling Eyes

Междудругото, както каза и Би, аз вече толкова задобрях в планирането на менюто, че мноооого рядко ми се налага да пия пудра. В този смисъл ако можеш да си го набяваш с храната - най-добре  Peace

Може ли да се похваля
Скрит текст:
Поръчах си страхотни ботуши за езда, дойдоха и са просто съвършени, а как миришат на кожа, малеее  Crazy

# 417
Като стана дума за кисело мляко , нали знаете как се проверява дали е истинско? Аз също не понасям тези с добавеното нишесте

# 418
Тед, честити ти ботушки и да оздравяваш бързо  Hug

Меги, всичко друго пробвай, но не и да стоиш гладна. Твърдо против съм. Когато си в плато се прави точно обратното - ядеш. Изяж половин шоколад, на другия ден изяж и другата половина, че да не ти стои напразно и да го мислиш постоянно  Laughing Така ще си заредила два дни и може да продължаваш с досегашното си меню. А досегашното ти меню, доколкото помня, беше доста малко храна  newsm78 Стигаш ли поне до 1200-1400 калории дневно? Това трябва да ти е минимума...

# 419
Като стана дума за кисело мляко , нали знаете как се проверява дали е истинско? Аз също не понасям тези с добавеното нишесте
Как?

Общи условия

Активация на акаунт