Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 187
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Добро Утро!
Много съм благодарна, Момичета, за това, че ви открих. Темата е толкова уютна. Благодаря още веднъж за загрижеността.
Меги,и мен сега започна да ме понаболява повече, но и аз като теб реших, че ще си тренирам. Вчера си дадох почивка, но днес влизам с отчет.
Тази седмица мога да си почина от тежестите. Днес правих кръгова за цяло тяло със собствено тегло . Упражненията за горна част бяха  с ластици. В 4 кръга. Отне ми точно 1 час. Идеята ми сутринта беше да направя една лека тренировка, а  се получи доста натоварваща такава и съм много доволна.
Лиоли,прекрасна фигура! Браво!
Шемс,благодаря за вложените усилия. Блогът вече е запаметен в любими.
И една история от вчера:
Скрит текст:
Ходихме с ММ да си сменя гумите на камиона. Заговорих се с жената на собственика и в течение на разговора тя ме попита " Ти сигурно тренираш, какво, как си го направила това тяло". Бях облечена с дълъг клин и потник. Колкото по-принцип да е без значение чуждото мнение за мен, стана ми приятно, че все пак някой забеляза, че тренирам.  Mr. Green А когато излезнаха ММ и нейния, и тя каза на нейния как ММ ми е направил" фитнес" в мазето, ММ с гордост разказа как съм му взела една от старите гуми и тренирам с нея в двора. А иначе насаме , заради това ме изкара почти луда.  Mr. Green
Лек ден !

# 676
Льоли, фантастична си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 677
  • София
Мили слънца мои,  Hug
Нямам никакво време, а така да ми липсвате!  Sad
Обещаното инфо от мен - вече 10-на дни ходя на няколко интервюта за работа, на едно и също място, в крайна сметка ме одобриха и започвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много съм щастлива, че се преборих, мястото е много добро, а работата ми допада много. Та така  Heart Eyes
С тренировките съм в крак, само един ден мисля съм пропуснала, от умора, която не можах да преборя, но си прощавам. Още не съм си изработила нов начин на трениране, но най-вероятно ще е вечер, след работа  Thinking Тези дни бях основно на протеин и мазнини, неволно, нямах апетит и карах на протеин на прах и тахан и съм свалила едно 2 кг. може и 2,5 да са. Така съм се изчистила, че всички плочки и мускули са ми излязли  Crazy Трябва да се снимам, да се увековеча, защото скоро няма да се видя в такъв вид, ако изобщо се видя някога  hahaha
До петък съм си вкъщи, ще вадя необходимите документи за работата, та ще мога да ви чета и да пиша повече.
Ох, ама така да ви обичам, всички!  Heart Eyes
Тили, Би Hug
Льоли, видях те, прекрасна си  Hug
Фрея, горе главата! Щом живота те разделя с този човек, значи те готви за друг, който ще е по-добър от него!  Hug  нищо случайно няма на този свят!  Hug

# 678
ВивHug Бяхме се притеснили, но то за хубаво било. Много се радвам за теб. Дано ходиш с удоволствие на работа и да ти носи само позитиви във всяко едно отношение.....И искаме снимка на плочките.... Heart Eyes  ... Hug

# 679
Вив, огромни поздравления за успеха, разбила си ги! Най-хубаво ми стана с какъв ентусиазъм подхождаш към работата.
Льоли, фиданка си ти, всичко си е на мястото. Wink
Шемс, благодаря много за блога, ще го запаметя и аз и ще добавям, ако се сетя!

Мен ме чака кардио, а така да не ми се прави.

# 680
  • София
Свети, Дана, благодаря ви  Hug Дано се сбъднат пожеланията ви  Praynig
Много ми стана мило, че сте ме мислили  Embarassed Любовта ни е взаимна, да знаете  Hug

# 681
Вив, честито.  Hug Много успех и приятни моменти в новото начинание.
Знаех си аз, че ще ни зарадваш с нещо.  Mr. Green

# 682
Фея, все ще те питам тези бременни жени какви точно упражнения правят, някой дава ли им съвети какво може или какво не може, доколко кг могат да вдигат или доколко могат да бягат.

Да, разбира се. Преди всяка групова тренировка инструкторът пита дали има бременни или контузени.

Също така при уредите винаги има наблюдаващи треньори, които могат да дават указания при нужда.

Льоли я видях и в другата тема. Хубавица!

Вив, поздравления за извоюваната позиция!

Днес - клубна табата.

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 18:48 от Фея Кръстница

# 683
  • Stavanger,Norway/ Varna
Яяя, какво Лъоли си имаме, мечета  Grinning

ТДИ тъкмо се навих да правя табатата с клекове, като ми се усили МТ от вчерашната разбивация и ходя като робокоп  Crazy

Днес имаме годишнина с ММ- 9 години брак. Пожелах си да ме слуша още 100  Crazy
Той пък си пожела палачинки  Laughing, ама каза - От нездравословните.  Crazy
Какво да го правя- направих му и го чакам да се прибере да го видя дали ми е взел подаръка, който си поисках- две триъгълни 5тички- гумирани гири  Grinning (може и да не е, че сметките са празни, пред заплата точно, ама като дойдат заплатите, няма да му се размине)
Аз палачинки няма да ям, щото ще пия вино  Mr. Green и ще ям пържоли печени с вино  Laughing и люти чушки.

# 684
Брях, туй Льоли много нацепено Grinning браво!  Peace
 Вив,  Hug
Бобче, много да те слуша и обича твойто мъжле!

Обадиха ми се от курса по английски, че ще почваме на 3ти, а не утре, та си пътувам към топлото у дома!  Heart Eyes ааамаха, ще ме простудят у тоз Студентски...

Току-що баща ми ми каза, че са ни давали прословутия блок без ток по новините по Нова Grinning

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 19:20 от Merry.

# 685
Тука сте ми всичките извор на подкрепа и гордост!
Вив, браво! Да ти носи много удовлетворение не само по заплатено време, ами и във всеки друг момент.
Свети tooth
И отчет за днес: UFC Power push.

# 686
  • UK
Благодаря ви, много сте мили!  Heart Eyes
Вив, аз като човек, търсещ работа, мога само да си представя колко си щастлива! Поздравления и нека всичко да върви добре, а и да ни се връща на някои  Mr. Green Praynig  И все пак, 5 мин. отнем, все едно "здрасти" се отбивай да кажеш, снимка да пуснеш, плочки да покажеш  Hug
Отчитам три пъти Спартакъс и 3км. интервално бягане. Щях да се пусна на кростренажора, ама голяма скука...
Не ви завиждам за студа, при нас е 20 градуса, лазурно небе и слънце Simple Smile. Пращам малко топлинка от Острова Simple Smile.

P.S. Забравих да поздравя Бобче за годишнината. Някои мъже са големи късметлии Heart Eyes

# 687
Да похваля ММ- подарък- 16 кг пудовка  Crazy и нови слушалки да си ги ползвам за тичане  Mr. Green. Направо е надхвърлил себе си  Heart Eyes Heart Eyes

# 688
Ехаааа, Бобче, кой 'кат тебе!  Crazy

# 689
Мммдааа, две години я чакам таз пудовка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт