Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 58

• 34 181
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
 Joy Бобче супер подарък.  Laughing Все пак е отделил пред заплата за солиден подарък.  Mr. Green
Леле, ако кажа на някой, че искам да ми подари пудовка сигурно ще ме сметнат за луда.  Laughing

# 691
  • UK
Мммдааа, две години я чакам таз пудовка  Crazy
Joy
Не знам кое ми е по-забавно - подаръкът-пудовка или фактът, че и аз бих си поискала подобен по някакъв повод! Честито!

# 692
Честито на Бобчето и Бобчо! Обичайте се!  bouquet

И аз това щях да кажа: башкА сме луди, щом искаме да ни подаряват тежести и лостове за набиране  Laughing

# 693
Вивиан поздравления,знам колко е важно  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 694
Льоли, изглеждаш прекрасно! Имаш страхотна фигура и заедно с тренировките постигаш идеална визия.
Вив, честито  Hug радвам се,че всичко се е наредило, както си го искала.

Блогът е супер, а името е много идейно !

# 695
Ей че е готино тук, само хубави новини напоследък в темата  Heart Eyes
Бобче честито годишнина и подарък, да се обичате все така и да те слуша много този твоя златен мъж  Heart Eyes Между другото видях ти видеото в ютюб, много се забавлявах с хлапето  Laughing А ти си страхотна   bouquet

Виви честито и на теб дано работата ти носи удоволствие и пълна банкова сметка  Wink Когато човек се организира добре винаги остава  време за всичко. Аз не съм критерий, че нямам деца, но вярвам в теб  Hug

Льоли супер си, много си фина (или финна  Thinking  Laughing) жестока мацка  Heart Eyes

Отчет от мен - 12мин. Румяна + Уоркаут 12, също много ми допадна. Диана и някой друг беше писал за БР, че прави, извинявам се, не ми се връща да видя кой, доста прецизно ги правите явно. Аз наскоро що-горе научих лицевите и преди това ми беше голяма мъка и ги правех от колене, и не съм толкова прецизна, но го преживявам  Laughing

И моите прасци са 32см., доста се надуха, както и предното бедро. Не ми харесва, защото имам да свалям и мускули и мазнина не изглежда добре в комбинация  Laughing Като приключа БР май ще направя 6 уийкс 6 пакс, някой по - напред писа, че го е правил, нали са основно за корем?

# 696
Ден 25 за днес. Подобрила съм скорост и гъвкавост, чак съм учудена.

Льоли, чудесна си   bouquet
Вивче, поздравления за новата работа  Hug Дано ти носи много удовлетворение!
Бобче, честита годишнина и придобивки!

# 697
Ей ама че съм и аз. Забравих да спомена и блога - страхотно като идея. Мисля, че ще успея да допринеса с някоя друга рецепта. Мислех си ако има някакво разделение на категории дали няма да е по - лесно, примерно НВ, ВМНВ... и също ако някой има снимки към ястията си да се добавят? Аз още този уикенд ще видя с какво мога да допринеса и ще драсна мейл  Hug

# 698
  • Пловдив
Момичета, много ви се радвам. Не пиша много често, че през деня ми е невъзможно, а вечер рядко се добирам до компютъра...
Вив, много професионални успехи на новото място  Hug!
Бобче, честита годишнина! Супер подарък!
Ljoli, много фина и грацилна структура имаш! Прекрасна си!
Шемс, огромно благодаря за блога!
Мери, да ви пускат парното, че спане с няколко ката дрехи не си е работа!
Фъстъче, браво, че ТП е започнал с тренировките!
Фея, само да си посмяла да не ни "храниш" с тези красоти  Hug
Фрея, нищо ново няма да кажа, но знай, че по-хубавото тепърва предстои.
Скрит текст:
Веднага се сещам за моята дългогодишна връзка (6г.), която приключи много драматично, а на следващата година бях омъжена и очакваща първото си дете...
И съм почти сигурна, че някого съм изпуснала  Embarassed....

Отчет с ден 30 от Предизвикатлството на Румяна + корем . И още усещам МТ в дупето от ден 26 ( Вив, препоръвам тази тренировка за Д с две ръце).

Стига съм писала вече  Laughing

# 699
  • here, there, everywhere
Честита годишнина на Бобчето. Още много пъти по 9 щастливи години ви желая.

Вив, дето викат хората лека работа и тежки пари ти желая.

Много се радвам на нашия си блог. Благодаря на авторката Hug

Като чета какво време е в родината и  Sick. Особено на Мери преживелиците ooooh! луда работа!

Аз днес отчитам едно голямо нищо. Първо рано сутринта си взех детето (той е голям де), че 2 месеца си беше в България и не бях го виждала. После нямаше как да подскачам, че жената, която ни чисти идва днес, следобед бях на тръни за един важен телефонен разговор, който не се състоя и денят се изниза. За утре сутринта съм си нагласила алармата за5ч, че да се почуствам и аз натренирана. Продължавам си с ufc.

Свети, голяма работа са това мъжете. Истината е, че много им е кеф да се фукат с половинките си, които изглеждат прекрасно. Аз също много бих се зарадвала, ако някой познае, че тренирам.

Да не пропусна да кажа на Льоли, че е като изваяна. Браво момиче!

# 700
А сега де  Grinning Как ще ви изброя с тези хубавини. Дано не забравя някой.
Бобче, честита годишнина и супер подарък   bouquet Добре завърнала се Вив, знаех си, че нещо хубаво се случва  Hug На Шемс благодаря за труда! Да гушна Фрея и аз.Ние сме тук и в добро и в не толкова  Hug
Льоли, сега им казват кифли, а по мое време бяха сухи пасти  Joy Чудна пастичка си ти. Имаме си манекенка в темата. Перфектна си във фигурата и много красива Flutter

Аз отворих да се похваля. Току що купих билета за синът ни. Ще си имаме скъп гост за коледа и нова година  Party Сега нямам оправдания и трябва да се стягам. Нали съм мама спортистка за пример. Няма да се излагам я  Crossing Arms 
Тръгвам да мятам пак щангата заредена с положителна енергия и адреналин  Grinning

# 701
Леле момичета, вчера бях претрупана с работа, то и днес де, за това и ви чета сутрин раничко, та за целия ден сте изписали толкова много странички с толкова много прекрасни новини

Дано да не пропусна някой, че на всяка искам да кажа по нещичко.

Първо Бобче, честита ви годишнина, живи и здрави всички и много щастливи! Еййй твойто мъжле и то като моето, все нездравословни нещица му се хапват, и аз мисля, комбинирам хем да му е вкусно, хем не толкова нездравословно,  ама да са живи и здрави.

Вивче, тук момичетата редовно те "издирваха" и тъжаха за теб, а ето че Вивчето се преборила за своята си чудничка работа! Това е прекрасно, с кеф да си я работиш и един прекрасен колектив ти пожелавам!

TDI, аз ли си въобразявам не знам, но дали от много ангажименти, но откат съм на 2 дози изкуствени протеини и увеличих и другите естествените протеини в ежедневното ми меню, ми се разхлопаха дънките, даже си позволяма по някой друга лъжичка тахан и мед и бавни въглехидрати. Ще видим, ама като чета Вивчето виждам светлинка в тунела.

Ljoli, супер фино телце имаш, прави и тънки крачета, и стегнати разбира се, браво!

Tqna, ооо мога да си представя какво Коледно вълнение ви е завихрило от сега!

На всички ви желая прекрасен ден!

# 702
  • Пловдив
Днес не е ясно ще тренирам ли, понеже ме налегна някакъв вирус, който вчера не успях да сборя със силова... Confused
Обаче да кажа на Ljoli, че е прекрасна, страхотна, изключително фина! Heart Eyes
Вивче,  Heart Eyes честита нова работа, успешна и удовлетворяваща да е!
Бобче, честита годишнина, още поне 10x10 заедно, все така в сговор и любов! Ей, страхотен подарък!
Шемс, благодаря и аз за блога, супер идея и реализация!  bouquet
Фея, продължавай да ни радваш с чудесните си снимки, моля!
Фъстъче , браво на твоя приятел!
И още щях да пиша, ама забравих... Crazy
Днес става половин година, откак не съм хапнала и хапка хляб (от който преди много време изяждах и до повече от половин... #Crazy). Чак не мога да повярвам. Хич не ми и липсва, де...Не, че съм станала най-слабата и фина мацка, обаче пък поне не преяждам като преди, а и проблемите със стомаха ми драстично намаляха....Остава само да откажа и бисквитите, които от не дотам приемливите храни са ми любими.... Mr. Green Определено така ми е много по-добре, понеже и при прием на 2000 калории дневно не пълнея. Факт!

# 703
Ехеее колко добри новини

Льоли евала момиче продължавай в същия дух

Браво на мъжлето па Бобчето и честита годишнина

Вивввв бравоо много се радвам за теб знам, че искаше много да почнеш.

Аз днес съм почивка  Simple Smile

# 704
  • София
Ех, момичета  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Няма по-хубава тема във форума от тази  Hug

Бобче, да ти пожелая и тук, винаги да се чувстваш уважавана, обичана, желана, красива и жена във вашата връзка! Честита годишнина и от мен! А подаръка е просто прекрасен, защото е този, който ти носи истинска радост, а това е целта на подаръците  Heart Eyes Браво на мъжлето ти!
Тянка, представям си колко си щастлива! От известно време се чувствам някак  ... филосовски настроена, ако мога така да го нарека, мисля за бъдещето, за порастващите ми деца, за това, че напълно е възможно животът да ги отдели от родината (дори бих ги подкрепила в подобно нещо), та по този повод мисля, че те разбирам.  Hug Желая ви пекрасна Коледа заедно, насладете й се с цялото си сърце!
Юленце, честита половин година без хляб! Ти си истински боец, знам колко трудно ти беше! Браво, гордея се с теб, МНОГО!
Дива, изобщо не си въобразяваш, протеина е основно средство за отслабване, защото това е храната за тялото всъшност. И когато му я даваш в достатъчни количества, тогава то си позволява да пусне и мазнините си, понеже не се чувства застрашено от глад  Hug Аз неведнъж съм казвала, че протеина на прах ми раздвижи много топенето на мазнини, както и вкарването на плодовете.
Нюклийр, благодаря  Heart Eyes А ти не се ядосвай за вчера, здраве да е! В крайна сметка тренираме, за да живеем, а не живеем, за да тренираме! Казала тя, която се изяжда, когато не е тренирала  hahaha
Рейнче, не съм правила Сикс пака на Джилиан като програма, но по името би трябвало да е ориентирана към плочника, да  Laughing
Льоли, казах ли ти, че си страшна мацка?!?  Hug
Фея, Фрея, Фъстъче  Hug

Аз изпуснах блога, сега ще се върна да го потърся, а като си допия кафето се мятам на днешната Румянка  Heart Eyes

Вчера си поръчах 2300 кг. кутия протеин и май това ще се превърне в закуска в дългосрочен план за мен. Може би ще добавям и по някой плод, ако мога да го преглътна, че сутрин не ми е момент за ядене.
Гуш на всички и до после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт