Истанбул есен-зима 2014 [тема 34]

• 66 550
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,преди две години за първи път посетих Истанбул.Останах очарована,но това едва ли е нещо ново за вас.Искам да благодаря на всички пишещи за изключително полезната информация.Сега ми предстои шесто пътуване и в тази връзка имам един въпрос.Понеже мъжът ми е моторджия,някой му казал,че в района на Бешикташ има мото магазини.Може ли някой да ми даде по-подробна информация - къде по-точно се намират и как се стига от Лалели до Бешикташ?

# 91
записвам се  темата, много искам да си подаря една екскурзия до Истамбул. Ще ви чета с интерес. Харесала съм една от Мивеки травел- за 135 лв. Дали имате мнение за тази агенция?

# 92
  • София
Обожавам този град ,
в неделя вечерта се прибрахме беше страхотно , не бях ходила целииииииии 5 години .
Мисля през Април да отидем отново.  Wink Wink Wink Wink Wink Wink  bouquet  bouquet

# 93
  • Варна
bilqnita, напълно те разбирам. Пожелавам ти априлски Истанбул.

Elysana, не помня тази агенция да е коментирана тук. Има хора, които пътуват с по-неизвестни агенции и са доволни, но за мен е малко рисково. Наскоро мярнах репортаж за една от агенциите, които предлагат често пътувания на ниски цени из сайтовете. Бяха завлекли група туристи за пътуване в България, доколкото чух. Мисля, че можеш да намериш аналогична цена с по-проверена агенция. Поне от организацията на Караджъ, Емералд, Запрянов и Ели Рос, ако щеш, не е имало оплаквания.

# 94
Ами и за така си мислех, реших да питам тук, все пак сте повече пътували и видели. Благодаря за споделеното  bouquet

# 95
  • Пловдив
Здравейте! Извинявам се, че нахълтвам направо с въпрос, но нямам време сега да изчитам всичко назад, че е мноооого.
Мислим с майка ми да ходим на еднодневна екскурзия до Истанбул. Фирмата, кояот предлага такава, каза, че ни спира на паркинг в Лалели (това не ми говори нищо. Ние преди време сме ходили на шопинг сами с автобуси на Метро и от автогарата сме стигали до Аксарай и Капалъ черши.
Моля да ме ориентирате как да стигна от Лалели до Капалъ черши, за предпочитане пеш, ако не е много далеч. В нета видях, че има университет Лалели - това този на центъра ли е (големия), който е нагоре след Капалъ черши?
Много благодаря на всички, които ще ми помогнат.

# 96
Стасита,Капалъ черши е в Лалели.Не знам къде е този паркинг,но щом е в Лалели няма да ви е проблем да се ориентирате там.

# 97
  • Варна
Стасита, по пътя от Аксарай до Капалъ чарши сте минавали през Лалели и покрай Университета. Трамвайната линия е добър ориентир. След сп. Аксарай следва сп. Университет и следващата е Беязид/капалъ чарши.

# 98
  • Пловдив
Много благодаря, момичета!   bouquet
Дано да се оправим!

# 99
Мили дами, след като прочетох написаното от Госпожата за посрещане на Н Г-2015 на яхта на Босфора и ние се записахме. Аз пътувам от 10 г. с Булкомтур /Б К Т/ и тази година бях м. април-фестивал на лалето, м.май подробна Тоскана, м. септември-Бодрум и за Н Г на яхта Ердем тур на Босфора. Госпожата така хубаво беше описала миналогодиш. си посрещане че се изкуших и се записахме с една приятелка.Яхтата е нова/ 2011 г/ с много добри характеристики и специализирана за такъв вид мероприятия.Дано времето е меко и всичко ще бъде ОК.Пожелавам и на вас.

# 100
Добро утро  Hug

интересен ваучер намерих
Вашето мнение ?
http://www.lapni.bg/offer/11698/%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%90%D0%9D%D … D0%B2%D0%B5%D0%BA

# 101
Добро утро  Hug

интересен ваучер намерих
Вашето мнение ?

".....Цената не включва:

Пътни и магистрални такси /задължително/-10 евро;..."

На промоциите винаги гледам задължителните доплащания.С тези 10 евро цената си става 120лева.Аз за толкова ходя с Дениз травел като пуснат ваучери и няма задължителни доплащания....

# 102
  • о`майна лунна нощ е
Нервакова, влез в сайта на Ривиера тур - агенцията е пловдивска и вече съм пътувала с нея до Истанбул. Имат в момента ваучери в Грабо за 3-днивна екскурзия до там за 65 лева като доплащането е само за застраховката, а останалите организирани мероприятия са по желание, но ако ще се включваш в тях, с подписването на договора ги заплащаш на място. Справиха се чудесно миналия път. За това и сега заложих отново на тази агенция, но този път ползвам постоянните им 4-дневни екскурзии, при които се тръгва всеки четвъртък и са с две нощувки в някой от хотелите на центъра. Цената е 125 лева с вкл. застраховка. Допълнителните мероприятия могат да се заявят и платят чак при пристигането в Истанбул. На 30.10 ще пътуваме семейно с наши роднини, като особеното е, че при тези четиридневните екскурзии тръгването е от София, през Пловдив и нататък по веригата. Роднините ни се качват от София, ние от тук, като в договора ни е записано като допълнителни условия на клиентите - съседни места в автобуса и близки стаи в хотела и е упоменато кое семейство от кой град тръгва.  Ако имаш някакви въпроси, пиши ми ЛС.

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 09:28 от `ТуиГ

# 103
Благодаря момичета, да и на мен ми направи впечатление за магистралната такса и че като тръгнем в 5ч. сме там пообяд и половината ден е "изяден" в път.

Туиг непременно ще ги разгледам  Peace

# 104
  • о`майна лунна нощ е
Вярно, че нощният преход е голям тормоз, защото през 2-3 часа като стадо на водопой ни разтоварват на някоя бензиностанция или крайпътно заведение и се проточва опашка пред веце-то, а после слез/качи се на границата и от двете страни - с две думи забрави за сън, но пък целият ден е на разположение после.
Не се заплащат пътни такси в нито един от вариантите, които изброих. Нощувките са със закуски. Разликата е в момента на заявяване и плащане на допълнителните мероприятия, застраховката и местоположението на хотелите.

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 11:23 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт