Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 317
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • В полите на Пирин планина
evenfall, точно така - тука само с отчет, че Мери ще извади имотиконите   Grinning

Майтапче  Mr. Green

Дези, браво на теб за корема, но при спортния ти режим нямаше как да не постигнеш каквото си решила.

И аз одеве си мислех, че Вики отдавна я няма в темата, а и се оплакваше от болежки  newsm78 Дано е добре.

Меги, чудесно е, че операцията на зъба е минала безпроблемно и се надявам да не те боли много през ноща Praynig

Аз направих Upper Fix от 21 days fix. И това ми хареса, а и БР на кака Джилиян поразгледах и може би ще се пробвам с нея.

Днес една бивша колежка видях и тя ми подобри настроението за деня като ме похвали, че изглеждам много добре и много отслабнала  Flutter Супер е да чуеш такива неща, но аз си знам, че имам още много до лицеприятен вид.
След тренировката похапнах бъркани яйца със сирене и шунка и салата домати.   chef

# 511
Не ми каза за уреда, с който правиш крекери, пак да питам  Simple Smile

Извинявай, забравих  Embarassed

Дехидраторът, който имам е Седона на Трайбест. Избрах точно него по много причини. Ако искаш, ще ти ги кажа.

Има и по-малки дехидратори, обикновено с кръгла форма. Знам, че се продават в Метро, защото момичетата в дехидраторската тема говорят за това.

Меги, радвам се, че ваденето на мъдреца е минало леко. Не забравяй, че в момента не усещаш болка, понеже упойката не се е разнесла напълно. Пий си обезболяващите, ако се налага. Не се прави на мъж. Сънят е най-важен за всяко възстановяване и оздравяване.

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 02:13 от Фея Кръстница

# 512
Да видите кой стои до късно  Blush
Скоро коментирахме за десерт от сусам и мед, наречен тук пастели. Много е елементарен, но е добра идея. Аз направих малко количество днес. ЕТО

# 513
Ау, Би, не те е срам! Устата ми се напълни със слюнка.

Аз пък влязох да ви разкажа, че днес ми се наложи да бягам с маратонки. Ужас! Не мога, хора. Толкова ми е неестествено да стъпвам първо на пета, че не можех да вдигна никаква нормална скорост.

А пустите маратонки са изключително удобни за ходене. И така са конструирани, че те карат да удряш петата при бягане. Пробвах стил "босоного", но не става с такива обувки. Обърнах пак на традиционно. То не беше подскачане, клатушкане, подмятане на ръце и крака. Чувствах се като Фийби от "Приятели".

Чак сега си давам сметка колко неефективно всъщност е традиционното бягане. Уморих се за минута, краката ми натежаха. А колко да съм тичала, 800 метра? Та това е смешна достанция, която във ФайвФингърки преминавам с лекота!

# 514
Отчитам скромно, но от сърце, че си пазя коляното още - 3×12 задно бедро и табата за корем от - от лег изправени крака нагоре надолу и от планк коляно към лакят  Simple Smile

Честит първи сняг на тези в София

ТДИ и аз искам да чуя препоръка за езда в СФ  Simple Smile

Приятна събота

# 515
Честит първи сняг и от мен! На това хубаво време, предразполагащо само за релакс, реших да се поглезя с това:
- https://www.youtube.com/watch?v=pXIxtBQFjdc - Scottish Ballet Health & Fitness Episode 2: Port de Bras (много е приятно, а като се наканя да си взема тежести за китките, ще стане и ефективно)

Kато го свърших, вече се бях раздвижила и реших, така и така съм почнала, да продължа с Leah Sarago BBSS Lower Body.

Не знам дали споменах в предните си постове, че тя се оказа единственото смислено  нещо в графата си на първата страница. Лично мен поне останалите не ме грабнаха по никакъв начин, да не говорим, че Tracey Mallett директно бих я изтрила от идеите за тренировка (тоооолкова криво изпълнени упражнения поне от балетна гледна точка .. боли ме като ги гледам!). 

# 516
  • София
Отчитам 30 мин. монотонно кардио на кростренажора и 15 мин. корем. Отиваме с моя дребосък да потъпчем първия сняг. Simple Smile

# 517
  • UK
evenfall, като ти чета отчета се сетих да ти препоръчам да пробваш Tracy Anderson и нейните тренировки, току виж може да ти допаднат, те пак са на балетен принцип! Тя е много известна точно с това, програмата й се казва Method. Аз конкретно това не съм правила, но докато бременях правих нейната бременна програма и ми беше ок, измаряше и натоварваше качествено с много нестандартни упражнения.

Ето видео към методът: https://www.youtube.com/watch?v=wut2xszT6Q4&list=PLRXnbOO4Zq … uKOABDBo8cgJtVko0

Аз днес почивам, но ще залавям прахосмукачката след малко!

# 518
Ден 25.
Честит първи сняг, където вали. Тук все още в само дъжд.

# 519
Добро утро  Coffee  Страхотен дъжд се сипе навън, а при някои сняг, честито! Само да си стоиш на топличко вкъщи  Heart Eyes
Мисля след малко да направя ден 24, след това да чистя, пера и т.н. а следобед да си спретна една дълга релаксираща йога. Остава ми една педя до шпагата!

Яде ми се и нещо вкусно, ще поразгледам рецепти, нещо с ориз, булгурец,че това ми се намира в момента в къщи.

Умрях от смях на откъса от "Приятели", винаги мога да ги гледам  Joy Обаче аз не мога да го разбера това бягане пръсти-пета, има ли някакви клипчета или картинки, които да го обясняват по-нагледно?

# 520
MissDreamy, благодаря, слагам си я в списъка за близките дни. Искам обаче да попитам нещо преди това - нормално ли е и има ли някакво логично обяснение за постоянното кривене (да не използвам по-грозни думи като "лашкане") на торса и раменете й по време на упражненията с вдигане на един крак от прав стоеж?

Почти всичко, което съм спортувала през живота си, е било базирано в една или друга степен върху класическия балет и това кривене винаги ми е набивано като недопустима груба грешка. Мисля, че обяснението беше свързано с вреди и изкривявания на гърба в дългосрочен план. Как ще коментирате вие, които имате повече познания, разговори с треньори и обективен поглед?

# 521
На мен ми дойде и почивам от тренировки. Както и усещам как "гладното на устата" ми минава  Laughing
Ухото също ме отпусна, но не съм спирала с капките.
От утре пак активно спортуваща.  Peace

За мангото да кажа- аз как процедирам с него. Разрязвам но от край до край хоризонтално през най- облата част. Леко завъртам горната част в една посока- тя се отделя от другото тяло. Издълбавам месестата част с лъжица  и остава само кората. Аналогично процедирам и с другата част като завъртам самата костилка, вадя я и така. За целта обаче е важно мангото да е добре узряло. Няколко пъти съм се пробвала да го беля и често съм се разминавала на косъм със сериозни порязвания.

# 522
  • София
evenfall, на тренировките, които посещавам правим подобни повдигания на крака и изрично ни се казва, да не се кривим и тялото да е изправено  Peace Друг е въпроса, че е трудно и малко хора успяват  Wink

# 523
  • Пловдив
Отчет днес с дни 24 и 25 от предизвикателството на Румяна. Забелязах, че доста съм задобряла на "гмуркането". Преди не ми беше от любимите упражнения, а и с техниката май нещо понакуцвах, но сега го правя с кеф  Mr. Green.
Сега смятам да се отдам на заслужена почивка, а времето не е като да не предразполага Wink

Честит първи сняг на софиянки!

# 524
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес избрах да се наспя донасита вместо да тренирам и сега се приготвям за работа.

Ама как е възможно да имам МТ на дупето от някакви си суингове и общо 150 клекове и напади със собствено тегло , а преди няколко дни се накъсах от тежки хип тръстове и ми нямаше нищо  Crazy ooooh!

Вчера бях само на протеини, днес продължавам. Това е за сметка на двата въглехидратни дни, които имах преди това. Почнах да поизчиствам водата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт